1. Home
  2. Opleidingen
  3. Certified Financial Planner (CFP/FFP)
  4. E-learning Fundament Integrale Financiële Planning (CFP®)
Certified Financial Planner (CFP/FFP)

E-learning Fundament Integrale Financiële Planning (CFP®)

  • Hét naslagwerk voor financieel planners in de adviespraktijk
  • Opzet conform CFP-bouwwerk en deskundigheidseisen FFP
  • Naast geactualiseerde syllabi (1.500+ pagina’s) toegang tot 125+ oefenvragen
  • Studievormen Digitaal
  • Studiebelasting 130 uur
  • Prijs € 285

Wat ga je leren?

Als financieel planner (in spé) wil je jouw klant de weg wijzen in de complexe financiële wereld van vandaag. Deze complexe wereld vraagt om een integraal overzicht van de financiële situatie waarbij rekening wordt gehouden met de wensen, doelstellingen en risicobereidheid van de klant.

Met dit fundament leer je de meest relevante kennisgebieden van financiële planning. In deze digitale zelfstudie vind je diepgaande theorie, oefenvragen en praktijkvoorbeelden van de meest relevante kennisgebieden in de financieel adviespraktijk. Dit zijn: Wet Inkomstenbelasting (IB), Levensverzekeringen, Beleggen, Huwelijksvermogensrecht, Erfrecht, Successiewet, Eigen woning, Vermogensrecht, Sociale zekerheid, Lijfrente, Pensioen, Juridische aspecten van ondernemen, Fiscaliteit voor ondernemers én Bedrijfsbeëindiging en -opvolging.

Om je kennis, inzicht en praktijktoepassing te toetsen heb je toegang tot praktijkvoorbeelden en 125+ oefenvragen. Ten slotte vind je extra hulpmiddelen voor in de adviespraktijk: de syllabus Financiële rekenkunde en de geactualiseerde sociale en fiscale cijfers.

Voor wie?

Deze digitale zelfstudie (looptijd: 1 jaar) is interessant voor alle financieel adviseurs, financieel planners, accountants en fiscalisten die financiële planning (willen) integreren in het advies aan hun klant.

Ook is deze e-learning uitermate geschikt voor studenten en professionals die zich willen voorbereiden op het theorie-examen CFP®. Alle vakinhoud is namelijk gericht op de CFP®-leerdoelen en deskundigheidseisen van de Stichting Certificering Federatie Financieel Planners (FFP).

Resultaat

Met dit fundament leer je over de meest relevante vakgebieden van financiële planning. Dit is hét naslagwerk voor financieel planners. Zo gebruiken veel financieel planners het als naslagwerk voor hun adviespraktijk. Heb je de smaak te pakken en heb je de ambitie om gecertificeerd financieel planner (CFP®) te worden? Dan biedt Dukers & Baelemans het voordeelpakket: Certified Financial Planner (CFP®) mét keuzeprofiel.

Startdata en locaties

E-learning Fundament Integrale Financiële Planning (CFP)

Prijs
€ 285
Delen:

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over deze opleiding of een studieadvies op maat? Neem dan contact op met onze collega's van de Cursistendesk via e-mail, whatsapp (beiden ma t/m vrij van 8.00 tot 17.00 uur) of telefoon (ma t/m vrij van 9.00 tot 16.00 uur).

Cursistendesk Dukers Baelemans
Dukers Baelemans 6597

Over Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans helpt financieel professionals door hen in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Wees in control en haal het beste uit jezelf en je toekomst!

Lees meer
Opleidingspartner van:
Usg Logo Dukers Baelemans
ABN Amro logo Dukers Baelemans
Triodos Logo Dukers Baelemans
Randstad Logo Dukers Baelemans
Van Lanschot Logo Dukers Baelemans
Uwv Logo Dukers Baelemans
Adecco Logo Dukers Baelemans
Rabobank logo Dukers Baelemans
Allianz logo Dukers Baelemans
Dela Verzekeringen logo Dukers & Baelemans
Volvo logo Dukers & Baelemans