1. Home
 2. Opleidingen
 3. Pensioenen
 4. E-learning Wet toekomst pensioenen: de basics
Pensioenen

E-learning Wet toekomst pensioenen: de basics

 • Verdiep je in de wereld van pensioenen.
 • Leer meer over alle wijzigingen met betrekking tot pensioen met de komst van de Wet toekomst pensioenen.
 • Bekroon je nieuwe kennis met een persoonlijk certificaat.
 • Studievorm Digitaal
 • Studiebelasting 3 uur
 • Prijs € 189

Wat ga je leren?

Ongetwijfeld heb je recentelijk in het nieuws vernomen dat er veranderingen op komst zijn in het pensioenlandschap. Het huidige pensioenstelsel ondergaat de noodzakelijke onderhoudsbeurt: een modernisering van wat al goed functioneert en vernieuwing van wat niet meer effectief is.

Wil je bouwen aan jouw toekomst op het gebied van pensioenen? Dan is de e-learning Wtp: de basics wat je zoekt. In deze e-learning leggen we uit hoe pensioen wordt opgebouwd in Nederland en wat de nieuwe Wet toekomst pensioenen betekent voor de deelnemers, werkgevers en uitvoerders.

Voor wie?

Voor diegenen die streven naar verdere ontwikkeling en specialisatie in het pensioendomein. Of je nu werkzaam bent als financieel adviseur, pensioenadviseur of klantcontactmedewerkers. Wtp: de basics is voor iedereen die de kennis wil vergroten over de veranderingen in het pensioenlandschap en specifiek wil begrijpen wat de nieuwe Wet toekomst pensioenen inhoudt en hoe deze van invloed is op de deelnemers.

Resultaat

 • Je vergroot je kennis over de veranderingen in het pensioenlandschap.
 • Je weet wat de nieuwe Wet toekomst pensioenen inhoudt.
 • Je begrijpt hoe deze veranderingen van invloed zijn op de deelnemers.


Deze e-learning bestaat uit 2 toetsen. In de tussentijdse toets test je je kennis zodat je succesvol door kan naar het tweede deel van de e-learning. Je sluit de e-learning af met een kennistoets bestaande uit 10 meerkeuzevragen. Door deze succesvol te beantwoorden, bevestig je niet alleen je inspanningen, maar gebruik je de toets ook als middel om te controleren of je de geleerde informatie goed hebt begrepen. Geen zorgen als je de eerste keer niet alle juiste antwoorden hebt, want je hebt drie herkansingsmogelijkheden.

Nog één ding: de inlogcode is na ontvangst één jaar geldig. Dus ga direct aan de slag en verdiep je in de Wet toekomst pensioenen.

 

Inschrijven

E-learning Wet toekomst pensioen: de basics

Prijs
€ 189
Delen:

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over deze opleiding of een studieadvies op maat? Neem dan contact op met onze collega's van de Cursistendesk via e-mail, whatsapp (beiden ma t/m vrij van 8.00 tot 17.00 uur) of telefoon (ma t/m vrij van 9.00 tot 16.00 uur).

Cursistendesk Dukers Baelemans
Dukers Baelemans 6597

Over Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans helpt financieel professionals door hen in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Wees in control en haal het beste uit jezelf en je toekomst!

Lees meer
Opleidingspartner van:
Usg Logo Dukers Baelemans
ABN Amro logo Dukers Baelemans
Triodos Logo Dukers Baelemans
Randstad Logo Dukers Baelemans
Van Lanschot Logo Dukers Baelemans
Uwv Logo Dukers Baelemans
Adecco Logo Dukers Baelemans
Rabobank logo Dukers Baelemans
Allianz logo Dukers Baelemans
Dela Verzekeringen logo Dukers & Baelemans
Volvo logo Dukers & Baelemans