Mijn D&B Sluiten Contact Sluiten Winkelmand Sluiten
 1. Home
 2. PE Turbo: behaal razendsnel jouw PE examen

PE Turbo: behaal razendsnel jouw PE examen

Jij hebt geen tijd om lang te studeren voor jouw PE examen. Maar 1 april komt snel dichterbij. Met PE Turbo behaal je in recordtijd jouw PE examen. Je bereidt je in circa 5 uur voor, volgt een klassikale examentraining én doet dezelfde dag nog examen. Mét slagingsgarantie. Waar wacht je nog op?

Schrijf je direct in

Schakel snel: kies jouw PE module en schrijf je direct in!

Consumptief Krediet
Hypothecair Krediet
Inkomen
Pensioen
Schade Particulier
Schade Zakelijk
Vermogen
Zorg

In no time naar pole position

PE Turbo combineert het beste van digitale zelfstudie en klassikaal trainen. Zo bereid je je gericht en razendsnel voor op het PE-examen. Daarnaast ben je verzekerd van een examenplek én krijg je slagingsgarantie. PE Turbo bestaat uit drie onderdelen, die samen slechts anderhalve dag in beslag nemen:

 • Korte voorbereiding door zelfstudie

  In onze digitale leeromgeving bereid je jezelf in circa 5 uur voor. Zodra je jezelf inschrijft, krijg je toegang. Je kunt dus nog dezelfde dag starten met voorbereiden.

 • Klassikale examentraining
  In de examentraining (ochtend) leggen we lastige en veel voorkomende onderwerpen in het examen uit en we behandelen al jouw vragen. Ook krijg je inzicht in de examenopzet, vraagstelling en examensoftware en geven we je handige examentips.
 • Examen
  Aansluitend doe je examen (middag). Alle lesstof zit dan nog vers in je hoofd waardoor je jouw slagingskans vergroot. Het examen vindt op dezelfde locatie plaats als de examentraining of op een locatie in de buurt (maximaal 10 minuten rijden).

Ben jij klaar voor een snelle pitstop?

Om je in 5 uur te kunnen voorbereiden, moet je een bepaald kennisniveau hebben. Geen probleem natuurlijk als je actief bent in de praktijk en de actualiteiten goed hebt bijgehouden via o.a. Permanent Actueel. Is je kennisniveau up-to-date? Dan maak jij met de examentraining een snelle pitstop. Zo kom je met PE Turbo razendsnel op examenniveau!

Prijs

Je betaalt voor PE Turbo € 339 (examen inbegrepen). En: bij ons geen verborgen kosten. Al onze prijzen zijn inclusief locatiekosten en vrijgesteld van btw. 

Wacht niet langer, gas erop!

Snelheid is het toverwoord bij PE Turbo. En dat geldt ook voor jou. Want als je examen wilt doen op de locatie van je voorkeur, moet je snel schakelen. Door het massale uitstelgedrag van cursisten verwachten we een run op de beschikbare examenplekken in de laatste maanden. Als deelnemer aan PE Turbo ben je verzekerd van een examenplek én krijg je bovendien slagingsgarantie. Schrijf je dus nu in!

Coronamaatregelen

Op dit moment zijn klassikale opleidingen en examens volgens de corona richtlijnen van de overheid toegestaan. In dit bericht lees je meer over de coronamaatregelen die onze opleiding- en examenlocaties hanteren. Heb je een PE Turbo geboekt en veranderen de coronamaatregelen waardoor klassikale opleidingen en/of examens (tijdelijk) niet mogelijk zijn? Dan nemen we contact met je op om samen naar een passende oplossing te zoeken.

Kies jouw PE module en schrijf je direct in

Bekijk alle opleidingen

Dukers & Baelemans maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door op accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen. Bekijk ons privacybeleid en cookieverklaring voor meer informatie.