Examens

Het examen voor jouw Wft-opleiding, PE Wft-opleiding of MiFID II/ESMA Kennismodule boek je via het Examen Instituut Financiële Dienstverlening (EIFD). Volg je een van deze opleidingen bij Dukers & Baelemans? Dan ontvang je € 25 korting op de prijs van het examen bij het EIFD.

Welke examens kun je bij EIFD behalen?

Bij het EIFD kun je examen doen in alle door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) beschikbaar gestelde Wft en PE Wft-examens. Daarnaast kun je bij EIFD de volgende MiFID II/ESMA Kennisexamens behalen:

  • MiFID II/ESMA Kennisexamen Informeren Beleggen (Retail)
  • MiFID II/ESMA Kennisexamen Adviseren Beleggen Standaard (Retail)
  • MiFID II/ESMA Kennisexamen Adviseren Beleggen Maatwerk (Retail)

Examenlocaties

Het EIFD heeft beschikking over meer dan 30 examenlocaties verspreid over het hele land. Er is dus altijd een examenlocatie bij jou in de buurt!

Examen boeken

Je boekt jouw examen op de website van het EIFD. Dit kan tot maximaal 90 dagen van tevoren. Via het menu item 'Examens' kies je het Wft- of MiFID II/ESMA-examen dat je wilt boeken. PE-examens kies je via het menu item 'PE 2017-2019'. Boek je voor de eerste keer een examen bij het EIFD? Dan maak je bij het boeken van jouw examen eerst een account aan. Boekte je al eerder een examen bij het EIFD, dan kun je bij het boeken van jouw examen inloggen met je inloggegevens. Vervolgens kies je een examendatum en kun je per locatie de beschikbare examendata zien in de week van de door jou gewenste examendatum. 

Kortingsvoucher verzilveren

Als je een Wft-, PE Wft- of MiFID II/ESMA-opleiding volgt bij Dukers & Baelemans, ontvang je een kortingsvoucher ter waarde van € 25 korting voor een examen bij het EIFD. De kortingsvoucher verzilver je tijdens het boeken van het examen op de website van het EIFD, voor je betaling.