Mijn D&B Sluiten Contact Sluiten Winkelmand Sluiten
Dukers Baelemans 6715
  1. Home
  2. Opleidingen
  3. Duurzaamheid

Duurzaamheid

De financieel professional speelt een belangrijke rol in de transitie naar energiezuinige woningen. Maar ook op allerlei andere gebieden kan de financieel professional zijn particuliere of zakelijke klant van (financieel) advies op het gebied van verduurzaming voorzien. We bieden op dit moment verschillende opleidingen aan binnen het thema duurzaamheid. 

Duurzaamheid is een terugkerend thema waar steeds meer aandacht voor is. Ook de consument is zich meer bewust van het belang van duurzaamheid en de mogelijkheden die het biedt. Als financieel adviseur wil je de klant hier optimaal over informeren en bij ondersteunen. Om je daarbij te helpen bieden we de volgende opleidingen aan:

E-learning

We bieden een e-learning over verduurzaming van de eigen woning. In deze e-learning leer je waarom verduurzaming van de eigen woning noodzakelijk is, welke technische mogelijkheden er zijn om de woning te verduurzamen en welke financiële gevolgen dit voor de klant heeft. Je krijgt praktische tips en voorbeelden waardoor je direct van toegevoegde waarde kunt zijn in jouw advies naar klanten op het gebied van verduurzaming van de eigen woning. De e-learning is een verplicht onderdeel van PE SEH 2020. Bekijk de e-learning Adviseur Duurzaam Wonen hier.

Masterclasses

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de noodzaak om te gaan verduurzamen. Maar met bewustwording alleen komen we er niet. Het is belangrijk om nu de stap te gaan zetten naar 'doen'. Jij kunt jouw klanten in beweging brengen hun woning te verduurzamen. Dit is niet alleen in het belang van het klimaat en jouw klant, maar versterkt ook jouw toegevoegde waarde als financieel adviseur. Breng jouw klant in beweging om de woning te verduurzamen met een van de volgende eendaagse masterclasses:

PE SEH 2020 - Duurzaamheid

Voor de Erkend Financieel Adviseur (SEH) die 12 PE SEH punten moet behalen om in 2020 gecertificeerd te blijven bieden we een PE SEH opleiding aan op het gebied van duurzaamheid: PE SEH 2020 - Duurzaamheid (6 punten PE SEH categorie A).

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor een van deze opleidingen? Selecteer dan hieronder je gewenste opleiding binnen Duurzaamheid.

Gerelateerde thema's

Dukers & Baelemans maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door op accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen. Bekijk ons privacybeleid en cookieverklaring voor meer informatie.