Mijn D&B Sluiten Contact Sluiten Winkelmand Sluiten
Wijziging lesstof vanaf 1 april 2021

Let op: vanaf 1 april 2021 wijzigen de Wft examens. Vanaf deze datum worden de 2021 actualiteiten, cijfers en wet- en regelgeving getoetst. Bestel je vóór 1 april 2021 een Voordeelpakket, Digitaal Zelfstudiepakket of Examentraining via videoleren? Dan ontvang je de 2020 lesstof waarmee je je voorbereidt op het examen vóór 1 april 2021. Behaal je je examen niet vóór 1 april 2021? Dan passen wij op 1 april 2021 de 2020 lesstof in jouw Wft opleiding automatisch aan o.b.v. de 2021 actualiteiten, cijfers en regelgeving. Zo studeer je verder in de juiste lesstof. Weet je nu al dat je pas na 1 april 2021 examen gaat doen? Dan adviseren we je om jouw Wft opleiding pas na 1 april 2021 te bestellen. Zo studeer je direct in de juiste lesstof.

Dukers Baelemans 6463
 1. Home
 2. Opleidingen
 3. Wft
 4. Wft Basis - Examentraining via videoleren
Wft

Wft Basis - Examentraining via videoleren

 • Extra uitleg over de belangrijkste en moeilijkste onderwerpen
 • Optimale voorbereiding op het examen
 • Kortingsvoucher t.w.v. € 25 voor je examen
 • Gratis oefenexamens
 • Studievorm Digitaal
 • Prijs € 51 (vrijgesteld van btw)

Inhoud

Als financieel professional met adviserend klantcontact moet je beschikken over het diploma Wft Basis. Deze opleiding bereidt je voor op het wettelijk examen Wft Basis. In dit examen word je getoetst op de kennis en vaardigheden m.b.t. een aantal relevante onderwerpen zoals:

 • Betalen, sparen, lenen en verzekeren.
 • Toezichthouders van de financiële markt.
 • Het voeren van een goed adviesgesprek.
 • Interpreteren en toelichten van financiële documentatie.

Leervorm

Heb je het Digitaal zelfstudiepakket bestudeerd en wil je jezelf extra voorbereiden op het examen? Dat kan via onze examentraining via videoleren. Hierin geven we extra uitleg over de belangrijkste en moeilijkste onderwerpen en actualiteiten van de Wft module. Je betaalt hiervoor € 51 en ontvangt daarbij een kortingsvoucher van € 25 voor het boeken van je examen. Voor slechts € 26 bereid jij je dus via onderstaande (video)content extra voor op jouw examen:

 • Uitlegvideo’s van onderwerpen die om meer begrip vragen.
 • Kennis-vraagvideo’s van onderwerpen die aan de hand van een vraag worden behandeld. Inclusief uitgebreide feedback op de verschillende antwoordopties.
 • Vaardigheden-vraagvideo’s van onderwerpen die aan de hand van een casus worden behandeld. Inclusief uitgebreide feedback op de verschillende antwoordopties.
 • Uitlegvideo's met tips over het beantwoorden van casusvragen.
 • Uitlegvideo met examentips.
 • Examenoefenomgeving met een extra oefenexamen.

Bekijk hier een video over Examentraining via videoleren.

Examen

€ 25 korting op je examen

Bestel je bij ons een Wft opleiding? Dan ontvang je een kortingsvoucher van € 25 voor jouw Wft Basis examen bij het EIFD. Je boekt het examen op de datum en locatie van jouw voorkeur. EIFD heeft ongeveer 25 examenlocaties verspreid over het land dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt. Je kunt maximaal 1 voucher per boeking inwisselen. De voucher is geldig tot 3 jaar na de datum van de uitgifte. Je boekt het examen via de website van het EIFD

Gratis oefenexamens

In tegenstelling tot bij de meeste opleiders, betaal je bij Dukers & Baelemans niets extra’s voor de oefenexamens. In ons digitaal zelfstudiepakket vind je 4 complete Wft oefenexamens. Deze oefenexamens kennen dezelfde opbouw, puntentelling, diversiteit van vragen en tijdslimiet als het Wft examen. Je kunt deze oefenexamens onbeperkt maken en je behaalde resultaten met de bijbehorende feedback inzien. In examentraining via videoleren vind je nog een extra gratis Wft oefenexamen. 

Studeer je nog niet bij Dukers & Baelemans en wil je alvast kennismaken met het soort vragen dat je op het examen Wft Basis kunt verwachten? Klik dan hier voor een gratis beknopt Wft oefenexamen. Na de oefenvragen tref je de juiste antwoorden met een korte motivatie van deze antwoorden. Let op: deze oefenexamens bereiden je voor op de examens vóór 1 april 2021. 

Wft & PE checker

Wil jij weten welke examens je vóór 01-04-2022 moet behalen om jouw huidige beroepskwalificaties (en dus jouw adviesbevoegdheid) te behouden? Met de gratis online tool Wft & PE checker ontvang je in slechts drie stappen een persoonlijk studieadvies. Meer informatie lees je hier.

Permanent Actueel

Naast het geldig houden van jouw beroepskwalificatie(s) door het periodiek behalen van het PE examen, dien je ook aantoonbaar op de hoogte te zijn van de actualiteiten in jouw vakgebied. Met Permanent Actueel ben je voor slechts € 6,50 per maand altijd op de hoogte, voldoe je op een efficiënte manier aan de eisen van de AFM én bereid je je tevens voor op het periodieke PE examen.

Materialen

 • Toegang tot digitale leeromgeving met examentraining
 • Optioneel: je kunt tijdens het bestelproces aanvullend een geprinte versie van de syllabus bestellen.

Let op:
De inlogcode voor het digitaal zelfstudiepakket is na ontvangst 1 jaar geldig. 

Startdata en locaties

Wft Basis - Examentraining via videoleren

Prijs
€ 51
Inbegrepen
 • Eén jaar toegang tot digitale examenoefenomgeving
 • Examenvoucher t.w.v € 25
 • Gratis oefenexamens
Startdatum
Locatie
 
Startdatum n.v.t.
Locatie n.v.t.
Delen:

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over deze opleiding of een studieadvies op maat? Neem dan contact op met onze collega's van de Cursistendesk via e-mail (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur), telefoon of Whatsapp (beiden maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur). We reageren op Whatsapp binnen een uur.

Cursistendesk Dukers Baelemans

Gerelateerde opleidingen

Wft
Dukers Baelemans 6597

Over Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans helpt financieel professionals door hen in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Wees in control en haal het beste uit jezelf en je toekomst!

Lees meer
Opleidingspartner van:
ING Logo Dukers Baelemans
Usg Logo Dukers Baelemans
ABN Amro logo Dukers Baelemans
Triodos Logo Dukers Baelemans
Randstad Logo Dukers Baelemans
Van Lanschot Logo Dukers Baelemans
Uwv Logo Dukers Baelemans
Adecco Logo Dukers Baelemans
Rabobank logo Dukers Baelemans
Allianz logo Dukers Baelemans
Dela Verzekeringen logo Dukers & Baelemans
Volvo logo Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door op accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen. Bekijk ons privacybeleid en cookieverklaring voor meer informatie.