Mijn D&B Sluiten Contact Sluiten Winkelmand Sluiten
Dukers Baelemans 6463
 1. Home
 2. Opleidingen
 3. Wft
 4. Wft Inkomen - 3-Daagse opleiding (incl. Digitaal zelfstudiepakket)
Wft

Wft Inkomen - 3-Daagse opleiding (incl. Digitaal zelfstudiepakket)

 • Altijd een scherpe prijs
 • Virtual classroom
 • Gratis oefenexamens
 • Kortingsvoucher t.w.v. € 25 voor je examen
 • Studievormen Virtual classroom
 • Lesdagen 3 dagen
 • Prijs € 684 (vrijgesteld van btw)

Inhoud

Als financieel professional met adviserend klantcontact over inkomensverzekeringen, moet je beschikken over de beroepskwalificatie Adviseur Inkomen. Deze behaal je door te slagen voor de examens Wft Basis en Wft Inkomen. Je houdt je beroepskwalificatie geldig door het periodiek behalen van het PE Inkomen examen. 

Deze opleiding bereidt je voor op het wettelijk examen Wft Inkomen. In dit examen word je getoetst op kennis en vaardigheden m.b.t. een aantal relevante onderwerpen zoals:

 • Inkomensrisico’s van een ondernemer, DGA of particulier bij arbeidsongeschiktheid of werkloosheid.
 • De financiële gevolgen voor een werkgever en werknemer bij ziekteverzuim.
 • Onderbouwing en totstandkoming van advies over collectieve en individuele inkomensverzekeringen.
 • Actueel houden van inkomensadvies en begeleiding bij schade.
 • De mogelijkheden voor werkgevers om werknemers te faciliteren op het gebied van inkomensverzekeringen.

Leervorm

Je gaat aan de slag met de stof uit ons Digitaal zelfstudiepakket. Daarnaast krijg je een intensieve voorbereiding op het Wft examen in 3 dagen via virtual classroom. De laatste dag bestaat uit een uitgebreide examentraining. De opleiding bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Digitale leeromgeving (inclusief app) met hierin Brainpower (een adaptieve kennistool om slim te leren door het maken van vragen), een kennis- en vaardighedentraining, een digitale Wft syllabus, een examenoefenomgeving met 4 oefenexamens, oefentoetsen die je onbeperkt kunt maken en uitlegvideo's met examentips en tips over het beantwoorden van casusvragen.
 • Een ervaren docent behandelt de volledige Wft-module aan de hand van casuïstiek. Hierbij komt de theorie aan bod én wordt de toepassing daarvan getraind.
 • Uitleg van lastige en veelvoorkomende onderwerpen in het examen.
 • Inzicht in de opzet van het examen.
 • Examentips.
 • Onder begeleiding van de docent maak je een groot aantal voorbeeldvragen waarbij je de tips toepast en leert omgaan met de wijze van vraagstelling. 

Examen

€ 25 korting op je examen

Bestel je bij ons een Wft opleiding? Dan ontvang je een kortingsvoucher van € 25 voor jouw Wft Inkomen examen bij het EIFD. Je boekt het examen op de datum en locatie van jouw voorkeur. EIFD heeft ongeveer 25 examenlocaties verspreid over het land dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt. Je kunt maximaal 1 voucher per boekinig inwisselen. De voucher is geldig tot 3 jaar na de datum van de uitgifte. Je boekt het examen via de website van het EIFD

Gratis oefenexamens

In tegenstelling tot bij de meeste opleiders, betaal je bij Dukers & Baelemans niets extra’s voor de oefenexamens. In ons digitaal zelfstudiepakket vind je 4 complete Wft oefenexamens. Deze oefenexamens kennen dezelfde opbouw, puntentelling, diversiteit van vragen en tijdslimiet als het Wft examen. Je kunt deze oefenexamens onbeperkt maken en je behaalde resultaten met de bijbehorende feedback inzien. In examentraining via videoleren vind je nog een extra gratis Wft oefenexamen. 

Studeer je nog niet bij Dukers & Baelemans en wil je alvast kennismaken met het soort vragen dat je op het examen Wft Inkomen kunt verwachten? Klik dan hier voor een gratis beknopt Wft oefenexamen. Na de oefenvragen tref je de juiste antwoorden met een korte motivatie van deze antwoorden. Let op: deze oefenexamens bereiden je voor op de examens vóór 1 april 2021. 

Wft & PE checker

Wil jij weten welke examens je vóór 01-04-2022 moet behalen om jouw huidige beroepskwalificaties (en dus jouw adviesbevoegdheid) te behouden? Met de gratis online tool Wft & PE checker ontvang je in slechts drie stappen een persoonlijk studieadvies. Meer informatie lees je hier.

Permanent Actueel

Naast het geldig houden van jouw beroepskwalificatie(s) door het periodiek behalen van het PE examen, dien je ook aantoonbaar op de hoogte te zijn van de actualiteiten in jouw vakgebied. Met Permanent Actueel ben je voor slechts € 6,50 per maand altijd op de hoogte, voldoe je op een efficiënte manier aan de eisen van de AFM én bereid je je tevens voor op het periodieke PE examen.

Materialen

 • Toegang tot digitale leeromgeving
 • Digitale syllabus in digitale leeromgeving

Let op:
De inlogcode voor het digitaal zelfstudiepakket is na ontvangst 1 jaar geldig. 

Startdata en locaties

Wft Inkomen - 3-Daagse opleiding (incl. Digitaal zelfstudiepakket)

Virtual classroom

Prijs
€ 684
Inbegrepen
 • Eén jaar toegang tot digitale leeromgeving
 • Studeren via de app
 • Gratis oefenexamens
 • Examenvoucher t.w.v. € 25

Geen startdata gevonden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Delen:

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over deze opleiding of een studieadvies op maat? Neem dan contact op met onze collega's van de Cursistendesk via e-mail (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur), telefoon of Whatsapp (beiden maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur). We reageren op Whatsapp binnen een uur.

Cursistendesk Dukers Baelemans

Gerelateerde opleidingen

Wft
Dukers Baelemans 6597

Over Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans helpt financieel professionals door hen in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Wees in control en haal het beste uit jezelf en je toekomst!

Lees meer
Opleidingspartner van:
ING Logo Dukers Baelemans
Usg Logo Dukers Baelemans
ABN Amro logo Dukers Baelemans
Triodos Logo Dukers Baelemans
Randstad Logo Dukers Baelemans
Van Lanschot Logo Dukers Baelemans
Uwv Logo Dukers Baelemans
Adecco Logo Dukers Baelemans
Rabobank logo Dukers Baelemans
Allianz logo Dukers Baelemans
Dela Verzekeringen logo Dukers & Baelemans
Volvo logo Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door op accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen. Bekijk ons privacybeleid en cookieverklaring voor meer informatie.