Pensioen Dukers Baelemans
  1. Home
  2. Opleidingen
  3. Pensioenen

Pensioenen

In de financiële wereld is er opwinding rond de nieuwe Wet Toekomst Pensioenen (Wtp) en de ingrijpende veranderingen die het met zich meebrengt. Wij zetten de impact en kansen voor jou op een rijtje. 

De kansen van de Wet Toekomst Pensioenen (Wtp)

Als financiële professional heb je een solide basis in financiële zaken, maar de pensioenwereld kan een geheel nieuwe dimensie zijn. Met de komst van de Wtp wordt dit domein getransformeerd en zijn er nieuwe kansen voor experts nodig. Als je ernaar streeft een pensioenadviseur te worden, is nu het moment om deze kans te grijpen. Je hoeft geen bestaande pensioenadviseur te zijn om te profiteren van de veranderingen die eraan komen. Met behulp van onze opleidingen leer je hoe je jouw financiële expertise kunt combineren met pensioenkennis om je te onderscheiden in de markt.

We horen graag van je!

Wil je meer informatie over onze pensioen opleidingen of een studieadvies op maat? Wij staan voor jou klaar via e-mail, telefoon of Whatsapp (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur).

Incompany (maatwerk)

Wil je weten hoe we jouw medewerkers kunnen voorbereiden én doorontwikkelen in de veranderende wereld van pensioenen? Met onze jarenlange ervaring in het verzorgen van hoogwaardige incompany-opleidingen en het ontwikkelen van leerlijnen en leertrajecten in samenwerking met partners, staan we klaar om jouw medewerkers versnelt te ontwikkelen.

Cursistendesk Dukers Baelemans