Dukers Baelemans 6715
 1. Home
 2. Opleidingen
 3. Duurzaamheid
 4. E-learning Adviseur Duurzaam Wonen
Duurzaamheid

E-learning Adviseur Duurzaam Wonen

 • Handige tips voor in de praktijk
 • Oefencasuïstiek om je opgedane kennis en vaardigheden te toetsen
 • Zeer relevant en actueel thema
 • Inclusief app
 • Studievorm Digitaal
 • PE-punten 3 PE punten SEH (B) en CFP (K&A)
 • Prijs € 59

Duurzaamheid en energiebesparing zijn de komende jaren belangrijke thema’s voor huizenbezitters en huizenkopers. Als hypotheekadviseur heb jij een belangrijke rol in een eerlijk en gedegen advies over het aanbrengen van energiebesparende voorzieningen aan de eigen woning en de financiële gevolgen.

In deze e-learning leer je waarom verduurzaming van de eigen woning noodzakelijk is, welke technische mogelijkheden er zijn om de woning te verduurzamen en welke financiële gevolgen dit voor de klant heeft. Je krijgt praktische tips en voorbeelden waardoor je direct van toegevoegde waarde kunt zijn in jouw advies naar klanten op het gebied van verduurzaming van de eigen woning.

Inhoud

In deze e-learning Adviseur Duurzaam Wonen gaan we nader in op de vraag waarom het noodzakelijk is om de woning te verduurzamen. Daarnaast bespreken we welke (technische) mogelijkheden er zijn om de woning te verduurzamen en bespreken we hoe klanten de verduurzaming van de woning kunnen financieren. 

De vraag is voor veel huizenbezitters hoe kan ik mijn huis verduurzamen, welke stappen moet ik hiervoor zetten en welke financiële gevolgen heeft dit voor mij? Als hypotheekadviseur kun jij een belangrijke rol spelen in eerlijk en gedegen advies over het aanbrengen van energiebesparende voorzieningen aan de eigen woning. Hierin ben jij bij uitstek van toegevoegde waarde voor je klant.

Voor wie?

Deze e-learning is bedoeld voor hypotheekadviseurs die met de klant het gesprek voeren over alle aspecten van verduurzaming van de woning.

Leervorm

Als je de e-learning Adviseur Duurzaam Wonen bestelt, krijg je toegang tot onze interactieve digitale leeromgeving en de bijbehorende app. De e-learning bestaat uit een mix van theorie, voorbeelden, vragen, tips en infographics. 

Let op: de inlogcode voor de e-learning is na ontvangst 1 jaar geldig. 

Examen

We sluiten de e-learning Adviseur Duurzaam Wonen af met een examen dat bestaat uit 20 vragen. Behaal je dit examen? Dan ontvang je het certificaat 'Adviseur Duurzaam Wonen' dat je kunt downloaden in jouw digitale leeromgeving.

PE-punten

Het volledig afronden van deze e-learning levert je de volgende PE-punten op:

 • SEH: 3 punten PE SEH categorie B
 • CFP: 3 punten PE CFP Kennis & Actualiteit

De PE SEH en PE CFP punten melden wij op verzoek aan. Stuur hiervoor een e-mail naar contact@dukers-baelemans.nl met daarin je SEH- en/of CFP-nummer.

Materialen

 • Toegang tot de digitale leeromgeving
 • App

Let op:

 • De inlogcode voor het digitaal zelfstudiepakket is na ontvangst 1 jaar geldig

Startdata en locaties

E-learning Adviseur Duurzaam Wonen

Prijs
€ 59
Inbegrepen
 • Eén jaar toegang tot digitale leeromgeving
 • Studeren via de app
Delen:

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over deze opleiding of een studieadvies op maat? Neem dan contact op met onze collega's van de Cursistendesk via e-mail (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur), telefoon of Whatsapp (beiden maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur). 

Cursistendesk Dukers Baelemans
Dukers Baelemans 6597

Over Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans helpt financieel professionals door hen in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Wees in control en haal het beste uit jezelf en je toekomst!

Lees meer
Opleidingspartner van:
ING Logo Dukers Baelemans
Usg Logo Dukers Baelemans
ABN Amro logo Dukers Baelemans
Triodos Logo Dukers Baelemans
Randstad Logo Dukers Baelemans
Van Lanschot Logo Dukers Baelemans
Uwv Logo Dukers Baelemans
Adecco Logo Dukers Baelemans
Rabobank logo Dukers Baelemans
Allianz logo Dukers Baelemans
Dela Verzekeringen logo Dukers & Baelemans
Volvo logo Dukers & Baelemans