Dukers Baelemans 6964
  1. Home
  2. Examens

Examens

Dukers & Baelemans helpt financieel professionals in een veranderende omgeving door hen controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Dan ben je in control en haal je het beste uit jezelf en je toekomst!

WEBSIZE Dukers Baelemans 7025 2

Welke examens kun je bij het EIFD doen?

Bij het EIFD, onderdeel van Dukers & Baelemans, kun je examen doen in alle door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) beschikbaar gestelde Wft- en Wft PE-examens. Daarnaast kun je hier ook MiFID II/ESMA kennis- en vaardighedenexamens doen.

Examenlocaties

Het EIFD heeft beschikking over ongeveer 35 examenlocaties verspreid over het hele land. Er is dus altijd een examenlocatie bij jou in de buurt.

Examen boeken

Je boekt jouw examen op de website van het EIFD. Dit kan tot maximaal 90 dagen van tevoren. Boek hier het examen van jouw keuze:

Boek je voor de eerste keer een examen bij het EIFD? Dan maak je bij het boeken van het examen eerst een account aan. Boekte je al eerder een examen bij het EIFD, dan kun je bij het boeken inloggen met je inloggegevens. Vervolgens kies je een examendatum en kun je per locatie de beschikbare examendata zien.

Examenvoucher

Boek je een Wft- of Wft PE-opleiding incl. examenvoucher bij Dukers & Baelemans? Dan ontvang je bij jouw boeking een examenvoucher waarmee je heel gemakkelijk direct jouw examen kunt boeken op de website van het EIFD.