Wft opleidingen

Dukers & Baelemans biedt een compleet aanbod Wft opleidingen. Kies de leervorm die bij jou past: Voordeelpakket, Digitale zelfstudie, Examentraining via videoleren, Klassikale examentraining (met evt. examen op dezelfde dag) of een Klassikale opleiding. Boek nu en ontvang € 25 korting op jouw Wft examen!

Beschikbare leervormen

Voordeelpakket (€ 299)

Wil jij je optimaal op het Wft examen voorbereiden tegen een scherpe prijs? Kies dan voor ons Voordeelpakket. Voor slechts € 299 (normale prijs € 351) ontvang je de volgende onderdelen:

  • Digitaal zelfstudiepakket inclusief app (t.w.v. € 129)
  • Examentraining via videoleren (t.w.v. € 51)
  • Examenvoucher (t.w.v. € 159)

Bestel hier het Voordeelpakket van de Wft PE module van jouw keuze.

Digitaal zelfstudiepakket (€ 129)

Studeer waar en wanneer jij wilt met het Digitaal zelfstudiepakket (inclusief app). Je krijgt toegang tot een digitale leeromgeving met hierin Brainpower (een adaptieve kennistool om slim te leren door het maken van vragen), een kennis- en vaardighedentraining, een digitale Wft syllabus, een examenoefenomgeving met vier oefenexamens, oefentoetsen die je onbeperkt kunt maken en uitlegvideo's met examentips en tips over het beantwoorden van casusvragen. Bestel hier het Digitaal zelfstudiepakket van de Wft module van jouw keuze.

Digitaal zelfstudiepakket incl. examenvoucher (€ 263)

Ontvang naast het Digitaal zelfstudiepakket ook direct een examenvoucher voor jouw Wft examen voor de totaalprijs van € 263. Hiermee boek jij jouw examen bij het EIFD op de datum en locatie van jouw voorkeur. Het EIFD heeft meer dan 30 examenlocaties verspreid over het land dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt. Bestel hier het Digitaal zelfstudiepakket incl. examenvoucher van de Wft module van jouw keuze.

Examentraining via videoleren (€ 51)

Heb je het Digitaal zelfstudiepakket bestudeerd en wil je jezelf extra voorbereiden op het Wft examen? Dat kan via Examentraining via videoleren. Hierin geven we extra uitleg over de belangrijkste en moeilijkste onderwerpen en actualiteiten van de Wft module. Ook vind je in de digitale leeromgeving een extra oefenexamen. Bestel hier Examentraining via videoleren van de Wft module van jouw keuze.

Klassikale examentraining en examen op één dag (€ 261)

Heb je het Digitaal zelfstudiepakket bestudeerd en wil je jezelf extra voorbereiden op het examen via een Klassikale examentraining en aansluitend examen doen? Schrijf je dan in voor Klassikale examentraining en examen op één dag. Door het Wft examen direct af te leggen na de examentraining is jouw slagingskans het hoogste. Bestel hier de Klassikale examentraining en examen op één dag van de Wft module van jouw keuze. Het Wft examen is bij de prijs inbegrepen. Het Digitaal zelfstudiepakket schaf je los aan en is dus niet bij de prijs inbegrepen.  

Klassikale examentraining (€ 127)

Het is ook mogelijk om een Klassikale examentraining te volgen, maar het examen zelf te boeken op een locatie en datum die voor jou het beste uitkomt. Ook hier is de voorwaarde dat je het Digitaal zelfstudiepakket vooraf hebt bestudeerd (niet bij de prijs inbegrepen). Bestel hier de Klassikale examentraining van de Wft module van jouw keuze. 

Klassikale opleiding (€ 540)

Je gaat aan de slag met de stof uit ons Digitaal zelfstudiepakket (inbegrepen in de prijs). Daarnaast krijg je een intensieve voorbereiding op het examen in 3 klassikale dagen. De laatste klassikale dag bestaat uit een uitgebreide examentraining. Bestel hier de klassikale opleiding van de Wft module van jouw keuze. Het Wft examen is niet bij de prijs inbegrepen en boek je zelf op een locatie en datum die voor jou het beste uitkomt. Let op: de klassikale opleiding voor Wft pensioen bestaat uit 4 i.p.v. 3 dagen en de prijs is € 720 i.p.v. € 540.

Gratis Wft oefenexamens

In tegenstelling tot bij de meeste opleiders, betaal je bij Dukers & Baelemans niets extra’s voor de oefenexamens als je een Digitaal zelfstudiepakket of Examentraining via videoleren afneemt. In ons Digitaal zelfstudiepakket vind je vier complete Wft oefenexamens. In Examentraining via videoleren vind je één gratis oefenexamen. 

Studeer je nog niet bij Dukers & Baelemans en wil je alvast kennismaken met het soort vragen dat je op het Wft examen kunt verwachten? Klik dan hieronder op de module van jouw keuze voor een gratis beknopt Wft oefenexamen. Na de oefenvragen tref je de juiste antwoorden met een korte motivatie van deze antwoorden. Let op: deze oefenexamens bereiden je voor op de examens vóór 1 april 2021. 

Wft Basis oefenexamen
Wft Consumptief Krediet oefenexamen
Wft Hypothecair Krediet oefenexamen
Wft Inkomen oefenexamen
Wft Schade Particulier oefenexamen
Wft Schade Zakelijk oefenexamen
Wft Vermogen oefenexamen
Wft Pensioen oefenexamen
Wft Zorg oefenexamen

€ 25 Korting op je Wft examen

Bestel je bij ons een Wft opleiding? Dan ontvang je een kortingsvoucher van € 25 voor jouw Wft examen. Je boekt het Wft examen via de website van het EIFD. Voor het Voordeelpakket, het Digitaal zelfstudiepakket + examenvoucher en de Examentraining en examen op één dag ontvang je geen voucher; het examen (inclusief de korting) is reeds inbegrepen in de prijs van deze opleidingen.

Wft & PE checker

Wil jij weten welke (PE) Wft examens je vóór 01-04-2022 moet behalen om jouw huidige beroepskwalificaties (en dus jouw adviesbevoegdheid) te behouden? Met de gratis online tool Wft & PE checker ontvang je in slechts drie stappen een persoonlijk studieadvies. Meer informatie lees je hier.

Wft opleiding bestellen

Je kunt de Wft opleiding van jouw keuze bestellen onder het kopje 'Gerelateerde opleidingen'.