PE Vroegboek­voordeel

Net je PE examen voor de vorige PE-periode gehaald? Dan kun je nu met slechts 1/3 studie inspanning en tegen een scherp tarief jouw PE examen(s) voor de nieuwe PE periode halen! Digitaal zelfstudiepakket + examen voor slechts € 157. Nu mét slagingsgarantie.

Slechts 1/3 studie inspanning voor jouw PE examen

Wil jij je met zo min mogelijk inspanning en tegen de scherpste prijs in de markt voorbereiden op het PE examen? Kies dan voor ons PE Vroegboekvoordeel pakket (Digitaal zelfstudiepakket en examen).

Behaalde jij recent jouw examen voor de PE periode 2017-2019? Dan bestudeerde je hiervoor de actualiteiten van 2015, 2016 en 2017. Voor de nieuwe PE periode (2019-2022) toetst het examen de actualiteiten van 2016, 2017 en 2018. Je hoeft dus alleen de actualiteiten van 2018 (1/3 van de lesstof) te bestuderen om PE examen voor de nieuwe PE periode te doen! In onze digitale leeromgeving vind je overzichtelijk terug welke extra lesstof je moet bestuderen voor de nieuwe PE periode t.o.v. de oude PE periode.

En daarom tijdelijk 2/3 korting op het Digitaal zelfstudiepakket

Daarom ontvang je nu tijdelijk 2/3 korting op het Digitaal zelfstudiepakket (€ 23 i.p.v. € 70). Ook ontvang je van ons een extra korting t.w.v. € 25 op jouw examen. Je ontvangt onderstaande onderdelen nu tijdelijk dus voor slechts € 157 (normale prijs € 229): 

 • Digitale zelfstudie (t.w.v. € 70)
  • Digitale leeromgeving met een korte samenvatting per actualiteit inclusief een voorbeeld en oefenvragen.
  • Uitgebreide beschrijving per actualiteit in de digitale syllabus (pdf).
  • Twee oefenexamens met uitgebreide feedback.
  • Een voorbeeldexamen in de look-and-feel van het examen van het CDFD met uitgebreide feedback.
  • Uitlegvideo met tips over het beantwoorden van casusvragen.
  • Uitlegvideo met examentips.
 • Examenvoucher (t.w.v. € 159)
  Hiermee boek jij jouw examen bij het EIFD op de datum en locatie van jouw voorkeur. Het EIFD heeft meer dan 30 examenlocaties verspreid over het land dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt!

Je betaalt hiervoor geen € 229 maar slechts € 157 euro, de scherpste prijs in de markt! Kom dus snel in actie en bespaar ook nog eens 2/3 van je studietijd als je onlangs PE examen voor de vorige PE periode deed!

Bestellen

Wil je het Vroegboekvoordeel pakket bestellen? Selecteer dan hieronder je gewenste Wft PE opleiding en selecteer bij 'Inschrijven' het Vroegboekvoordeel pakket. Je kunt tijdens het bestelproces aanvullend een geprinte versie van de syllabus bestellen.