Duurzaamheid

Volgens het klimaatakkoord moeten wij in Nederland voor 2030 minimaal 1,5 miljoen bestaande woningen verduurzamen. Een enorme operatie waarbij de vraag is of huizenbezitters voldoende doordrongen zijn van het nut en de noodzaak van verduurzaming. De financieel professional speelt een belangrijke rol in de transitie naar energiezuinige woningen. Maar ook op allerlei andere gebieden kan de financieel professional zijn particuliere of zakelijke klant van (financieel) advies op het gebied van verduurzaming voorzien.

Dukers & Baelemans biedt op dit moment drie opleidingen aan binnen het thema duurzaamheid. Deze opleidingen zijn bestemd voor de Erkend Financieel Adviseur (SEH) die 12 PE SEH punten moet behalen om in 2019 gecertificeerd te blijven:

Binnenkort breiden wij ons opleidingsaanbod op het gebied van duurzaamheid uit. We houden je hiervan op de hoogte via onze website en social kanalen.

Bekijk hieronder het interview met Reinier van den Berg (meteoroloog en klimatoloog) over het thema duurzaamheid, afgenomen door een van onze opleidingsprofessionals.

Gerelateerde artikelen

Duurzaamheid als onderdeel van jouw hypotheekadvies

Lees meer

Verduurzaming van de eigen woning

Lees meer

De transitie naar een duurzame economie en de rol van het intermediair

Lees meer