Dukers Baelemans 7162
 1. Home
 2. Incompany

Incompany

Financieel professionals die het beste uit zichzelf halen, zorgen ervoor dat een organisatie succesvol blijft. Dukers & Baelemans is jouw partner in het ontwikkelen van financieel vakmanschap. Dat vertaalt zich in betere prestaties op de werkvloer en een toename van de klantbeleving.

Dukers Baelemans 6553

Samenwerkingsvormen

Je kunt bij ons terecht voor de volgende samenwerkingsvormen:

 • Incompany
  Onze opleidingen op jouw locatie.
 • Maatwerk
  Advies en een specifieke leeroplossing voor vraagstukken binnen jouw organisatie.
 • Leeraanbod
  Een compleet aanbod voor diverse ontwikkelrichtingen en specialisaties.
 • Digital academy
  Een eigen digitaal opleidingsportaal met toegang tot relevante opleidingen en inzicht in studievoortgang en -resultaten en de aantoonbaarheid daarvan.

Onze aanpak

De cultuur en werkwijze van jouw organisatie vormen in ieder leertraject het uitgangspunt. Onze aanpak bestaat uit de volgende stappen:

 • Inventarisatie van het probleem en het gewenste resultaat.
 • Analyse van de professional en werksituatie.
 • Conclusie en advies
  We geven daarbij ook aan of we van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de benodigde oplossing. Wanneer we dat zijn, geven we de oplossing weer via een plan van aanpak. Het plan van aanpak bestaat uit een ontwerp met een leerplan, borgingsplan en een effectmetingsplan. Dit plan kan door ons, samen of door jezelf uitgevoerd worden.
WEBSIZE Dukers Baelemans 7025

Visie op leren

Onze oplossingen zijn altijd gericht op de werkpraktijk. De leerdoelen worden direct afgeleid van de werkdoelen, resultaten en (kritieke) werktaken. Het direct kunnen toepassen van vakkennis in de werkcontext staat altijd centraal. Zo zorgen we ervoor dat het leereffect optimaal doorwerkt naar de prestaties van jouw medewerkers.

Leren is ook niet automatisch een opleiding. In onze oplossingen gaan we uit van leren door te werken, leren via trainingen, leren door te sparren met collega’s. We faciliteren het leren in verschillende omgevingen, vormen en momenten: digitaal, klassikaal, op de werkplek, offline, online, thuis en onderweg.

Een training zetten we in als vliegwiel om het leren te versnellen. Hierbij zorgen we voor een goed voor- en natraject voor een optimaal resultaat.

Meer informatie over de visie op leren van Dukers & Baelemans.

WEBSIZE Dukers Baelemans 7053

Expertises en ervaringen

Dukers & Baelemans is expert op het gebied van financiële vaktechniek en vaardigheden voor financieel klantcontact en adviseren. Dit vertaalden we naar een compleet en gespecialiseerd leeraanbod. Hieronder enkele voorbeelden van vraagstukken die we aanpakken:

 • Vakbekwaamheidsbeleid: advies over het intern vakbekwaamheidsbeleid, inclusief het opstellen en de inrichting daarvan in de dagelijkse bedrijfsvoering.
 • Registreren van vakbekwaamheid: software voor het vastleggen van relevante diploma’s en signaleren van noodzakelijke acties voor onderhoud. Ingericht naar de vereisten van jouw organisatie.
 • Leerportfolio ontwikkelen: op maat ontwikkelen van leerportfolio voor functies of thema’s binnen jouw organisatie.
 • Meten-leren-presteren: digitale omgeving en interactieve inhoud ter ondersteuning van het in beeld brengen van leernoodzaak, het leren zelf en de uitvoering van het werk.
 • Virtueel adviseren / omnichannel advies: implementeren en trainen op het multichannel beleid van jouw organisatie.
 • Sturen op learning analytics: inzicht in studievoortgang en -resultaten en tips voor (zelf)sturing en begeleiding voor management en cursist voor een optimaal leerproces.

Wft Bedrijfsacademy

Regelmatig komen er berichten voorbij dat een financieel dienstverlener de vakbekwaamheid niet aantoonbaar op orde heeft. We begrijpen als geen ander dat in drukke tijden de focus op de klant en dienstverlening ligt en wat minder op de registratie van de vakbekwaamheidseisen. Daarom ontwikkelden we een oplossing om altijd aantoonbaar in control te zijn: de Wft Bedrijfsacademy. Dit is een portal waarin het bedrijf én de medewerkers volledig ontzorgd worden op alle elementen van de vakbekwaamheidseisen. Lees hier meer over de Wft Bedrijfsacademy.

Nieuw: IAMDIGITAL

De manier waarop we werken verandert. Organisaties zitten in een transitie van analoog naar digitaal en data gedreven werken. Daarom is het belangrijk dat financieel professionals voorbereid zijn op deze digitale transformatie. Zorg dat iedereen binnen jouw organisatie vooruit blijft lopen op alle ontwikkelingen en dus klaar is voor een toekomst waarin #tech en #digital bepalend zijn. I am Digital en Dukers & Baelemans bieden de mogelijkheid om meer te leren over de meest recente innovaties als blockchain, het veilig omgaan met en eenvoudig delen van persoonsgegevens en financiële gegevens. Maar daar houdt het niet op. Meer weten? Binnenkort meer!

Wft header
WEBSIZE Dukers Baelemans 6733

Resultaten 

Dukers & Baelemans is duurzaam partner van financieel dienstverleners op het gebied van leren en ontwikkelen. Onze leertrajecten leiden tot:

 • Een hoog rendement (hoge slagingspercentages en praktijkeffect)
 • Een efficiënte leeromgeving (weinig verlet en studiebelastinguren)
 • Een hoge leerbeleving

Onze certificeringen

Dukers & Baelemans hecht veel waarde aan kwaliteit en professionaliteit. Om die reden zijn wij onder andere lid van het NRTO. Hiermee voldoen wij aan de gestelde kwaliteitseisen en onderschrijven wij de gedragscode van het NRTO. Wil je meer weten over al onze certificeringen en keurmerken? Lees hier dan verder.

Dukers Baelemans 7337

Meer informatie?

Neem via onderstaand formulier contact met ons op.