Dukers Baelemans 6597
 1. Home
 2. Incompany

Incompany & maatwerk training voor financieel professionals

Dukers & Baelemans is jouw partner in het ontwikkelen van financieel vakmanschap. We gaan voor aanstekelijk werkgeverschap en niets minder.

 

Neem contact op

Financieel professionals die het beste uit zichzelf halen, zorgen ervoor dat een organisatie succesvol en relevant blijft. Goed opgeleide medewerkers presteren beter, blijven langer, zijn duurzaam inzetbaar en dragen bij aan de kwaliteit van de financiële dienstverlening. 

Je kunt bij ons terecht voor:

 • Incompany opleidingen: ons complete leeraanbod op jouw eigen locatie.
 • Maatwerk opleidingen:  advies en implementatie over specifieke leeroplossingen op maat.
 • Digitale leeromgeving: een eigen digitaal opleidingsportaal met toegang tot relevante opleidingen en inzicht in de studievoortgang, de resultaten en de aantoonbaarheid daarvan.

 

Expertises en ervaringen

We zijn expert op het gebied van financiële vaktechniek, vaardigheden en future finance skills. Hieronder enkele voorbeelden van vraagstukken die we met veel enthousiasme aanpakken:

Vakbekwaamheidsbeleid

Registreren van vakbekwaamheid

Leerportfolio ontwikkelen

Meten-leren-presteren

Sturen op learning analytics

Advies over het intern vakbekwaamheidsbeleid, inclusief het opstellen en de inrichting daarvan in de dagelijkse bedrijfsvoering

Software voor het vastleggen van relevante diploma’s en signaleren van noodzakelijke acties voor onderhoud. Ingericht naar de vereisten van jouw organisatie

Op maat ontwikkelen van leerportfolio voor functies of thema’s binnen jouw organisatie

Digitale omgeving en interactieve inhoud ter ondersteuning van het in beeld brengen van leernoodzaak, het leren zelf en de uitvoering van het werk

Inzicht in studievoortgang, resultaten en tips voor (zelf)sturing en begeleiding voor zowel het management als de professionals voor een optimaal leerproces

Onze visie op leren

Bij Dukers & Baelemans zien we leren als een persoonlijk en (inter)actief proces dat nooit stopt en altijd verbonden is met werken. Dat betekent dat ons leeraanbod zich aanpast aan de finance professional, die daardoor een uniek eigen leerpad volgt. Onze leerinstrumenten zijn erop gericht professionals te helpen leren wanneer het hen uitkomt. Thuis, onderweg en ook tijdens het werk.

 • Onze oplossingen zijn altijd gericht op de werkpraktijk. De leerdoelen worden direct afgeleid van de werkdoelen, resultaten en (kritieke) werktaken. Het direct kunnen toepassen van vakkennis in de werkcontext staat altijd centraal. Zo zorgen we ervoor dat het leereffect optimaal doorwerkt naar de prestaties van jouw medewerkers.
 • Leren is ook niet automatisch een opleiding. In onze oplossingen gaan we uit van leren door te werken, leren via trainingen, leren door te sparren met collega’s. We faciliteren het leren in verschillende omgevingen, vormen en momenten: digitaal, klassikaal, op de werkplek, offline, online, thuis en onderweg.
 • Een training zetten we in als vliegwiel om het leren te versnellen. We zorgen voor een goed voor- en natraject om de leeropbrengst te maximaliseren.

Onze aanpak

De cultuur en werkwijze van jouw organisatie vormen in ieder leertraject het uitgangspunt. Onze aanpak bestaat uit de volgende stappen:

 • Inventarisatie: van de uitdaging en het gewenste resultaat.
 • Analyse:  van de professional en werksituatie.
 • Conclusie en advies: met een concreet plan van aanpak dat bestaat uit een ontwerp met een leerplan, borgingsplan en een effectmetingsplan.

 

 

 

 

 

 

✓ Vast kernteam met 1 aanspreekpunt
✓ Real time inzicht in opleidingsstatus van uw medewerkers
✓ Ruim 100.000 financials opgeleid

Is jouw organisatie toe aan de volgende (over)stap?

Met onze unieke overstapservice nemen we jouw werk uit handen nemen, ontzorgen we volledig en garanderen we een soepele, eenvoudige en geruisloze overstap naar Dukers & Baelemans. Meer weten?

Neem dan contact op met Pepijn, via mail p.vanlankvelt@dukers-baelemans.nl of mobiel 06-21838200, samen gaan we kijken hoe wij jullie kunnen ondersteunen en ontzorgen

Meer informatie?

Neem via onderstaand formulier contact met ons op.

Opleidingspartner van:
Usg Logo Dukers Baelemans
ABN Amro logo Dukers Baelemans
Triodos Logo Dukers Baelemans
Randstad Logo Dukers Baelemans
Van Lanschot Logo Dukers Baelemans
Uwv Logo Dukers Baelemans
Adecco Logo Dukers Baelemans
Rabobank logo Dukers Baelemans
Allianz logo Dukers Baelemans
Dela Verzekeringen logo Dukers & Baelemans
Volvo logo Dukers & Baelemans