Wft PE opleidingen

Dukers & Baelemans biedt een compleet aanbod Wft PE opleidingen. Studeer waar en wanneer het jou uitkomt met onze digitale zelfstudie en vergoot je slagingskans met onze examentraining via videoleren. Nu met slagingsgarantie én € 25 korting op jouw Wft PE examen!

Beschikbare leervormen Wft PE

Digitaal zelfstudiepakket (€ 69)

Studeer waar en wanneer jij wilt met ons digitaal zelfstudiepakket. Op je desktop, tablet of mobiele telefoon. Onze interactieve leeromgeving biedt de volgende leerelementen:

 • Korte samenvatting per actualiteit inclusief een voorbeeld en oefenvragen.
 • Uitgebreide beschrijving per actualiteit in de digitale syllabus.
 • Examenoefenomgeving met twee oefenexamens en een voorbeeldexamen in de look-and-feel van het examen van het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD).
 • Uitlegvideo met tips over het beantwoorden van vaardighedenvragen.
 • Uitlegvideo met examentips.

De inlogcode voor het digitaal zelfstudiepakket is na ontvangst 1 jaar geldig. Een geprinte versie van de syllabus is optioneel mee te bestellen. Bestel hier het digitaal zelfstudiepakket van de Wft PE module van jouw keuze.

Examentraining via videoleren (€ 49)

Heb je het digitale zelfstudiepakket bestudeerd en wil je jezelf extra voorbereiden op het examen? Dat kan via onze examentraining via videoleren. Hierin geven we extra uitleg over de belangrijkste en moeilijkste onderwerpen en actualiteiten van de PE module. De videocontent bestaat uit:

 • Uitlegvideo’s van onderwerpen die om meer begrip vragen.
 • Kennis-vraagvideo’s van onderwerpen die aan de hand van een vraag worden behandeld. Inclusief uitgebreide feedback op de verschillende antwoordopties.
 • Vaardigheden-vraagvideo’s van onderwerpen die aan de hand van een casus worden behandeld. Inclusief uitgebreide feedback op de verschillende antwoordopties.
 • Uitleg over hoe je de casusvragen op het examen het beste kunt beantwoorden.
 • Examenoefenomgeving met een extra oefenexamen.
 • Studeren is mogelijk via laptop, tablet of mobiel.

De inlogcode voor de examentraining via videoleren is na ontvangst 1 jaar geldig. Binnen deze periode kun je de video’s onbeperkt bekijken. Bestel hier de examentraining via videoleren van de Wft PE module van jouw keuze.

Bekijk hier de video over Examentraining via videoleren:

Gratis oefenexamens Wft PE

In tegenstelling tot bij de meeste opleiders, betaal je bij Dukers & Baelemans niets extra’s voor de oefenexamens. In ons digitaal zelfstudiepakket vind je drie complete Wft PE oefenexamens. Deze oefenexamens kennen dezelfde opbouw, puntentelling, diversiteit van vragen en tijdslimiet als het examen. Je kunt deze examens onbeperkt maken en je behaalde resultaten met de bijbehorende feedback inzien. Één van de oefenexamens kent daarnaast ook nog exact dezelfde look-and-feel als het CDFD examen.

Studeer je nog niet bij Dukers & Baelemans en wil je alvast kennismaken met het soort vragen dat je op het Wft PE examen kunt verwachten? Klik dan hieronder op de module van jouw keuze voor een gratis beknopt Wft PE oefenexamen. Na de oefenvragen tref je de juiste antwoorden met een korte motivatie van deze antwoorden.

PE Basis oefenexamen
PE Consumptief Krediet oefenexamen
PE Hypothecair Krediet oefenexamen
PE Inkomen oefenexamen
PE Schade Particulier oefenexamen
PE Schade Zakelijk oefenexamen
PE Vermogen oefenexamen
PE Pensioen oefenexamen
PE Zorg oefenexamen

€ 25 Korting op je Wft PE examen

Bestel je bij ons een Wft PE opleiding? Dan ontvang je een kortingsvoucher om met € 25 korting het examen te boeken bij het Examen Instituut Financiële Dienstverlening (EIFD). Bij het EIFD kun je examen doen in alle door het CDFD beschikbaar gestelde Wft en Wft PE-examens. Je boekt je Wft PE examen via de website van het EIFD.

Slagingsgarantie Wft PE

Neem je ter voorbereiding op je Wft PE examen een digitale zelfstudie bij ons af? Dan krijg je van ons slagingsgarantie als je aan de volgende voorwaarden voldoet:

 • Je neemt na 23 juli 2018 een digitale zelfstudie voor een Wft PE module af bij Dukers & Baelemans.
 • Voordat je op examen gaat, rond je ten minste één oefenexamen succesvol af in de digitale leeromgeving.
 • Je gaat vóór 1 april 2019 op examen bij het EIFD.
 • De slagingsgarantie geldt niet als jouw werkgever kortingsafspraken met ons heeft en jouw digitale zelfstudie betaalt. Informeer hierover bij je werkgever.

Zak je voor jouw Wft PE examen? Dan mail je de definitieve examenuitslag (die je binnen 48 uur na jouw examen ontvangt van DUO) naar contact@dukers-baelemans.nl. Wij sturen je dan een voucher toe waarmee je gratis herexamen kunt doen vóór 1 april 2019. 

Wft & PE checker

Wil jij weten welke Wft (PE) examens je vóór 01-04-2019 moet behalen om jouw huidige beroepskwalificaties (en dus jouw adviesbevoegdheid) te behouden? Met de gratis online tool Wft & PE checker ontvang je in slechts drie stappen een persoonlijk studieadvies. Meer informatie lees je hier.

Wft PE opleiding bestellen

Je kunt de Wft PE opleiding van jouw keuze bestellen onder het kopje 'Gerelateerde opleidingen'.