Permanent Actueel

In een goed financieel advies is rekening gehouden met actuele ontwikkelingen. Zorg er met Permanent Actueel voor dat je altijd op de hoogte bent van de laatste feiten. Bekijk Permanent Actueel waar en wanneer jij wilt en pas het geleerde direct toe in de praktijk. Voor slechts € 6,50 per maand ben je altijd op de hoogte, voldoe je efficiënt aan de eisen van de AFM én bereid je je tevens voor op het periodieke PE-examen.


  • Eenvoudige registratie en rapportage
  • Vaste prijs voor al je beroepskwalificaties
  • Tips voor de adviespraktijk
Studievorm
E-learning
Studieduur
Doorlopend
Doel
Permanent actueel zijn

Inhoud van de opleiding

De Wft Vakbekwaamheidseisen stellen dat je altijd op de hoogte moet zijn van actuele ontwikkelingen op je vakgebied. Het kennisplatform Permanent Actueel biedt een makkelijke en efficiënte manier om altijd op de hoogte te zijn van de laatste veranderingen op het gebied van wet- en regelgeving, fiscale zaken en andere zaken die van invloed zijn op jouw adviespraktijk en informatievoorziening aan klanten!

Permanent Actueel (PA) geeft met nieuwsartikelen en andere leermiddelen aandacht aan relevante ontwikkelingen uit de beroepspraktijk. Op een begrijpelijke manier wordt de achtergrond toegelicht. Daarnaast wordt altijd stilgestaan bij de toepasbaarheid van de informatie: hoe kun je het geleerde toepassen in de praktijk?

Iedere maand maak je een PA-toets. Je ziet direct je score en kunt je score vergelijken met je vakgenoten. Je scores worden geregistreerd, zo kun je op een makkelijke en efficiënte manier aan de AFM laten zien dat je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen.

Omdat alle relevante ontwikkelingen in Permanent Actueel worden besproken, helpt dit je tevens om je voor te bereiden op het driejaarlijkse PE-examen.

Meer weten over Permanent Actueel? Bekijk dan de introductiefilm.

Beroepskwalificaties

Het nieuws in Permanent Actueel is gerubriceerd per beroepskwalificatie. Nadat je hebt aangegeven welke beroepskwalificaties op jou van toepassing zijn, krijg je alleen de voor jou relevante nieuwsitems te zien. Voor één vaste prijs heb je toegang tot het nieuws van alle beroepskwalificaties die je selecteert. Per e-mail word je op de hoogte gebracht van nieuw toegevoegde nieuwsitems.

Abonnement

Het abonnement wordt betaald per maandelijkse automatische incasso. Het abonnement is per maand opzegbaar, de facturatie gaat in op de eerste dag van de volgende maand.

PE-punten

Als je deelneemt aan Permanent Actueel voor de module Wft Hypothecair Krediet, Inkomen, Vermogen of Pensioen en FFP lid bent, krijg je 4 PE FFP punten voor het onderdeel Kennis & Actualiteit. Wij kunnen deze punten op verzoek voor je aanmelden bij de stichting FFP. Stuur hiervoor een e-mail naar contact@dukers-baelemans.nl met hierin je voor- en achternaam, geboortedatum, FFP-nummer en de vermelding dat je ons toestemming geeft om jouw deelname aan Permanent Actueel door te geven aan de Stichting FFP. 

Stap 1/3

Opleiding kiezen

Je bestelling

Gegevens