Terug naar het overzicht

Behaal sneller je Wft met de vernieuwde e-learnings

Het behalen van je Wft-certificering(en) vormt de sleutel naar een succesvolle carrière in de financiële dienstverlening. Geïnspireerd door de volgende generatie financieel professionals, zijn al onze Wft e-learnings vanaf 2 april volledig vernieuwd. Ze bieden jou de kennis die je nodig hebt met betrekking tot de Wft eind- en toetstermen van 2024. Daarnaast word jij begeleid door een leerproces dat perfect aansluit bij de nieuwe manier van leren.

25-03-2024
2 minuten

Behaal direct je Wft-certificering

Hoe sneller jij je Wft-certificering behaald, hoe sneller je waardevolle meters kunt maken in de praktijk. Door het opleiden van meer dan 100.000 cursisten leerden wij wat je nodig hebt om in een snel tempo het examen te behalen. Die route ervaar je per 2 april zelf in onze Wft e-learnings.

Sneller leren door de juiste begeleiding

In de nieuwe e-learning leer je doelgericht en stapsgewijs wat je moet weten voor het Wft-examen. Door middel van video- en spraakfragmenten begeleiden we je door de leerstof heen, waarbij elk onderdeel duidelijk wordt gekoppeld aan specifieke leerdoelen van het examen. Zo begrijp je precies wat je leert, waarom het belangrijk is en leer je volledig examengericht. Bovendien heb je tijdens het leren continu inzicht op jouw voortgang, heb je 80% gescoord op kennisopname, kennisniveau en het oefenexamen? Dan is jouw slagingskans ruim 25% hoger dan het landelijk gemiddelde!

Inschrijven vanaf 2 april

De volledig nieuwe e-learnings bestel je vanaf 2 april op onze website. Via onze social media kanalen en e-mail word jij als eerste op de hoogte gebracht van updates. Samen met jou zetten we de stappen die je vooruithelpen naar een succesvolle toekomst in de financiële dienstverlening.

Kies jouw Wft opleiding(en)

Delen: