1 april is de nieuwe Wft-periode ingegaan, daarom updaten we de Examentrainingen via videoleren met de nieuwe informatie. Eind juni zijn ze weer beschikbaar.  

WEBSIZE Dukers Baelemans 6931
 1. Home
 2. Opleidingen
 3. Wft PE
 4. PE Schade Particulier - Examentraining via videoleren
Wft PE

PE Schade Particulier - Examentraining via videoleren

 • Extra uitleg over de belangrijkste en moeilijkste onderwerpen
 • Optimale voorbereiding op het examen
 • Studeer waar en wanneer je wilt
 • Studievormen Digitaal
 • Geldigheid 1 jaar
 • Prijs € 57,50

Door jouw PE Schade Particulier examen te behalen in de periode 01-04-2022 t/m 31-03-2025 zorg jij ervoor dat je jouw beroepskwalificatie (en dus adviesbevoegdheid) behoudt. Wil je jezelf extra voorbereiden op de belangrijkste en moeilijkste onderwerpen? Dat kan met Examentraining via videoleren.

Inhoud

In PE Schade Particulier - Examentraining via videoleren vind je de belangrijkste en moeilijkste actualiteiten die getoetst kunnen worden op het PE Schade Particulier examen. De actualiteiten hebben betrekking op de onderliggende modules binnen de beroepskwalificatie Adviseur Schade Particulier: Basis en Schade Particulier.

Leervorm

Heb je het Digitaal zelfstudiepakket bestudeerd en wil je jezelf extra voorbereiden op het examen? Dat kan via onze Examentraining via videoleren (incl. app). Hierin geven we extra uitleg over de belangrijkste en moeilijkste onderwerpen en actualiteiten van de PE module:

 • Uitlegvideo’s van onderwerpen die om meer begrip vragen.
 • Kennis-vraagvideo’s van onderwerpen die aan de hand van een vraag worden behandeld. Inclusief uitgebreide feedback op de verschillende antwoordopties.
 • Vaardigheden-vraagvideo’s van onderwerpen die aan de hand van een casus worden behandeld. Inclusief uitgebreide feedback op de verschillende antwoordopties.
 • Uitlegvideo's met tips over het beantwoorden van casusvragen.
 • Uitlegvideo met examentips.
 • Digitale syllabus met alle PE actualiteiten.

Let op: de inlogcode voor Examentraining via videoleren is na ontvangst 1 jaar geldig. 

Examen

In het bestelproces kun je een examenvoucher bijbestellen. Hiermee boek je jouw examen bij het Examen Instituut Financiële Dienstverlening (EIFD) op een locatie, datum en tijdstip van jouw keuze. Het EIFD heeft beschikking over ongeveer 25 examenlocaties verspreid over het hele land. Er is dus altijd een examenlocatie bij jou in de buurt. 

Materialen

 • Toegang tot de digitale leeromgeving met Examentraining via videoleren.
 • App.
 • Je kunt tijdens het bestelproces aanvullend een examenvoucher bijbestellen.
 • Je kunt tijdens het bestelproces aanvullend een Digitaal zelfstudiepakket bestellen.
 • Je kunt tijdens het bestelproces aanvullend Oefenexamens bijbestellen.

Let op: De inlogcode voor het digitaal zelfstudiepakket is na ontvangst 1 jaar geldig. Nadat jij jouw couponcode hebt aangevraagd in jouw digitale leeromgeving ontvang je per mail de couponcode. De code is geldig tot 6 maanden na datum van de uitgifte.

Inschrijven

PE Schade Particulier - Examentraining via videoleren

Prijs
€ 57,50
Omschrijving

1 april is de nieuwe Wft-periode gestart, daarom updaten we deze examentrainingen. Half mei zijn ze beschikbaar. Je kunt je dan weer inschrijven.

Delen:

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over deze opleiding of een studieadvies op maat? Neem dan contact op met onze collega's van de Cursistendesk via e-mail (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur), telefoon of Whatsapp (beiden maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur). 

Cursistendesk Dukers Baelemans
Dukers Baelemans 6597

Over Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans helpt financieel professionals door hen in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Wees in control en haal het beste uit jezelf en je toekomst!

Lees meer
Opleidingspartner van:
Usg Logo Dukers Baelemans
ABN Amro logo Dukers Baelemans
Triodos Logo Dukers Baelemans
Randstad Logo Dukers Baelemans
Van Lanschot Logo Dukers Baelemans
Uwv Logo Dukers Baelemans
Adecco Logo Dukers Baelemans
Rabobank logo Dukers Baelemans
Allianz logo Dukers Baelemans
Dela Verzekeringen logo Dukers & Baelemans
Volvo logo Dukers & Baelemans