Dukers Baelemans 6715
 1. Home
 2. Opleidingen
 3. Duurzaamheid
 4. E-learning Adviseur Duurzaam Wonen
Duurzaamheid

E-learning Adviseur Duurzaam Wonen

 • Word Erkend Financieel Adviseur Duurzaam Wonen (SEH)
 • Vol praktijktips om met je klant in gesprek te gaan
 • Bijgewerkt met de laatste actualiteiten
 • Studievorm Digitaal
 • PE-punten 3 PE punten SEH (B) en CFP (K&A) + 3 D (Duurzaamheids)punten
 • Prijs € 69

Duurzaamheid en energiebesparing zijn de komende jaren belangrijke thema’s voor huizenbezitters en huizenkopers. Als hypotheekadviseur heb jij een belangrijke rol in een eerlijk en gedegen advies over het aanbrengen van energiebesparende voorzieningen aan de eigen woning en de gevolgen voor de maandlasten.

In deze e-learning leer je waarom verduurzaming van de eigen woning noodzakelijk is, welke technische mogelijkheden er zijn en hoe de klant daarmee zijn maandlasten kan verlagen. Je krijgt praktische tips en voorbeelden waardoor je direct van toegevoegde waarde kunt zijn in jouw advies naar klanten op het gebied van verduurzaming van de eigen woning.

Na afronding treed je toe tot het register Financieel Adviseur Duurzaam Wonen. Je blijft op de hoogte van relevante actualiteiten over duurzaam wonen.

Inhoud

In deze e-learning Adviseur Duurzaam Wonen leer je waarom het noodzakelijk is om de woning te verduurzamen. Daarnaast ontdek je welke (technische) mogelijkheden er zijn en leer je hoe klanten de verduurzaming van de woning kunnen financieren. 

Huizenbezitters zitten vol vragen. Hoe kan ik mijn huis verduurzamen? Welke stappen moet ik hiervoor zetten? En wat betekent dit voor mijn maandlasten? Als hypotheekadviseur kun jij een belangrijke rol spelen; eerlijk en vakkundig advies over het aanbrengen van energiebesparende voorzieningen aan de eigen woning. Hierin ben jij bij uitstek van toegevoegde waarde voor je klant.

Voor wie?

Deze e-learning is gericht op hypotheekadviseurs die vakkundig met de klant het gesprek willen voeren over alle aspecten van verduurzaming van de woning. Daarnaast is deze e-learning sinds 2023 verplicht voor financieel adviseurs die Erkend Financieel Adviseur (SEH) willen worden. Neem je deel aan de Leergang Erkend Financieel Adviseur (SEH)? Daar is deze e-learning al inbegrepen.

Examen

Je rondt de e-learning Adviseur Duurzaam Wonen af met een examen dat bestaat uit 20 vragen. Behaal je dit examen? Dan ontvang je het certificaat 'Adviseur Duurzaam Wonen', dat je kunt downloaden in jouw digitale leeromgeving.

PE-punten

Het volledig afronden van deze e-learning levert je de volgende PE-punten op:

 • SEH: 3 punten PE SEH categorie B
 • CFP: 3 punten PE CFP Kennis & Actualiteit

De PE SEH en PE CFP punten melden wij op verzoek aan. Stuur hiervoor een e-mail naar contact@dukers-baelemans.nl met daarin je SEH- en/of CFP-nummer.

Materialen

 • Toegang tot de e-learning in het opleidingsportaal van Dukers & Baelemans (looptijd: 1 jaar)
 • Studeren via je computer via het opleidingsportaal.
 • Studeren via de app ‘Dukers & Baelemans’ (IOS en Android).

Startdata en locaties

E-learning Adviseur Duurzaam Wonen

Prijs
€ 69
Inbegrepen
 • Eén jaar toegang tot digitale leeromgeving
 • Studeren via de app
Delen:

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over deze opleiding of een studieadvies op maat? Neem dan contact op met onze collega's van de Cursistendesk via e-mail, whatsapp (beiden ma t/m vrij van 8.00 tot 17.00 uur) of telefoon (ma t/m vrij van 9.00 tot 16.00 uur).

Cursistendesk Dukers Baelemans
Dukers Baelemans 6597

Over Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans helpt financieel professionals door hen in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Wees in control en haal het beste uit jezelf en je toekomst!

Lees meer
Opleidingspartner van:
Usg Logo Dukers Baelemans
ABN Amro logo Dukers Baelemans
Triodos Logo Dukers Baelemans
Randstad Logo Dukers Baelemans
Van Lanschot Logo Dukers Baelemans
Uwv Logo Dukers Baelemans
Adecco Logo Dukers Baelemans
Rabobank logo Dukers Baelemans
Allianz logo Dukers Baelemans
Dela Verzekeringen logo Dukers & Baelemans
Volvo logo Dukers & Baelemans