Mijn D&B Sluiten Contact Sluiten Winkelmand Sluiten
Binnenhof Dukers Baelemans
  1. Home
  2. Prinsjesdag 2020

Prinsjesdag 2020

In onze jaarlijkse Prinsjesdagspecial zetten we de belangrijkste regelingen uit het Belastingplan 2021 op een rij. 

In onze jaarlijkse Prinsjesdagspecial zetten we de belangrijkste regelingen uit het Belastingplan 2021 op een rij. Het Belastingplan wordt tegelijk met de Miljoenennota en Rijksbegroting op Prinsjesdag ingediend. Ook maken we een overzicht van een aantal andere fiscale wetsvoorstellen die voor particulieren, ondernemers en voor iedereen relevant zijn. We bespreken relevant Prinsjesdagnieuws, maar ook eerder aangekondigde wetgeving die ingaat op 1 januari 2021 vind je terug.

Voorbeelden en tips voor financieel professionals

Maar dat is niet het enige: aan de hand van concrete rekenvoorbeelden geven we inzicht in de gevolgen van de maatregelen voor de adviespraktijk. Verder voorzien onze vakspecialisten je bij de diverse regelingen van handige tips, bijzonderheden en aandachtspunten.

Bekijk onze Prinsjesdagspecial 2020 hier.

Dukers & Baelemans maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door op accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen. Bekijk ons privacybeleid en cookieverklaring voor meer informatie.