Terug naar het overzicht

Vacature: klantadviseur opleidingen

Ben jij het klantgerichte, energieke en enthousiaste aanspreekpunt voor onze cursisten? En heb jij op alle mogelijke vragen een antwoord en ben je een kei in het geven van studieadvies? Dan horen wij graag van je!

10-04-2024
3 minuten

Uitstekende voorwaarden

Afhankelijk van je ervaring ontvang je een salaris tot € 3.200 bruto per maand (schaal B) op basis van 40 uur per week.

Extra benefits

Naast je salaris krijg je elke maand aanvullende vergoedingen, zoals €75 netto hybridevergoeding en € 2,35 netto per dag thuiswerkvergoeding.

Benefits at work

Flink besparen dankzij kortingen op mode, elektronica, dagjes uit en meer. Maandelijks vind je een nieuw aanbod van merken met gunstige voorwaarden, speciaal voor jou en je collega's.

Slash forward society

Als lid van de Slash Forward Society krijg je direct contact met alle professionals bij Welten Groep. Je kunt deelnemen aan evenementen, masterclasses, maatschappelijke projecten en groepsgesprekken over diverse onderwerpen.

Wat je bij ons gaat doen

Het visitekaartje van Dukers & Baelemans
Als Klantadviseur Opleidingen werk je in ons Learning Success Center en ben je hét visitekaartje van Dukers & Baelemans. Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle opleidingsvragen van onze individuele cursisten. Denk hierbij aan vragen over huidige- en vervolgopleidingen, inschrijvingen, studievoortgang, studieresultaten en werking van onze leersystemen. Ook verzorg je de administratieve afhandeling van de inschrijvingen.

Studieadvies
Naast het verzorgen van het inkomende klantcontact, neem je proactief contact op met cursisten om studieadvies te verstrekken en de klanttevredenheid te toetsen. Je signaleert kansen en knelpunten zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren en belegt deze bij de juiste interne collega's.

In deze centrale rol heb je contact met onze cursisten en opdrachtgevers via zowel telefonie, e-mail, webchat als social media.

Jouw werk in het kort:

  • Eerste aanspreekpunt voor opleidingsvragen van individuele cursisten
  • Verzorgen van administratieve afhandeling van inschrijvingen
  • Proactief contact opnemen met cursisten voor studieadvies en klanttevredenheid
  • Signaleren van kansen en knelpunten voor verbetering van dienstverlening
  • Communiceren met cursisten en opdrachtgevers via telefonie, e-mail, webchat en social media

Zo zijn wij een match

Als medewerker Klantadviseur Opleidingen ben je klantgericht en hulpvaardig. Het klantbelang en -ervaring staan bij jou voorop en je haalt energie uit het contact met cursisten. Je kunt goed samenwerken in een team en ziet het geven en ontvangen van feedback als iets positiefs.

Je werkt zelfstandig, maar weet ook op tijd te overleggen of hulp in te schakelen als dat nodig is.

Verder herken jij je in de volgende punten:

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo4-opleiding.
  • Je hebt ervaring met (telefonisch) klantcontact.
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.

Hier kom je terecht

Als Klantadviseur Opleidingen bij Dukers & Baelemans (onderdeel van Welten Groep) maak je deel uit van het team Learning Success Center. Je werkt veel samen met de andere teamleden en daarnaast ook met de collega’s van Planning en Commercie & Relatiebeheer. Samen zorg je voor een perfecte bediening van onze opdrachtgevers.

Wij werken met elkaar vanuit ons gloednieuwe kantoor in het centrum van Den Bosch. Maar uiteraard heb je ook de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Je bent daarin flexibel, net als je werktijden.

Over Dukers & Baelemans

Wij helpen financieel professionals in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Dan ben je in control en haal je het beste uit jezelf en jouw toekomst!

Bij Dukers & Baelemans zien we leren als een persoonlijk en (inter)actief proces dat nooit stopt en altijd verbonden is met werken. We geloven verder in gepersonaliseerd leren. Dat betekent dat ons leeraanbod zich aanpast aan jou, waardoor je een uniek eigen leerpad volgt. Verder zijn onze leerinstrumenten erop gericht je te helpen leren wanneer het jou uitkomt. Thuis, onderweg en ook tijdens het werk.

Onze klanten zijn voornamelijk banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het intermediairbedrijf. Daarnaast betekenen we steeds meer voor uitzendorganisaties, onderwijs en automotive.

Interesse?

Hebben we jouw interesse gewekt? Stuur je CV en motivatie per mail naar Mieke Vrijsen via recruitment@dukers-baelemans.nl of neem contact op via 06-15870336.

Delen: