Mijn D&B Sluiten Contact Sluiten Winkelmand Sluiten
Dukers Baelemans 7295
 1. Home
 2. Opleidingen
 3. Vermogensplanning
 4. PE Vermogensplanner
Vermogensplanning

PE Vermogensplanner

 • Verdiepende en actuele kennis voor de vermogensplanner
 • Interactieve sessies met inbreng van eigen casuïstiek
 • Gespreide en efficiënte tijdsinvestering met 6 digitale bijeenkomsten
 • Studievormen Digitaal
 • Lesdagen 6 lesdagen van 2 uur
 • Prijs € 544 (vrijgesteld van btw)

Als vermogensplanner ben je de trusted advisor van jouw klant. Je begeleidt je relaties bij de realisatie van hun financiële doelen en wensen. Hierbij is het belangrijk dat je je opgedane kennis op peil houdt en op de hoogte blijft van relevante ontwikkelingen in het vakgebied.

Met de PE Vermogensplanner bieden we je een jaarlijks programma waarmee je op een efficiënte wijze je kennis up to date houdt. Dit programma helpt je om ook in de toekomst die trusted advisor van de klant te blijven.

Inhoud

Het programma bestaat uit 6 bijeenkomsten per jaar. Tijdens iedere bijeenkomst staat één onderwerp centraal, aangevuld met relevante actualiteiten. In 2022 staan de volgende onderwerpen (in willekeurige volgorde) op het programma:

 1. Prinsjesdag
 2. Familiebank, lenen en/of schenken
 3. De rol van crypto in de vermogensplanning
 4. De uitsluitingsclausule
 5. BOR, schenking van de aandelen uit de werkmaatschappij
 6. Bedrijfsoverdracht van het familiebedrijf

Deze onderwerpen zijn onder voorbehoud van actuele ontwikkelingen in de markt en in wet- en regelgeving.

Voor wie?

PE Vermogensplanner is speciaal samengesteld voor vermogensplanners die in het verleden de Leergang Vermogensplanner succesvol hebben afgerond. Mocht je deze leergang niet gevolgd hebben en toch deel willen nemen aan dit programma, dan ben je uiteraard van harte welkom.

Leervorm

Dit programma wordt verdeeld over 6 digitale bijeenkomsten in een jaar van gemiddeld 2 uur per bijeenkomst. Iedere bijeenkomst stellen we één onderwerp centraal. Naast dit centrale onderwerp is er iedere sessie ruimte om relevante actualiteiten te bespreken.

Een vakbekwame trainer begeleidt de bijeenkomsten. Door te werken in kleine groepen is er volop ruimte voor interactie met de trainer en overige deelnemers. Deze manier van werken zorgt ervoor dat theorie en praktijk elkaar aanvullen en dat je na de sessie in staat bent om de opgedane kennis direct toe te passen in je dagelijkse adviespraktijk.

Materialen

Voor iedere sessie zal de casuïstiek online beschikbaar gesteld worden. Na afloop van de sessie zijn ook de uitwerking en presentatie online te vinden.

Voor de bijeenkomst is doorgaans geen voorbereiding nodig. Het kan afhankelijk van de actualiteit voorkomen dat je ter voorbereiding wordt gevraagd een artikel door te nemen.

Instroomvereiste

Om deel te nemen aan dit programma is het prettig als je een afgeronde Leergang Vermogensplanner of een vergelijkbare Post-HBO opleiding hebt. Dit is niet verplicht.

Startdata en locaties

PE Vermogensplanner

Prijs
€ 544
Startdatum
Locatie
 
Startdatum
 • 13 januari 2022 (09:00 - 11:00)
 • 03 februari 2022 (09:00 - 11:00)
 • 03 maart 2022 (09:00 - 11:00)
Locatie Virtual classroom
Startdatum
 • 18 januari 2022 (13:00 - 15:00)
 • 08 februari 2022 (13:00 - 15:00)
 • 08 maart 2022 (13:00 - 15:00)
Locatie Virtual classroom
Startdatum
 • 26 januari 2022 (17:00 - 19:00)
 • 16 februari 2022 (17:00 - 19:00)
 • 16 maart 2022 (17:00 - 19:00)
Locatie Virtual classroom
Delen:

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over deze opleiding of een studieadvies op maat? Neem dan contact op met onze collega's van de Cursistendesk via e-mail (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur), telefoon of Whatsapp (beiden maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur). We reageren op Whatsapp binnen een uur.

Cursistendesk Dukers Baelemans

Gerelateerde opleidingen

Vermogensplanning
Dukers Baelemans 6597

Over Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans helpt financieel professionals door hen in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Wees in control en haal het beste uit jezelf en je toekomst!

Lees meer
Opleidingspartner van:
ING Logo Dukers Baelemans
Usg Logo Dukers Baelemans
ABN Amro logo Dukers Baelemans
Triodos Logo Dukers Baelemans
Randstad Logo Dukers Baelemans
Van Lanschot Logo Dukers Baelemans
Uwv Logo Dukers Baelemans
Adecco Logo Dukers Baelemans
Rabobank logo Dukers Baelemans
Allianz logo Dukers Baelemans
Dela Verzekeringen logo Dukers & Baelemans
Volvo logo Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door op accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen. Bekijk ons privacybeleid en cookieverklaring voor meer informatie.