Duurzaamheid

Volgens het klimaatakkoord moeten wij in Nederland voor 2030 minimaal 1,5 miljoen bestaande woningen verduurzamen. Een enorme operatie waarbij de vraag is of huizenbezitters voldoende doordrongen zijn van het nut en de noodzaak van verduurzaming. De financieel professional speelt een belangrijke rol in de transitie naar energiezuinige woningen. Maar ook op allerlei andere gebieden kan de financieel professional zijn particuliere of zakelijke klant van (financieel) advies op het gebied van verduurzaming voorzien.

Dukers & Baelemans biedt op dit moment vier opleidingen aan binnen het thema duurzaamheid. Voor de Erkend Financieel Adviseur (SEH) die 12 PE SEH punten moet behalen om in 2019 gecertificeerd te blijven bieden we 3 PE SEH opleidingen aan op het gebied van duurzaamheid:

Daarnaast bieden we een e-learning voor financieel adviseurs of makelaars over verduurzaming van de eigen woning. In deze e-learning leer je waarom verduurzaming van de eigen woning noodzakelijk is, welke technische mogelijkheden er zijn om de woning te verduurzamen en welke financiële gevolgen dit voor de klant heeft. Je krijgt praktische tips en voorbeelden waardoor je direct van toegevoegde waarde kunt zijn in jouw advies naar klanten op het gebied van verduurzaming van de eigen woning:

Binnenkort breiden wij ons opleidingsaanbod op het gebied van duurzaamheid uit. We houden je hiervan op de hoogte via onze website en social kanalen.

Bekijk hieronder het interview met Reinier van den Berg (meteoroloog en klimatoloog) over het thema duurzaamheid, afgenomen door een van onze opleidingsprofessionals.

Gerelateerde artikelen

Maak jij een ‘green deal’ met je klant?

Lees meer

E-learning moet woningverduurzaming boost geven

Lees meer

Duurzaamheid als onderdeel van jouw hypotheekadvies

Lees meer