1. Home
  2. Opleidingen
  3. Echtscheidingsadvies (RFEA)

Echtscheidingsadvies

Met het geven van goed echtscheidingsadvies kun je als financieel adviseur het verschil maken voor jouw klant. Onze opleidingen bereiden je voor op deze belangrijke rol. Bekijk op deze pagina ons opleidingsaanbod.

Leergangen

Onze leergangen Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) Particulier en Ondernemer leiden je op tot een volwaardig echtscheidingsadviseur voor de particuliere klant en/of IB-ondernemer en DGA. De leergangen zijn zowel bedoeld voor financieel professionals die echtscheidingsadvies hun specialisme willen maken, als adviseurs die er hun dienstverlening mee willen uitbreiden. De leergangen worden klassikaal aangeboden en bestaan uit resp 12 en 4 lesdagen.

Actualiteitendagen

Door het volgen van de Actualiteitendagen RFEA ben je als echtscheidingsadviseur op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen op echtscheidingsgebied en de praktische toepassing daarvan. Ben je RFEA? Dan helpt het volgen van deze dagen je ook met de voorbereiding op de tweejaarlijkse verplichte PE-opdracht. De Actualiteitendagen bestaan uit 3 klassikale dagen die ook los van elkaar te volgen zijn.

PE RFEA Ondernemer

In januari 2022 moeten alle geregistreerde adviseurs RFEA Ondernemer de PE casus uitwerken. De eendaagse training PE RFEA Ondernemer 2022 bereid je intensief voor op deze PE verplichting.

Examentrainingen

Bereid je optimaal voor op het multiple choice en/of casuïstiekgedeelte van het RFEA Particulier examen met onze examentrainingen. De examentrainingen worden klassikaal gegeven en bestaan uit 1 lesdag.

Familiemediation dag

Na het volgen van de RFEA familiemediation dag ben je gekwalificeerd in familiezaken; het professioneel begeleiden van gezins- en familieleden bij het oplossen van onderlinge problemen. Voor deelname aan deze familiemediation dag zijn er instroomvereisten. Daarover lees je hier meer.

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor een van bovenstaande opleidingen? Selecteer dan hieronder je gewenste RFEA opleiding.