WEBSIZE Dukers Baelemans 7110
  1. Home
  2. Over ons

Over D&B

Dukers & Baelemans helpt financieel professionals in een veranderende omgeving door hen controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Dan ben je in control en haal je het beste uit jezelf en je toekomst!

Gepersonaliseerd leren

Bij Dukers & Baelemans zien we leren als een persoonlijk en (inter)actief proces dat nooit stopt en altijd verbonden is met werken. We geloven verder in gepersonaliseerd leren. Dat betekent dat ons leeraanbod zich aanpast aan jou, waardoor je een uniek eigen leerpad volgt. Verder zijn onze leerinstrumenten erop gericht je te helpen leren wanneer het jou uitkomt. Thuis, onderweg en ook tijdens het werk.

Jarenlange ervaring

Dukers & Baelemans is in 1992 opgericht vanuit de ambitie om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de financiële sector en de mensen die erin werkzaam zijn. In de afgelopen decennia heeft Dukers & Baelemans mede richting gegeven aan de ontwikkeling van het vakbekwaamheidsbouwwerk in de financiële sector en vele duizenden financieel professionals mogen opleiden en begeleiden.

Onze certificeringen

Dukers & Baelemans hecht veel waarde aan kwaliteit en professionaliteit. Om die reden zijn wij onder andere lid van het NRTO. Hiermee voldoen wij aan de gestelde kwaliteitseisen en onderschrijven wij de gedragscode van het NRTO. Wil je meer weten over al onze certificeringen en keurmerken? Lees hier dan verder.

Onderdeel van Welten

Dukers & Baelemans is onderdeel van Welten Groep. Naast opleidingen verzorgt Welten Groep flexibele capaciteit (op detacheringsbasis) en klantinteractie voor financieel dienstverleners. De organisatie is met ruim 1.000 financieel professionals actief in de Nederlandse financiële sector.

Exameninstituut Financiële Dienstverlening (EIFD)

Examen Instituut Financiële Dienstverlening (EIFD) is gespecialiseerd in dienstverlening voor het behalen van nieuwe Wft beroepskwalificaties & PE examens. Het EIFD is opgericht door Dukers & Baelemans en is een door het CDFD (College Deskundigheid Financiële Dienstverlening) erkend exameninstituut. EIFD verzorgt de logistiek voor de Wft examinering en denkt mee omtrent Wft Vakbekwaamheid van jou of jouw organisatie. Voor meer informatie ga je naar eifd.nl.

Dukers Baelemans 6646