Wft PE opleidingen

Dukers & Baelemans biedt een compleet aanbod aan leervormen voor het behalen van jouw Wft PE examen. Bekijk hieronder ons scherp geprijsde Voordeelpakket en de overige leervormen. Nu mét slagingsgarantie en € 25 korting op jouw examen!

Beschikbare leervormen Wft PE

Voordeelpakket (€ 199)

Wil jij je optimaal op het Wft PE examen voorbereiden tegen de scherpste prijs in de markt? Kies dan voor ons Voordeelpakket. Voor slechts € 199 (normale prijs € 283) ontvang je de volgende onderdelen:

  • Digitaal zelfstudiepakket (t.w.v. € 69)
  • Examentraining via videoleren (t.w.v. € 49)
  • Examenvoucher (t.w.v. € 165)

Bestel hier het Voordeelpakket van de Wft PE module van jouw keuze.

Digitaal zelfstudiepakket (€ 69)

Studeer waar en wanneer jij wilt met het Digitaal zelfstudiepakket. Op je desktop, tablet of mobiele telefoon. Je krijgt toegang tot een digitale leeromgeving met hierin een korte samenvatting per actualiteit (inclusief een voorbeeld en oefenvragen), een uitgebreide beschrijving per actualiteit in de digitale syllabus, Brainpower (een adaptieve kennistool om slim te leren door het maken van vragen), een examenoefenomgeving met drie oefenexamens en uitlegvideo's met examentips en tips over het beantwoorden van casusvragen. Bestel hier het Digitaal zelfstudiepakket van de Wft PE module van jouw keuze.

Examentraining via videoleren (€ 49)

Heb je het Digitaal zelfstudiepakket bestudeerd en wil je jezelf extra voorbereiden op het Wft PE examen? Dat kan via Examentraining via videoleren. Hierin geven we extra uitleg over de belangrijkste en moeilijkste onderwerpen en actualiteiten van de Wft PE module. Ook vind je in de digitale leeromgeving een extra oefenexamen. Bestel hier Examentraining via videoleren van de Wft PE module van jouw keuze.

Klassikale examentraining en examen op één dag (€ 315)

Heb je het Digitaal zelfstudiepakket bestudeerd en wil je jezelf extra voorbereiden op het examen via een Klassikale examentraining en aansluitend examen doen? Schrijf je dan in voor Klassikale examentraining en examen op één dag. Door het PE examen direct af te leggen na de examentraining is jouw slagingskans het hoogste. Bestel hier de Klassikale examentraining en examen op één dag van de PE module van jouw keuze. Het PE examen is bij de prijs inbegrepen. Het Digitaal zelfstudiepakket schaf je los aan en is dus niet bij de prijs inbegrepen.  

Oefenexamens (€ 29)

Heb jij je kennis al op orde en geen behoefte om de theorie te bestuderen voordat je op examen gaat? Dan kun je je heel snel en voordelig voorbereiden op jouw Wft PE examen met onze Oefenexamens. Je krijgt toegang tot een digitale leeromgeving met hierin drie oefenexamens met uitgebreide feedback, waarvan één in de look-and-feel van het CDFD. Let op: heb je al een Digitaal zelfstudiepakket of Voordeelpakket? Dan beschik je in jouw digitale leeromgeving al over de hiervoor genoemde oefenexamens. Bestel hier de Oefenexamens van de Wft PE module van jouw keuze.

Gratis Wft PE oefenexamens

In tegenstelling tot bij de meeste opleiders, betaal je bij Dukers & Baelemans niets extra’s voor de oefenexamens als je een Digitaal zelfstudiepakket of Examentraining via videoleren afneemt. In ons Digitaal zelfstudiepakket vind je drie complete Wft PE oefenexamens. In Examentraining via videoleren vind je één gratis oefenexamen. 

Studeer je nog niet bij Dukers & Baelemans en wil je alvast kennismaken met het soort vragen dat je op het Wft PE examen kunt verwachten? Klik dan hieronder op de module van jouw keuze voor een gratis beknopt Wft PE oefenexamen. Na de oefenvragen tref je de juiste antwoorden met een korte motivatie van deze antwoorden. Let op: deze oefenexamens bereiden je voor op de examens vóór 1 april 2019. Na deze datum wijzigen de examens en publiceren wij nieuwe oefenexamens voor 2019.

PE Basis oefenexamen
PE Consumptief Krediet oefenexamen
PE Hypothecair Krediet oefenexamen
PE Inkomen oefenexamen
PE Schade Particulier oefenexamen
PE Schade Zakelijk oefenexamen
PE Vermogen oefenexamen
PE Pensioen oefenexamen
PE Zorg oefenexamen

€ 25 Korting op je Wft PE examen

Bestel je bij ons een Digitaal zelfstudiepakket, Examentraining via videoleren of Oefenexamens? Dan ontvang je een kortingsvoucher van € 25 voor jouw Wft PE examen. Je boekt het examen via de website van het EIFD

Slagingsgarantie Wft PE

Neem je ter voorbereiding op je Wft PE examen een Digitaal zelfstudiepakket of Voordeelpakket bij ons af? Dan krijg je van ons slagingsgarantie als je aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Je neemt na 23 juli 2018 een Digitaal zelfstudiepakket of Voordeelpakket voor een Wft PE module af bij Dukers & Baelemans.
  • Voordat je op examen gaat, rond je ten minste één oefenexamen succesvol af in de digitale leeromgeving.
  • Je gaat vóór 1 april 2019 op examen bij het EIFD.
  • De slagingsgarantie geldt niet als jouw werkgever kortingsafspraken met ons heeft en jouw Digitaal zelfstudiepakket of Voordeelpakket betaalt. Informeer hierover bij je werkgever.

Zak je voor jouw Wft PE examen? Dan mail je de definitieve examenuitslag (die je binnen 48 uur na jouw examen ontvangt van DUO) naar contact@dukers-baelemans.nl. Wij sturen je dan een voucher toe waarmee je gratis herexamen kunt doen vóór 1 april 2019. 

Wft & PE checker

Wil jij weten welke Wft (PE) examens je vóór 01-04-2019 moet behalen om jouw huidige beroepskwalificaties (en dus jouw adviesbevoegdheid) te behouden? Met de gratis online tool Wft & PE checker ontvang je in slechts drie stappen een persoonlijk studieadvies. Meer informatie lees je hier.

Wft PE opleiding bestellen

Je kunt de Wft PE opleiding van jouw keuze bestellen onder het kopje 'Gerelateerde opleidingen'.