1. Home
 2. Opleidingen
 3. Duurzaamheid
Duurzaamheid

Duurzaam hypotheekadvies (Woonnu)

 • Praktische tips voor structuur en opbouw van je gesprek
 • Jouw klant in beweging krijgen en versterken van jouw toegevoegde waarde
 • Direct de praktijk in door de super toffe locatie van de Woonwijzerwinkel
 • Studievormen Klassikaal
 • Lesdagen 1 dag
 • PE-punten 6 PE SEH-punten categorie A

Invulling geven aan duurzaamheid in je adviespraktijk: van denken naar doen

 

Voor jou als financieel adviseur is er een waardevolle rol weggelegd als het gaat om verduurzaming van woningen. Een thema met grote maatschappelijke relevantie dat niet meer is weg te denken. Iedere consument krijgt er vroeg of laat mee te maken.

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de noodzaak om te gaan verduurzamen. Maar met bewustwording alleen komen we er niet. We willen de stap zetten naar DOEN . Jouw bijdrage is hierin van grote toegevoegde waarde door klanten in beweging te brengen hun woning te gaan verduurzamen. Dit is in het belang van jouw klant en het versterkt jouw toegevoegde waarde als financieel adviseur.

Tijdens deze masterclass beantwoorden we de vraag: hoe doe je dit zonder op de stoel te gaan zitten van een technisch adviseur? Het gesprek met de klant staat centraal. Je ontvangt praktische tips en adviezen van een trainer die werkzaam is in de adviespraktijk. En we gaan natuurlijk DOEN!

Inhoud

 • Het succes begint bij jou? Wij gaan aan de slag met de invloed van jouw persoonlijke overtuiging over duurzaamheid aan de hand van stellingen en interactie.
 • Hoe kun je snel en eenvoudig je kennis vergroten op het gebied van verduurzaming van de woning? Wij zorgen dat jij door de bomen het bos weer gaat zien!
 • Hoe vertel ik het? Hoe presenteer ik mijn dienstverlening met verduurzaming als onderdeel op pakkende en motiverende manier? Presentatie gevolgd door oefenen.
 • Hoe motiveer ik mijn klant om in beweging te komen? Presentatie van en oefenen met reflectief luisteren.
 • Hoe doorloop je samen met je klant het digitale stappenplan ter verduurzaming van de woning? Presentatie gevolgd door oefenen.

Voor wie?

De masterclass is bedoeld voor de financieel adviseur die met zijn/haar klant in gesprek gaat over het (financieren van) de verduurzaming van de woning.

Resultaat

 • Je leert hoe je in alle gespreksmomenten met je klant rondom het verduurzamen van de eigen woning het beste uitvoert.
 • Je leert hoe je snel en eenvoudig voldoende technisch bekend raakt met de mogelijkheden tot verduurzamen.
 • Je leert je totale dienstverlening op aantrekkelijke wijze te presenteren zodat de klant vaker en sneller commitment geeft.
 • Je leert dat met de gesprekstechniek van reflectief luisteren, je sneller verbinding maakt, meer informatie krijgt en iemand kunt motiveren om echt in beweging te komen.

Certificaat

6 PE SEH A punten. Je ontvangt van de Stichting Erkend Hypotheekadviseur een certificaat.

Voorbereiding

Er is geen verplichte voorbereiding. De E-learning adviseur duurzaam wonen (voor zover nog niet gevolgd) is wel een welkome voorbereiding.

Startdata en locaties

Duurzaam hypotheekadvies

Woonnu

Prijs
€ 235

Geen startdata gevonden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Delen:

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over deze opleiding of een studieadvies op maat? Neem dan contact op met onze collega's van de Cursistendesk via e-mail, whatsapp (beiden ma t/m vrij van 8.00 tot 17.00 uur) of telefoon (ma t/m vrij van 9.00 tot 16.00 uur).

Cursistendesk Dukers Baelemans
Dukers Baelemans 6597

Over Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans helpt financieel professionals door hen in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Wees in control en haal het beste uit jezelf en je toekomst!

Lees meer
Opleidingspartner van:
Usg Logo Dukers Baelemans
ABN Amro logo Dukers Baelemans
Triodos Logo Dukers Baelemans
Randstad Logo Dukers Baelemans
Van Lanschot Logo Dukers Baelemans
Uwv Logo Dukers Baelemans
Adecco Logo Dukers Baelemans
Rabobank logo Dukers Baelemans
Allianz logo Dukers Baelemans
Dela Verzekeringen logo Dukers & Baelemans
Volvo logo Dukers & Baelemans