Wft opleidingen

Dukers & Baelemans biedt een compleet aanbod Wft opleidingen. Kies de leervorm die bij jou past: digitale zelfstudie, examentraining via videoleren, klassikale examentraining (met evt. examen op dezelfde dag) of een klassikale opleiding. Boek nu een Wft opleiding en ontvang € 25 korting op jouw Wft examen!

Beschikbare leervormen

Digitaal zelfstudiepakket (€ 139)

Studeer waar en wanneer jij wilt met ons digitaal zelfstudiepakket. Op je desktop, tablet of mobiele telefoon. Onze interactieve leeromgeving biedt de volgende leerelementen:

 • Trainen met Brainpower: de slimme adaptieve kennis tool. Je leert door het maken van vragen. Brainpower analyseert je kennisopbouw & kennisniveau per leerdoel en focust op de leerdoelen jij nog niet goed genoeg beheerst. Zo weet je precies op welke onderdelen je nog moet focussen.
 • Kennis- en vaardighedentraining.
 • Complete Wft syllabus.
 • Examenoefenomgeving met drie oefenexamens en een voorbeeldexamen in de look-and-feel van het examen van het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD).
 • Uitlegvideo met tips over het beantwoorden van casusvragen.
 • Uitlegvideo met examentips.

De inlogcode voor het digitaal zelfstudiepakket is na ontvangst 1 jaar geldig. Een geprinte versie van de syllabus is optioneel mee te bestellen. Bestel hier het digitaal zelfstudiepakket van de Wft module van jouw keuze.

Examentraining via videoleren (€ 49)

Heb je het digitale zelfstudiepakket bestudeerd en wil je jezelf extra voorbereiden op het examen? Dat kan via onze examentraining via videoleren. Hierin geven we extra uitleg over de belangrijkste en moeilijkste onderwerpen en actualiteiten van de Wft module. De videocontent bestaat uit:

 • Uitlegvideo’s van onderwerpen die om meer begrip vragen.
 • Kennis-vraagvideo’s van onderwerpen die aan de hand van een vraag worden behandeld. Inclusief uitgebreide feedback op de verschillende antwoordopties.
 • Vaardigheden-vraagvideo’s van onderwerpen die aan de hand van een casus worden behandeld. Inclusief uitgebreide feedback op de verschillende antwoordopties.
 • Uitleg over hoe je de casusvragen op het examen het beste kunt beantwoorden.
 • Examenoefenomgeving met een extra oefenexamen.
 • Studeren is mogelijk via laptop, tablet of mobiel.

De inlogcode voor de examentraining via videoleren is na ontvangst 1 jaar geldig. Binnen deze periode kun je de video’s onbeperkt bekijken. Bestel hier de examentraining via videoleren van de Wft module van jouw keuze.

Examentraining en examen op één dag (€ 307,50)

Heb je het digitale zelfstudiepakket bestudeerd en wil je jezelf extra voorbereiden op het examen via een klassikale examentraining en aansluitend examen doen? Schrijf je dan in voor 'Examentraining en examen op één dag'. Door het Wft examen direct af te leggen na de examentraining is jouw slagingskans het hoogste.

 • Uitleg van lastige en veelvoorkomende onderwerpen in het examen.
 • Inzicht in de opzet van het examen.
 • Examentips.
 • Onder begeleiding van de docent maak je een groot aantal voorbeeldvragen waarbij je de tips toepast en leert om gaan met de wijze van vraagstelling. 
 • Na de examentraining leg je op dezelfde locatie jouw Wft examen af.

Bestel hier de examentraining en examen op één dag van de Wft module van jouw keuze. Het Wft examen is  bij de prijs inbegrepen. Het digitale zelfstudiepakket schaf je los aan en is dus niet bij de prijs inbegrepen.  

Examentraining (€ 167,50)

Het is ook mogelijk om de klassikale examentraining te volgen, maar het examen zelf te boeken op een locatie en datum die voor jou het beste uitkomt. Ook hier is de voorwaarde dat je het digitale zelfstudiepakket vooraf hebt bestudeerd (niet bij de prijs inbegrepen). Bestel hier de examentraining van de Wft module van jouw keuze. 

Klassikale opleiding (€ 427,50)

Je gaat aan de slag met de stof met ons digitaal zelfstudiepakket (inbegrepen in de prijs). Daarnaast krijg je een intensieve voorbereiding op het examen in 3 klassikale dagen. De laatste klassikale dag bestaat uit een uitgebreide examentraining. 

 • Een ervaren docent behandelt de volledige Wft-module aan de hand van casuïstiek. Hierbij komt de theorie aan bod én wordt de toepassing daarvan getraind.
 • Uitleg van lastige en veelvoorkomende onderwerpen in het examen.
 • Inzicht in de opzet van het examen.
 • Examentips.
 • Onder begeleiding van de docent maak je een groot aantal voorbeeldvragen waarbij je de tips toepast en leert om gaan met de wijze van vraagstelling. 

De inlogcode voor het digitaal zelfstudiepakket is na ontvangst 1 jaar geldig. Een geprinte versie van de syllabus is optioneel mee te bestellen. Bestel hier de klassikale opleiding van de Wft module van jouw keuze. Het Wft examen is niet bij de prijs inbegrepen en boek je zelf op een locatie en datum die voor jou het beste uitkomt. 

Gratis oefenexamens

In tegenstelling tot bij de meeste opleiders, betaal je bij Dukers & Baelemans niets extra’s voor de oefenexamens. In ons digitaal zelfstudiepakket vind je vier complete oefenexamens. Deze oefenexamens kennen dezelfde opbouw, puntentelling, diversiteit van vragen en tijdslimiet als het examen. Je kunt deze examens onbeperkt maken en je behaalde resultaten met de bijbehorende feedback inzien. Één van de oefenexamens kent daarnaast ook nog exact dezelfde look-and-feel als het CDFD examen.

€ 25 Korting op je examen

Bestel je bij ons een Wft opleiding? Dan ontvang je een kortingsvoucher om met € 25 korting het examen te boeken bij het Examen Instituut Financiële Dienstverlening (EIFD). Bij het EIFD kun je examen doen in alle door het CDFD beschikbaar gestelde Wft en PE Wft-examens. Voor het boeken van je examen en meer informatie over het EIFD ga je naar: www.eifd.nl.

Wft & PE checker

Wil jij weten welke (PE) Wft examens je vóór 01-04-2019 moet behalen om jouw huidige beroepskwalificaties (en dus jouw adviesbevoegdheid) te behouden? Met de gratis online tool Wft & PE checker ontvang je in slechts drie stappen een persoonlijk studieadvies. Meer informatie lees je hier.

Wft opleiding bestellen

Je kunt de Wft opleiding van jouw keuze bestellen onder het kopje 'Gerelateerde opleidingen'.