Wft Zorg

Dukers & Baelemans biedt een Digitaal zelfstudiepakket en Examentraining via videoleren voor het behalen van jouw diploma Wft Consumptief Krediet. Boek nu en ontvang € 25 korting op jouw Wft examen!

Let op: Vanaf 1 april 2019 wijzigen de Wft examens. Vanaf deze datum worden de 2019 actualiteiten, cijfers en wet- en regelgeving getoetst. Wij pasten ons lesmateriaal hierop aan. Wil je vóór 1 april 2019 een Digitaal zelfstudiepakket en/of Examentraining via videoleren aanschaffen? Kijk dan hieronder of je het beste de 2018 of 2019 versie aanschaft.


SCHRIJF JE NU IN


 • Slim leren met oefenvragen in de adaptieve digitale leeromgeving
 • Gratis oefenexamens
 • € 25 korting op je examen
Studiebelasting
31-41 uur
Geldigheid
1 jaar
Prijs
vanaf € 50

Inhoud en voordelen

Als financieel professional met inhoudelijk klantcontact over zorgverzekeringen, moet je beschikken over de Wft beroepskwalificatie Zorg. Deze behaal je door te slagen voor de examens Wft Basis en Wft Zorg. Je behoudt je beroepskwalificatie geldig door het periodiek behalen van het PE Zorg examen. Beschik je over de beroepskwalificatie Wft Schade Particulier, dan mag je ook adviseren over particuliere zorgverzekeringen. Met de beroepskwalificatie Wft Schade Zakelijk mag je over alle zorgverzekeringen adviseren. In deze gevallen is een aparte beroepskwalificatie Wft Zorg niet nodig.

Deze opleiding bereidt je voor op het wettelijk examen Wft Zorg. In dit examen word je getoetst op de actuele kennis over een aantal relevante onderwerpen zoals:

 • Hoe wordt de zorg in Nederland gefinancierd.
 • Wie moeten er verzekerd zijn voor de basiszorgverzekering.
 • Welke handelingen dien je te verrichten voordat een aanvraag daadwerkelijk een polis wordt.
 • Aan welke wet- en regelgeving dien jij je te houden als zorgadviseur.

Gratis Wft oefenexamens

In tegenstelling tot bij de meeste opleiders, betaal je bij Dukers & Baelemans niets extra’s voor de oefenexamens. In ons Digitaal zelfstudiepakket vind je vier complete Wft oefenexamens. Deze oefenexamens kennen dezelfde opbouw, puntentelling, diversiteit van vragen en tijdslimiet als het Wft examen. Je kunt deze oefenexamens onbeperkt maken en je behaalde resultaten met de bijbehorende feedback inzien. Één van de oefenexamens kent daarnaast ook nog exact dezelfde look-and-feel als het CDFD examen. In Examentraining via videoleren vind je nog een extra gratis Wft oefenexamen. 

Studeer je nog niet bij Dukers & Baelemans en wil je alvast kennismaken met het soort vragen dat je op het examen Wft Zorg kunt verwachten? Klik dan hier voor een gratis beknopt Wft oefenexamen. Na de oefenvragen tref je de juiste antwoorden met een korte motivatie van deze antwoorden. Let op: deze oefenexamens bereiden je voor op de examens vóór 1 april 2019. Na deze datum wijzigen de examens en publiceren wij nieuwe oefenexamens voor 2019.

€ 25 Korting op je Wft Zorg examen

Bestel je bij ons een Wft opleiding? Dan ontvang je een kortingsvoucher van € 25 voor jouw Wft Zorg examen. Je boekt het examen via de website van het EIFD

Wft & PE checker

Wil jij weten welke examens je vóór 01-04-2019 moet behalen om jouw huidige beroepskwalificaties (en dus jouw adviesbevoegdheid) te behouden? Met de gratis online tool Wft & PE checker ontvang je in slechts drie stappen een persoonlijk studieadvies. Meer informatie lees je hier.

Permanent Actueel

Naast het geldig houden van jouw beroepskwalificatie(s) door het periodiek behalen van het PE examen, dien je ook aantoonbaar op de hoogte te zijn van de actualiteiten in jouw vakgebied. Met Permanent Actueel ben je voor slechts € 6,50 per maand altijd op de hoogte, voldoe je op een efficiënte manier aan de eisen van de AFM én bereid je je tevens voor op het periodieke PE examen.

