1. Home
 2. Opleidingen
 3. Wft PE
 4. Wft PE - Voordeelpakket
Wft PE

Wft PE - Voordeelpakket

 • Gegarandeerd slagen
 • Extra oefenexamens in identieke software
 • Optimale voorbereiding op PE examen
 • Studievorm E-learning, extra oefenexamens en examen
 • Studiebelasting Afhankelijk van module
 • Prijs € 257

Behaal snel je PE-certificering

Dit voordeelpakket biedt jou de meest uitgebreide en voordeligste route naar het PE-examen. Met de 3 extra oefenexamens in dit pakket oefen je in exact hetzelfde systeem, opbouw en vraagstelling als het échte Wft PE examen. Wij zorgen ervoor dat je optimaal voorbereid bent zodat jouw slagingskans ruim 25% hoger is dan het landelijk gemiddelde!

Door jouw PE-examen te behalen in de periode 01-04-2022 t/m 31-03-2025 zorg jij ervoor dat je jouw beroepskwalificatie (en dus adviesbevoegdheid) behoudt. 

Selecteer onderaan de pagina de gewenste PE module(s).

Inhoud

In de e-learning van de door jou gekozen Wft PE module vind je alle actualiteiten die getoetst kunnen worden op het PE-examen. De e-learning is ook beschikbaar in de app en bevat de volgende onderdelen: 

 • Diagnostische toets per module om vooraf jouw kennisniveau van de actualiteiten uit de module(s) te bepalen.
 • Uitgebreide beschrijving per actualiteit inclusief een voorbeeld, samenvatting en oefenvragen.
 • Digitale syllabus (pdf) met een overzicht van alle actualiteiten.
 • Oefenen met extra vragen in de slimme adaptieve kennistool Brainpower. Brainpower analyseert je kennisopbouw & kennisniveau per leerdoel en focust op de leerdoelen die jij nog niet goed genoeg beheerst. Zo weet je precies op welke onderdelen je nog moet focussen.
 • 3 representatieve oefenexamens (incl. feedback).

Extra in het voordeelpakket: 

 • Extra oefenexamens in identieke software: deze 3 extra oefenexamens maak je in exact hetzelfde systeem, opbouw en vraagstelling als het échte Wft examen op alle erkende exameninstituten.
 • Examenvoucher t.w.v. €148 in te wisselen bij het EIFD.

Gebruik onze app en opleidingsportaal om te studeren op je eigen tempo, of het nu in de trein is of comfortabel thuis achter je desktop. Jouw studieplek is overal waar jij bent. 

Voor wie?

Vervul je een adviserende rol voor klanten? Dan ben je verplicht de adviesbevoegdheid van de betreffende beroepskwalificatie te onderhouden met een PE-examen. De huidige PE-periode loopt van 1 april 2022 tot en met 31 maart 2025. 

Wil jij weten welke (Wft) PE examens je vóór 01-04-2025 moet behalen om jouw huidige beroepskwalificaties te behouden? Doe hier de Wft & PE check

Examen

Met de examenvoucher boek je jouw examen bij het Examen Instituut Financiële Dienstverlening (EIFD) op een locatie, datum en tijdstip van jouw keuze. Het EIFD heeft beschikking over ongeveer 35 examenlocaties verspreid over het hele land. Er is dus altijd een examenlocatie bij jou in de buurt.

Gegarandeerd slagen

Bij Dukers & Baelemans slaag je gegarandeerd. Het kan gebeuren... je hebt voldaan aan alle voorwaarden, maar het is toch niet gelukt. Geen probleem! Wij betalen de extra examenpoging(en). Dit zijn de vereiste:

 • Jij hebt voldaan aan de 80-80-80 regel. Dat houdt in: voordat je op examen gaat, zorg je ervoor dat je in de e-learning minimaal 80% scoort op kennisniveau en kennisopname én dat je het oefenexamen in de e-learning behaalt met een score van 80% of hoger. 
 • Je doet binnen 1 jaar na de aanschaf van jouw PE-pakket (standaard i.c.m. examenvoucher, voordeel of turbo) examen bij het Examen Instituut Financiële Dienstverlening (EIFD).
 • De slagingsgarantie geldt niet als jouw werkgever kortingsafspraken met ons heeft en jouw PE-pakket betaalt. Informeer hierover bij je werkgever.
 • Zak je voor jouw PE-examen? Dan mail je de definitieve examenuitslag (die je binnen 48 uur na jouw examen ontvangt van DUO) naar contact@dukers-baelemans.nl. Wij sturen je dan een voucher toe waarmee je na ontvangst binnen 3 maanden gratis herexamen kunt doen.

Selecteer de gewenste PE module(s):

Delen:

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over deze opleiding of een studieadvies op maat? Neem dan contact op met onze collega's van de Cursistendesk via e-mail, whatsapp (beiden ma t/m vrij van 8.00 tot 17.00 uur) of telefoon (ma t/m vrij van 9.00 tot 16.00 uur).

Cursistendesk Dukers Baelemans
Dukers Baelemans 6597

Over Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans helpt financieel professionals door hen in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Wees in control en haal het beste uit jezelf en je toekomst!

Lees meer
Opleidingspartner van:
Usg Logo Dukers Baelemans
ABN Amro logo Dukers Baelemans
Triodos Logo Dukers Baelemans
Randstad Logo Dukers Baelemans
Van Lanschot Logo Dukers Baelemans
Uwv Logo Dukers Baelemans
Adecco Logo Dukers Baelemans
Rabobank logo Dukers Baelemans
Allianz logo Dukers Baelemans
Dela Verzekeringen logo Dukers & Baelemans
Volvo logo Dukers & Baelemans