E-learning Adviseur Duurzaam Beleggen | Dukers Baelemans
  1. Home
  2. Opleidingen
  3. Duurzaamheid

Duurzaamheid

De financieel professional speelt een belangrijke rol in de transitie naar energiezuinige woningen. En ook op allerlei andere gebieden kan de financieel professional zijn particuliere of zakelijke klant van (financieel) advies op het gebied van verduurzaming voorzien. Bekijk ons opleidingsaanbod op het gebied van duurzaamheid. 

Duurzaamheid is een terugkerend thema waar steeds meer aandacht voor is. Ook de consument is zich meer bewust van het belang van duurzaamheid en de mogelijkheden die het biedt. Als financieel adviseur wil je de klant hier optimaal over informeren en bij ondersteunen. Om je daarbij te helpen bieden we de volgende opleidingen aan:

E-learnings

Wij bieden de volgende e-learnings op het gebied van duurzaamheid:

  • E-learning Adviseur Duurzaam Wonen: In deze e-learning leer je waarom verduurzaming van de eigen woning noodzakelijk is, welke technische mogelijkheden er zijn om de woning te verduurzamen en welke financiële gevolgen dit voor de klant heeft.
  • E-learning Adviseur Duurzaam Beleggen: In deze e-learning leer jij hoe je je klanten adviseert over duurzaam beleggen. Daarbij gaan we in op wat duurzaam beleggen is (en wat niet). 

PE SEH 2022 - Duurzaamheid in jouw adviespraktijk

Voor de Erkend Financieel Adviseur die 12 PE SEH punten moet behalen om in 2022 gecertificeerd te blijven, bieden we een PE SEH opleiding aan op het gebied van duurzaamheid: PE SEH 2022 - Duurzaamheid in jouw adviespraktijk. Deze 1-daagse opleiding levert 6 PE SEH punten categorie A.