1. Home
  2. Opleidingen
  3. Wft PE

Wft PE

Jouw doel is het behouden van je kwalificaties, het liefst zo efficiënt mogelijk zodat je meer tijd voor je klanten hebt. Wij zorgen ervoor dat je precies krijgt wat jij nodig hebt om het PE-examen af te vinken.

  • Slaag voor twee PE's op één dag!
  • Gegarandeerd slagen
  • Snel

Welke Wft PE opleiding zoek je?

Bij Dukers & Baelemans bieden we diverse digitale en klassikale opleidingen voor iedere gewenste PE Wft-module. Je maakt de keuze uit: Consumptief Krediet, Hypothecair Krediet, Inkomen, Pensioen, Schade Particulier, Schade Zakelijk, Vermogen en Zorg. Wij begeleiden je bij elke stap. Weet jij al voor welke modules je op examen moet? Kies dan de studievorm die bij jou past en schrijf je in voor de gewenste PE Wft-module(s). Twijfel je nog? Doe de Wft & PE check

 

Kies de studievorm die bij jou past

 

Standaard

Turbo

Nieuw! Behaal 2 PE’s op 1 dag

Voordeel

Gegarandeerd slagen

E-learning

✔ Versnelde e-learning(i)

Representatieve oefenexamens

3

3

3

Extra oefenexamens in identieke software(i)

Klassikale examentraining

Incl. examen (t.w.v. € 148)

✔ Op dezelfde dag

Studiebelasting

10 - 18 uur

5 uur

13 - 21 uur

Prijs

€ 69

€ 399

€ 257

 

Kies Standaard

Kies Turbo

Kies Voordeel

(i) Extra oefenexamens in identieke software: Deze 3 extra oefenexamens maak je in exact hetzelfde systeem, opbouw en vraagstelling als het échte Wft PE-examen op alle erkende exameninstituten.
(i) Versnelde e-learning: Met een diagnostische toets ontdek je snel wat je nog niet weet. Vervolgens past de inhoud zich op jou aan! Zo focus je wat op je nog niet weet en bespaar je tijd.

 

Extra oefenexamens

Met deze extra oefenexamens krijg je toegang tot een leeromgeving in exact dezelfde software als het échte examen op alle erkende exameninstituten (exclusief bij Dukers & Baelemans)! Daardoor ben je optimaal voorbereid en ga je zonder stress naar het Wft PE examen. 

Bestellen

Losse examentraining boeken

Met PE Turbo wordt alles voor jou geregeld, heb jij liever zelf de touwtjes in handen? Plan dan een losse examentraining wanneer het jou uitkomt. Hierin behandelen we in korte tijd de belangrijkste en moeilijkste actualiteiten die getoetst kunnen worden op het PE-examen.

Inschrijven 

FAQ

Mag ik gratis op herexamen?

Ja, want bij Dukers & Baelemans slaag je gegarandeerd. Het kan gebeuren... je hebt voldaan aan alle voorwaarden, maar het is toch niet gelukt. Geen probleem! Wij betalen de extra examenpoging(en). Dit zijn de vereiste:

  • Jij hebt voldaan aan de 80-80-80 regel. Dat houdt in: voordat je op examen gaat, zorg je ervoor dat je in de e-learning minimaal 80% scoort op kennisniveau en kennisopname én dat je het oefenexamen in de e-learning behaalt met een score van 80% of hoger. 
  • Je doet binnen 1 jaar na de aanschaf van jouw PE-pakket (standaard i.c.m. examenvoucher of voordeel) examen bij het Examen Instituut Financiële Dienstverlening (EIFD).
  • De slagingsgarantie geldt niet als jouw werkgever kortingsafspraken met ons heeft en jouw PE-pakket betaalt. Informeer hierover bij je werkgever.
  • Zak je voor jouw PE-examen? Dan mail je de definitieve examenuitslag (die je binnen 48 uur na jouw examen ontvangt van DUO) naar contact@dukers-baelemans.nl. Wij sturen je dan een voucher toe waarmee je na ontvangst binnen 3 maanden gratis herexamen kunt doen.

Wanneer moet ik op examen?

In de PE-periode na het behalen van de beroepskwalificatie moet je voor het eerst je PE-examen behalen zodat je adviesbevoegd blijft. De huidige PE-periode loopt af op 1 april 2025, dat betekent dat je voor die tijd op examen moet. Wil je weten welke examens jij moet behalen en wanneer? Vul dan de Wft & PE checker in

Hoe schrijf ik mij in voor een Wft PE-examen?

Alle Wft PE-examens worden digitaal afgenomen op examenlocaties van erkende exameninstituten, zoals het EIFD. In het bestelproces van een Wft PE e-learning kun je een examenvoucher bijbestellen. Hiermee boek je jouw examen bij het Examen Instituut Financiële Dienstverlening (EIFD) op een locatie, datum en tijdstip van jouw keuze. Het EIFD heeft beschikking over ongeveer 35 examenlocaties verspreid over het hele land. Er is dus altijd een examenlocatie bij jou in de buurt. Heb jij je ingeschreven voor een Wft PE Turbo? Dan regelen wij jouw examenplek! 

Hoe behaal ik 2 PE-examens op 1 dag?

De PE Turbo bestaat uit de e-learning, examentraining én het PE-examen. Je bent verzekerd van een examenplek én je krijgt slagingsgarantie. Door de meest efficiënte indeling van de klassikale examentraining en het PE-examen kunnen we jou zelfs voor 2 modules op 1 dag inplannen! Je wordt ingedeeld voor een ochtend en middag dagdeel, tussendoor krijg je uiteraard een pauze inclusief lunch. 

Hoe zien de (extra) oefenexamens eruit?

In de e-learning vind je 3 gratis oefenexamens die qua opbouw en vraagstelling representatief zijn voor het PE-examen. Daarnaast kun je extra oefenexamens bestellen, voor deze oefenexamens krijg je toegang tot een leeromgeving in exact dezelfde software als het échte examen op alle erkende exameninstituten (exclusief bij Dukers & Baelemans)! Je kunt de vragen onbeperkt maken en je krijgt een uitgebreide feedback per vraag, die je helpt de actualiteiten nog beter te begrijpen. Bij het voordeelpakket en turbo zijn deze extra oefenexamens inbegrepen.

Opleidingspartner van:
Usg Logo Dukers Baelemans
ABN Amro logo Dukers Baelemans
Triodos Logo Dukers Baelemans
Randstad Logo Dukers Baelemans
Van Lanschot Logo Dukers Baelemans
Uwv Logo Dukers Baelemans
Adecco Logo Dukers Baelemans
Rabobank logo Dukers Baelemans
Allianz logo Dukers Baelemans
Dela Verzekeringen logo Dukers & Baelemans
Volvo logo Dukers & Baelemans