Terug naar het overzicht

Vacature: Key Accountmanager

Lever jouw bijdrage aan de ontwikkeling van de financiële sector en de mensen die erin werkzaam zijn en bied jouw klanten een perfecte ondersteuning op het gebied van leren en ontwikkelen.

19-06-2024
5 minuten

Uitstekende voorwaarden

Een goed salaris; afhankelijk van jouw ervaring is dit tussen € 3.820 en € 5.922 bruto per maand op basis van 40 uur (schaal F).

Extra benefits

Laptop, telefoonvergoeding en een mobiliteitsoplossing (NS businesskaart, leaseauto of kilometervergoeding).

Blijven ontwikkelen

De mogelijkheid om opleidingen te volgen, toegespitst op jouw expertise.

Een goede work-life balance

Veel vrijheid voor eigen inbreng en flexibiliteit in je werktijden. Uiteraard hoort thuiswerken met een thuiswerkvergoeding daar ook bij.

WAT JE BIJ ONS GAAT DOEN

In de functie van Key Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer en het commerciële resultaat van jouw eigen klantportefeuille en realiseer je new business. Je kunt denken aan klanten als grote banken, verzekeraars, intermediairbedrijven, pensioenfondsen en uitzendbureaus.

Je onderhoudt de relatie en leert je klant door en door kennen. Zo ben jij optimaal in staat om pro actief mee te denken met jouw klant over vraagstukken die bij hun spelen op het gebied van leren en ontwikkelen. 

Je dagelijkse werkzaamheden zijn onder meer:

  • Onderhouden van klantcontact per mail, telefoon online en op locatie.
  • Maken van accountplannen en het uitvoeren hiervan.
  • Voeren van commerciële klantgesprekken en evaluaties.
  • Maken en afstemmen van procesbeschrijvingen en automatiseringsslagen, zodat de medewerkers van jouw klanten zichzelf optimaal kunnen ontwikkelen.
  • Opstellen van op maat gemaakte offertes en het pitchen hiervan!

ZO ZIJN WIJ EEN MATCH

Wij vinden het voor de functie Key Accountmanager belangrijk dat je ondernemend bent ingesteld en de drive hebt om met elkaar voor het beste resultaat te gaan. Je krijgt energie van het (uit)bouwen van ons netwerk in de financiële sector en bent je bewust van het belang van continue ontwikkeling.

Verder herken jij je in de volgende punten;

  • Je bent in het bezit van hbo-diploma of werkt op dit niveau.
  • Je beschikt al over commerciële werkervaring in de bancaire sector en bent toe aan een nieuwe vervolgstap in jouw carrière.
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je bent beschikbaar voor 32 – 40 uur per week.

HIER KOM JE TERECHT

Als Key Accountmanager bij Dukers & Baelemans maak je deel uit van het team Commercie, Relatiebeheer en Learning Success. Je werkt nauw samen met de andere teamleden en daarnaast ook met de collega’s van Business Development, Relatiebeheer en het Learning Success Center. Samen zorg je voor een perfecte bediening van onze opdrachtgevers.

Wij werken met elkaar vanuit ons gloednieuwe kantoor in het centrum van Den Bosch. Maar uiteraard heb je ook de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Je bent daarin flexibel, net als je werktijden.

Over Dukers & Baelemans

Wij helpen financieel professionals in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Dan ben je in control en haal je het beste uit jezelf en jouw toekomst!

Bij Dukers & Baelemans zien we leren als een persoonlijk en (inter)actief proces dat nooit stopt en altijd verbonden is met werken. We geloven verder in gepersonaliseerd leren. Dat betekent dat ons leeraanbod zich aanpast aan jou, waardoor je een uniek eigen leerpad volgt. Verder zijn onze leerinstrumenten erop gericht je te helpen leren wanneer het jou uitkomt. Thuis, onderweg en ook tijdens het werk.

Onze klanten zijn voornamelijk banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het intermediairbedrijf. Daarnaast betekenen we steeds meer voor uitzendorganisaties, onderwijs en automotive.

Dukers & Baelemans is onderdeel van Welten Groep. Naast opleidingen verzorgt Welten Groep flexibele capaciteit (op detacheringsbasis) en klantinteractie voor financieel dienstverleners. De organisatie is met ruim 1.000 financieel professionals actief in de Nederlandse financiële sector.

INTERESSE?

Benieuwd wat wij jou als Key Accountmanager kunnen bieden? Solliciteer direct en neem contact op met Mieke Vrijsen via 06-15870336 of m.vrijsen-lathouwers@welten.nl.

Delen: