Duurzaamheid

Volgens het klimaatakkoord moeten wij in Nederland voor 2030 minimaal 1,5 miljoen bestaande woningen verduurzamen. Een enorme operatie waarbij de vraag is of huizenbezitters voldoende doordrongen zijn van het nut en de noodzaak van verduurzaming. De financieel professional speelt een belangrijke rol in de transitie naar energiezuinige woningen. Maar ook op allerlei andere gebieden kan de financieel professional zijn particuliere of zakelijke klant van (financieel) advies op het gebied van verduurzaming voorzien.

Dukers & Baelemans biedt op dit moment drie opleidingen aan binnen het thema duurzaamheid. Voor de Erkend Financieel Adviseur (SEH) die 12 PE SEH punten moet behalen om in 2020 gecertificeerd te blijven bieden we een PE SEH opleiding aan op het gebied van duurzaamheid:

Daarnaast bieden we een e-learning over verduurzaming van de eigen woning. In deze e-learning leer je waarom verduurzaming van de eigen woning noodzakelijk is, welke technische mogelijkheden er zijn om de woning te verduurzamen en welke financiële gevolgen dit voor de klant heeft. Je krijgt praktische tips en voorbeelden waardoor je direct van toegevoegde waarde kunt zijn in jouw advies naar klanten op het gebied van verduurzaming van de eigen woning:

Hoe zorg je ervoor dat je als financieel professional een krachtige gesprekspartner bent zodat je klanten mee kunt nemen in de transitie naar een duurzame samenleving en economie? Ben jij geïnteresseerd in het thema duurzaamheid en ben je benieuwd hoe je jouw impact op je omgeving kunt vergroten? Dan is de eendaagse Masterclass Impactvol verduurzamen iets voor jou:

Bekijk hieronder het interview met Reinier van den Berg (meteoroloog en klimatoloog) over het thema duurzaamheid, afgenomen door een van onze opleidingsprofessionals.

Gerelateerde artikelen

Maak jij een ‘green deal’ met je klant?

Lees meer

E-learning moet woningverduurzaming boost geven

Lees meer

Duurzaamheid als onderdeel van jouw hypotheekadvies

Lees meer