Naar alle opleidingen

Permanent Actueel

  • Eenvoudige registratie en rapportage
  • Vaste prijs voor al je beroepskwalificaties
  • Tips voor de adviespraktijk
  • Studievorm Digitaal
  • PE-punten 4 PE CFP K&A
  • Prijs € 8,25 per maand

Altijd op de hoogte

In een goed financieel advies houd je rekening met actuele ontwikkelingen. Zorg er met Permanent Actueel voor dat je altijd op de hoogte bent van de laatste feiten. Bekijk Permanent Actueel waar en wanneer jij wilt en pas het geleerde direct toe in de praktijk.

Voor slechts € 8,25 per maand ben je altijd op de hoogte, voldoe je efficiënt aan de eisen van de AFM én bereid je je tevens voor op het periodieke PE-examen.

Inhoud

De Wft Vakbekwaamheidseisen stellen dat je altijd op de hoogte moet zijn van actuele ontwikkelingen op je vakgebied. Het kennisplatform Permanent Actueel biedt een makkelijke en efficiënte manier om altijd up-to-date te zijn van de laatste veranderingen op het gebied van wet- en regelgeving, fiscale zaken en andere zaken die van invloed zijn op jouw adviespraktijk en informatievoorziening aan klanten!

Permanent Actueel (PA) geeft met nieuwsartikelen en andere leermiddelen aandacht aan relevante ontwikkelingen uit de beroepspraktijk. Op een begrijpelijke manier lichten we de achtergrond toe. Daarnaast staan we altijd stil bij de toepasbaarheid van de informatie: hoe kun je het geleerde toepassen in de praktijk?

Bij ieder artikel test je je kennis door het beantwoorden van een vraag. Vragen die je niet goed beantwoordt, komen nog eens terug in een maandtoets. Je ziet direct je score en kunt je score vergelijken met je vakgenoten. Je scores worden geregistreerd, zodat je op een makkelijke en efficiënte manier aan de AFM laat zien dat je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen.

Omdat alle relevante ontwikkelingen in Permanent Actueel worden besproken, helpt dit je tevens om je voor te bereiden op het driejaarlijkse PE-examen.

Beroepskwalificaties

Het nieuws in Permanent Actueel is gerubriceerd per beroepskwalificatie. Nadat je aangeeft welke beroepskwalificaties op jou van toepassing zijn, zie je alleen de voor jou relevante nieuwsitems. Voor één vaste prijs heb je toegang tot het nieuws van alle beroepskwalificaties die je selecteert. Per e-mail brengen we je op de hoogte van nieuw toegevoegde nieuwsitems.

Meer weten over Permanent Actueel? Bekijk dan de introductiefilm.

Voor wie?

Alle klantmedewerkers met inhoudelijk klantcontact moeten aantoonbaar op de hoogte zijn van de actualiteiten op hun vakgebied.

Resultaat

Door het periodiek bestuderen van de artikelen en actualiteiten in de digitale leeromgeving, blijf je continu op de hoogte van alle relevante informatie die benodigd is bij klantcontact. Daarnaast bereid je je voor op het periodieke PE-examen.

PE-punten

Als je deelneemt aan Permanent Actueel voor de module Wft Hypothecair Krediet, Inkomen, Vermogen of Pensioen en CFP lid bent, krijg je 4 PE CFP punten voor het onderdeel Kennis & Actualiteit. Wij kunnen deze punten op verzoek voor je aanmelden bij de stichting CFP. Stuur hiervoor een e-mail naar contact@dukers-baelemans.nl met hierin je voor- en achternaam, geboortedatum, CFP-nummer en de vermelding dat je ons toestemming geeft om jouw deelname aan Permanent Actueel door te geven aan de Stichting CFP.

Betaling en opzegbaarheid

Het abonnement betaal je per maandelijkse automatische incasso. De facturatie gaat in op de eerste dag van de volgende maand. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Zeg je je abonnement bijvoorbeeld in januari op? Dan beëindigen we je abonnement per 31 januari.

Abonnement


Permanent Actueel

prijs
€ 8,25
Delen:

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over deze opleiding of een studieadvies op maat? Neem dan contact op met onze collega's van de Cursistendesk via e-mail, whatsapp (beiden ma t/m vrij van 8.00 tot 17.00 uur) of telefoon (ma t/m vrij van 9.00 tot 16.00 uur).

Cursistendesk Dukers Baelemans
Dukers Baelemans 6597

Over Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans helpt financieel professionals door hen in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Wees in control en haal het beste uit jezelf en je toekomst!

Lees meer
Opleidingspartner van:
Usg Logo Dukers Baelemans
ABN Amro logo Dukers Baelemans
Triodos Logo Dukers Baelemans
Randstad Logo Dukers Baelemans
Van Lanschot Logo Dukers Baelemans
Uwv Logo Dukers Baelemans
Adecco Logo Dukers Baelemans
Rabobank logo Dukers Baelemans
Allianz logo Dukers Baelemans
Dela Verzekeringen logo Dukers & Baelemans
Volvo logo Dukers & Baelemans