Mijn D&B Sluiten Service Sluiten Winkelmand Sluiten

1 april is de nieuwe Wft PE-periode (2022-2025) ingegaan. Met dit voordeelpakket bereid je je optimaal voor op het nieuwe PE-examen. De digitale leeromgeving, syllabus en de app Brainpower zijn helemaal up-to-date met de nieuwe informatie. Je kunt dus van start met studeren.

Goed om te weten: de 3 extra Oefenexamens en de Examentraining via videoleren zijn we nog aan het updaten. We voegen deze zo snel mogelijk (uiterlijk half mei) aan je leeromgeving toe.

WEBSIZE Dukers Baelemans 6931
 1. Home
 2. Opleidingen
 3. Wft PE
 4. PE Schade Zakelijk - Voordeelpakket
Wft PE

PE Schade Zakelijk - Voordeelpakket

 • Digitaal zelfstudiepakket, Examentraining via videoleren, Oefenexamens én examenvoucher
 • Optimale voorbereiding op PE examen
 • Slagingsgarantie
 • Studievorm Digitaal
 • Studiebelasting 19-24 uur
 • Prijs € 249

Door jouw PE Schade Zakelijk examen te behalen in de periode 01-04-2022 t/m 31-03-2025 zorg jij ervoor dat je jouw beroepskwalificatie (en dus adviesbevoegdheid) behoudt. Bereid je optimaal en tegen een scherpe prijs voor met het Voordeelpakket. 

 

Inhoud

In het Voordeelpakket PE Schade Zakelijk vind je alle actualiteiten die getoetst kunnen worden op het PE Schade Zakelijk. De actualiteiten hebben betrekking op de onderliggende modules binnen de beroepskwalificatie Adviseur Schade Zakelijk: Basis, Schade Particulier en Schade Zakelijk.

Pakketinhoud

Het voordeelpakket PE Schade Zakelijk bestaat uit:

 • Digitaal zelfstudiepakket inclusief app
 • Examentraining via videoleren inclusief app
 • Oefenexamens
 • Examenvoucher

Examen

Bij jouw Voordeelpakket is een examenvoucher inbegrepen. Hiermee boek je jouw PE examen bij het Examen Instituut Financiële Dienstverlening (EIFD) op een locatie, datum en tijdstip van jouw keuze. Het EIFD heeft beschikking over ongeveer 25 examenlocaties verspreid over het hele land. Er is dus altijd een examenlocatie bij jou in de buurt.

Materialen

 • Toegang tot de verschillende onderdelen van de digitale leeromgeving
 • App
 • Examenvoucher

Let op: De inlogcode voor het digitaal zelfstudiepakket is na ontvangst 1 jaar geldig. Nadat jij jouw couponcode hebt aangevraagd in jouw digitale leeromgeving ontvang je per mail de couponcode. De code is geldig tot 6 maanden na datum van de uitgifte.

Inschrijven

PE Schade Zakelijk - Voordeelpakket

Prijs
€ 249 € 301
Delen:

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over deze opleiding of een studieadvies op maat? Neem dan contact op met onze collega's van de Cursistendesk via e-mail (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur), telefoon of Whatsapp (beiden maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur). We reageren op Whatsapp binnen een uur.

Dinsdag 12 april zijn we tot 16.00 uur bereikbaar. 

Cursistendesk Dukers Baelemans
Dukers Baelemans 6597

Over Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans helpt financieel professionals door hen in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Wees in control en haal het beste uit jezelf en je toekomst!

Lees meer
Opleidingspartner van:
ING Logo Dukers Baelemans
Usg Logo Dukers Baelemans
ABN Amro logo Dukers Baelemans
Triodos Logo Dukers Baelemans
Randstad Logo Dukers Baelemans
Van Lanschot Logo Dukers Baelemans
Uwv Logo Dukers Baelemans
Adecco Logo Dukers Baelemans
Rabobank logo Dukers Baelemans
Allianz logo Dukers Baelemans
Dela Verzekeringen logo Dukers & Baelemans
Volvo logo Dukers & Baelemans