Wft PE opleidingen

Dukers & Baelemans biedt diverse leervormen voor het behalen van jouw PE examen. Nu mét € 25 korting op jouw examen. Bestel je ons Digitaal Zelfstudiepakket? Dan ontvang je ook slagingsgarantie!

Beschikbare leervormen Wft PE

Digitaal zelfstudiepakket (€ 70)

Studeer waar en wanneer jij wilt met het Digitaal zelfstudiepakket (inclusief app). Je krijgt toegang tot een digitale leeromgeving met hierin een korte samenvatting per actualiteit (inclusief een voorbeeld en oefenvragen), een uitgebreide beschrijving per actualiteit in de digitale syllabus, Brainpower (een adaptieve kennistool om slim te leren door het maken van vragen), een examenoefenomgeving met drie oefenexamens en uitlegvideo's met examentips en tips over het beantwoorden van casusvragen. Bestel hier het Digitaal zelfstudiepakket van de Wft PE module van jouw keuze.

Digitaal zelfstudiepakket incl. examenvoucher (€ 204)

Ontvang naast het Digitaal zelfstudiepakket ook direct een examenvoucher voor jouw PE examen voor de totaalprijs van € 204. Hiermee boek jij jouw examen bij het EIFD op de datum en locatie van jouw voorkeur. Het EIFD heeft meer dan 30 examenlocaties verspreid over het land dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt. Bestel hier het Digitaal zelfstudiepakket incl. examenvoucher van de Wft PE module van jouw keuze.

Oefenexamens (€ 29,50)

Heb jij je kennis al op orde en geen behoefte om de theorie te bestuderen voordat je op examen gaat? Dan kun je je heel snel en voordelig voorbereiden op jouw Wft PE examen met onze Oefenexamens. Je krijgt toegang tot een digitale leeromgeving met hierin drie oefenexamens met uitgebreide feedback, waarvan één in de look-and-feel van het CDFD. Let op: heb je al een Digitaal zelfstudiepakket? Dan beschik je in jouw digitale leeromgeving al over de hiervoor genoemde oefenexamens. Bestel hier de Oefenexamens van de Wft PE module van jouw keuze.

Oefenexamens incl. examenvoucher (€ 163,50)

Ontvang naast de Oefenexamens ook direct een examenvoucher voor jouw PE examen voor de totaalprijs van € 163,50. Hiermee boek jij jouw examen bij het EIFD op de datum en locatie van jouw voorkeur. Het EIFD heeft meer dan 30 examenlocaties verspreid over het land dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt. Bestel hier de Oefenexamens incl examenvoucher van de Wft PE module van jouw keuze.

Digitaal zelfstudiepakket Bijzonder examen (€ 142)

Behaalde jij jouw PE examen niet vóór 1 april 2019? Dan is jouw beroepskwalificatie vanaf 1 april 2019 niet langer geldig en ben je je adviesbevoegdheid verloren. Dit kun je herstellen via het 'bijzonder examen'. Bereid je hierop voor via ons Digitaal zelfstudiepakket Bijzonder examen (incl. app). Je krijgt toegang tot een digitale leeromgeving met hierin een korte samenvatting van de actuele ontwikkelingen (inclusief een voorbeeld en oefenvragen), een uitgebreide beschrijving van de actuele ontwikkelingen in de digitale syllabus, een diagnostische toets, casusvragen om te oefenen met de generieke vaardigheden en competenties, een uitgebreide behandeling van de generieke vaardigheden en competenties in de digitale syllabus, Brainpower (een adaptieve kennistool om slim te leren door het maken van vragen), een examenoefenomgeving met drie oefenexamens en uitlegvideo's met examentips en tips over het beantwoorden van casusvragen. Bestel hier het Digitaal zelfstudiepakket Bijzonder examen van de Wft PE module van jouw keuze.

Digitaal zelfstudiepakket Bijzonder examen incl. examenvoucher (€ 301)

Ontvang naast het Digitaal zelfstudiepakket Bijzonder examen ook direct een examenvoucher voor het bijzonder examen voor de totaalprijs van € 301. Hiermee boek jij jouw examen bij het EIFD op de datum en locatie van jouw voorkeur. Het EIFD heeft meer dan 30 examenlocaties verspreid over het land dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt. Bestel hier het Digitaal zelfstudiepakket Bijzonder examen incl. examenvoucher van de Wft PE module van jouw keuze.

Gratis Wft PE oefenexamens

In tegenstelling tot bij de meeste opleiders, betaal je bij Dukers & Baelemans niets extra’s voor de oefenexamens als je een Digitaal zelfstudiepakket afneemt. In ons Digitaal zelfstudiepakket vind je drie complete Wft PE oefenexamens. 

Studeer je nog niet bij Dukers & Baelemans en wil je alvast kennismaken met het soort vragen dat je op het Wft PE examen kunt verwachten? Klik dan hieronder op de module van jouw keuze voor een gratis beknopt Wft PE oefenexamen. Na de oefenvragen tref je de juiste antwoorden met een korte motivatie van deze antwoorden. Let op: deze oefenexamens bereiden je voor op de examens vóór 1 april 2020. 

PE Consumptief Krediet oefenexamen
PE Hypothecair Krediet oefenexamen
PE Inkomen oefenexamen
PE Schade Particulier oefenexamen
PE Schade Zakelijk oefenexamen
PE Vermogen oefenexamen
PE Pensioen oefenexamen
PE Zorg oefenexamen

€ 25 Korting op je Wft PE examen

Bestel je bij ons een Digitaal zelfstudiepakket of de Oefenexamens? Dan ontvang je een kortingsvoucher van € 25 voor jouw Wft PE examen. Deze korting wordt direct verrekend als je deze leervormen + een examenvoucher bestelt en wordt niet verleend bij de leervormen voor het Bijzonder examen. Je boekt het examen via de website van het EIFD

Slagingsgarantie Wft PE

Neem je ter voorbereiding op je Wft PE examen een Digitaal zelfstudiepakket bij ons af? Dan krijg je van ons slagingsgarantie als je aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Je neemt een Digitaal zelfstudiepakket voor een Wft PE module af bij Dukers & Baelemans.
  • Voordat je op examen gaat, zorg je ervoor dat je in de digitale leeromgeving 80% scoort voor de onderdelen kennisniveau, kennisopname en oefenexamen.
  • Je gaat binnen 1 jaar na de aanschaf van jouw Digitaal zelfstudiepakket op examen bij het EIFD.
  • De slagingsgarantie geldt niet voor het Digitaal zelfstudiepakket Bijzonder examen.
  • De slagingsgarantie geldt niet als jouw werkgever kortingsafspraken met ons heeft en jouw Digitaal zelfstudiepakket betaalt. Informeer hierover bij je werkgever.

Zak je voor jouw Wft PE examen? Dan mail je de definitieve examenuitslag (die je binnen 48 uur na jouw examen ontvangt van DUO) naar contact@dukers-baelemans.nl. Wij sturen je dan een voucher toe waarmee je na ontvangst binnen 3 maanden gratis herexamen kunt doen. 

Wft & PE checker

Wil jij weten welke Wft (PE) examens je vóór 01-04-2022 moet behalen om jouw huidige beroepskwalificaties (en dus jouw adviesbevoegdheid) te behouden? Met de gratis online tool Wft & PE checker ontvang je in slechts drie stappen een persoonlijk studieadvies. Meer informatie lees je hier.

Wft PE opleiding bestellen

Je kunt de Wft PE opleiding van jouw keuze bestellen onder het kopje 'Gerelateerde opleidingen'.