Examens

Jouw Wft examen, Wft PE examen of MiFID II/ESMA examen boek je via het Examen Instituut Financiële Dienstverlening (EIFD). Volg je een Wft- of Wft PE opleiding bij Dukers & Baelemans? Dan ontvang je € 25 korting op de prijs van het examen bij het EIFD.

Welke examens kun je bij EIFD behalen?

Bij het EIFD kun je examen doen in alle door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) beschikbaar gestelde Wft en Wft PE-examens. Daarnaast kun je hier ook MiFID II/ESMA Kennis- en Vaardighedenexamens behalen.

Examenlocaties

Het EIFD heeft beschikking over meer dan 30 examenlocaties verspreid over het hele land. Er is dus altijd een examenlocatie bij jou in de buurt.

Examen boeken

Je boekt jouw examen op de website van het EIFD. Dit kan tot maximaal 90 dagen van tevoren. Boek hier het examen van jouw keuze:

Boek je voor de eerste keer een examen bij het EIFD? Dan maak je bij het boeken van het examen eerst een account aan. Boekte je al eerder een examen bij het EIFD, dan kun je bij het boeken inloggen met je inloggegevens. Vervolgens kies je een examendatum en kun je per locatie de beschikbare examendata zien.

Examenvoucher en kortingsvoucher verzilveren

Boek je een Wft- of Wft PE-opleiding incl. examenvoucher bij Dukers & Baelemans? Dan ontvang je bij jouw boeking een examenvoucher waarmee je heel gemakkelijk direct jouw examen kunt boeken op de website van het EIFD. In de totaalprijs voor jouw opleiding en de examenvoucher is direct een korting van € 25 verrekend.

Als je een losse Wft- of Wft PE-opleiding (zonder examenvoucher) boekt bij Dukers & Baelemans, ontvang je een kortingsvoucher ter waarde van € 25 voor een examen bij het EIFD. De kortingsvoucher verzilver je tijdens het boeken van het examen op de website van het EIFD, vóór je betaling.