Onze leervormen

Digitaal zelfstudiepakket 2019

Studeer waar en wanneer jij wilt met ons Digitaal zelfstudiepakket: op je desktop, tablet of mobiele telefoon. Je betaalt hiervoor € 142 en ontvangt d…

Lees meer

Digitaal zelfstudiepakket 2019

Studeer waar en wanneer jij wilt met ons Digitaal zelfstudiepakket: op je desktop, tablet of mobiele telefoon. Je betaalt hiervoor € 142 en ontvangt daarbij een kortingsvoucher van € 25 voor het boeken van je examen. Zo bereid jij je dus voor slechts € 117 voor op jouw examen. Onze interactieve leeromgeving biedt de volgende leerelementen:

 • Kennis- en vaardighedentraining: theorie gecombineerd met oefenvragen per onderdeel.
 • Oefenen met extra vragen in de slimme adaptieve kennistool Brainpower. Brainpower analyseert je kennisopbouw & kennisniveau per leerdoel en focust op de leerdoelen die jij nog niet goed genoeg beheerst. Zo weet je precies op welke onderdelen je nog moet focussen.
 • Examenoefenomgeving met vier oefenexamens waaronder een voorbeeldexamen in de look-and-feel van het examen van het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD).
 • In de kennis- en vaardigheden training, Brainpower en de oefenexamens vind je in totaal ruim 600 vragen om te oefenen voor jouw Wft Zorg examen. 
 • Digitale Wft syllabus.
 • Uitlegvideo met tips over het beantwoorden van casusvragen.
 • Uitlegvideo met examentips.

Je kunt tijdens het bestelproces aanvullend Examentraining via videoleren en/of de geprinte syllabus bestellen.

Let op:

 • De inlogcode voor het Digitaal zelfstudiepakket is na ontvangst 1 jaar geldig. 
 • Je kunt maximaal 1 kortingsvoucher per examen inwisselen.
 • Vanaf 1 april 2019 wijzigen de Wft examens. Vanaf deze datum worden de 2019 actualiteiten, cijfers en wet- en regelgeving getoetst. Wij pasten ons lesmateriaal hierop aan. Wil je vóór 1 april 2019 een Digitaal zelfstudiepakket aanschaffen? Kijk dan hieronder of je het beste de 2018 of 2019 versie aanschaft.

Examentraining via videoleren 2018

Heb je het Digitaal zelfstudiepakket bestudeerd en wil je jezelf extra voorbereiden op het examen? Dat kan via onze Examentraining via videoleren. Hie…

Lees meer

Examentraining via videoleren 2018

Heb je het Digitaal zelfstudiepakket bestudeerd en wil je jezelf extra voorbereiden op het examen? Dat kan via onze Examentraining via videoleren. Hierin geven we extra uitleg over de belangrijkste en moeilijkste onderwerpen en actualiteiten van de Wft module. Je betaalt hiervoor € 50 en ontvangt daarbij een kortingsvoucher van € 25 voor het boeken van je examen. Voor slechts € 25 bereid jij je dus via onderstaande (video)content extra voor op jouw examen:

 • Uitlegvideo’s van onderwerpen die om meer begrip vragen.
 • Kennis-vraagvideo’s van onderwerpen die aan de hand van een vraag worden behandeld. Inclusief uitgebreide feedback op de verschillende antwoordopties.
 • Vaardigheden-vraagvideo’s van onderwerpen die aan de hand van een casus worden behandeld. Inclusief uitgebreide feedback op de verschillende antwoordopties.
 • Uitlegvideo's met tips over het beantwoorden van casusvragen.
 • Uitlegvideo met examentips.
 • Examenoefenomgeving met een extra oefenexamen.

Je kunt tijdens het bestelproces aanvullend het Digitaal zelfstudiepakket en/of de geprinte syllabus bestellen.

Let op:

 • De inlogcode voor Examentraining via videoleren is na ontvangst 1 jaar geldig. 
 • Je kunt maximaal 1 kortingsvoucher per examen inwisselen.
 • Vanaf 1 april 2019 wijzigen de Wft examens. Vanaf deze datum worden de 2019 actualiteiten, cijfers en wet- en regelgeving getoetst. Begin april passen wij Examentraining via videoleren hierop aan. Wil je vóór 1 april 2019 Examentraining via videoleren aanschaffen? Kijk dan hieronder of je het beste de 2018 of 2019 versie aanschaft.


Bekijk de video over Examentraining via videoleren:

Stap 1/3

Opleiding kiezen

Je bestelling

Gegevens

Gerelateerde thema's

Wft vakbekwaamheid

Mensen helpen om goede financiële beslissingen te nemen, daar draait het om als je financieel professional bent. Met je vakkennis en een dosis gezond…

Lees meer