WEBSIZE Dukers Baelemans 6415
  1. Home
  2. Opleidingen
  3. Estate planning

Estate planning

De vraag naar advies op het gebied van estate planning wordt steeds groter. Dit heeft alles te maken met de vergrijzing, stijgende huizenprijzen, terugtrekkende overheid en flexibele arbeidsmarkt. De bewustwording om zaken voor ‘later’ goed geregeld te hebben groeit sterk.

Ambitie om Estate Planner te worden?

Estate planning betekent letterlijk ‘nalatenschapsplanning’ en heeft als doel om vermogen op een zo gunstig mogelijke manier over te dragen aan volgende generaties. 

Wil jij jouw toegevoegde waarde als financieel adviseur, -planner of accountant vergroten en Estate Planning betrekken in jouw advies? Dan is onze Leergang Estate Planning voor jou een goede keuze! Na het volgen van deze opleiding ben je in staat jouw financieel advies aan particuliere klanten en ondernemers uit te breiden op het gebied van huwelijksvermogensrecht, erfrecht en successierecht. Je bent in staat goed te inventariseren wat er op dit moment geregeld is, wat de klant belangrijk vindt om te regelen en hoe de klant dit kan regelen door middel van (een aanpassing van) huwelijkse voorwaarden, (levens)testament en/of aandeelhoudersovereenkomst.

Leergang Estate Planning

    • Coaching on the job
    • Online theorie in combinatie met fysieke praktijklessen
    • Afgewisselde middag en avond trainingen

 

12 PE CFP punten + 6 PE SEH (B) punten

Prijs: € 2.775

Bekijk de opleiding

Test jouw basiskennis

Wil je weten of de Leergang Estate Planning iets voor jou is? Voor deze leergang is het noodzakelijk om basiskennis te hebben op het gebied van huwelijksvermogensrecht, familierecht, erfrecht en successiewet (FFP niveau). Op basis van het resultaat van de test ontvang je van ons een studieadvies voor deze leergang.

Download de oefentest