WEBSIZE Dukers Baelemans 6931
 1. Home
 2. Opleidingen
 3. Wft PE
 4. PE Zorg - PE Turbo
Wft PE

PE Zorg - PE Turbo

 • Razendsnel jouw PE examen behalen
 • Digitale leeromgeving met oefenvragen en oefenexamens
 • Examentraining over de belangrijkste en moeilijkste onderwerpen
 • Studievormen Digitaal en klassikaal
 • Studiebelasting Circa 5 uur voorbereiding + 1 dagdeel examentraining
 • Prijs € 387,50

PE Turbo

Doe vóór 01-04-2025 PE examen en zorg dat je jouw adviesbevoegdheid behoudt. Met onze PE Turbo heb je dit zo voor elkaar. Je bereid je in 5 uur goed voor, volgt een klassikale examentraining én doet dezelfde dag nog examen. Met slagingsgarantie. Handig!  

Inhoud

Met PE Turbo stomen we jou snel en gemakkelijk klaar om jouw PE examen te behalen. Na een korte en krachtige voorbereiding in een digitale leeromgeving volg je een klassikale examentraining en doe je aansluitend PE examen. Zo ben je optimaal voorbereid en zit alles nog vers in je hoofd als je examen doet. Succes verzekerd!

In PE Turbo Zorg behandelen we alle actualiteiten die getoetst kunnen worden op het PE Zorg examen. 

Voor wie?

PE Turbo is met name geschikt voor financieel professionals die actief zijn in de praktijk en de actualiteiten goed hebben bijgehouden via o.a. Permanent Actueel. Met een up-to-date kennisniveau kom je met PE Turbo via vraaggestuurd leren snel op examenniveau.

Pakketinhoud

PE Turbo combineert het beste van digitale zelfstudie en klassikaal trainen. Zo bereid jij jezelf snel en goed voor op jouw PE examen. PE Turbo bestaat uit:

Digitale leeromgeving inclusief app
Interactieve digitale leeromgeving waarin je jezelf snel en gemakkelijk voorbereidt op jouw examentraining en PE examen. Het leerpad  bestaat uit korte leeractiviteiten zoals oefenvragen, oefenexamens en uitlegvideo’s. Door de vraaggestuurde aanpak ben je op actieve wijze met de inhoud bezig:

 • Diagnostische toets per module om vooraf jouw kennisniveau van de actualiteiten uit de module(s) te bepalen.
 • Sneller leren en beter onthouden via de slimme kennistool Brainpower. Met Brainpower oefen je met 'drills' om via vraaggestuurd leren de inhoud op te nemen en te onthouden. Brainpower analyseert je kennis per leerdoel en biedt steeds nieuwe 'drills' aan tot je het gewenste niveau hebt bereikt. Zo focus je precies op de onderdelen die jij nog niet goed genoeg beheerst.
 • Digitale syllabus (pdf) met een overzicht van alle actualiteiten inclusief een voorbeeld en samenvatting.
 • Uitlegvideo met examentips.

Let op:

 • De inlogcode voor de digitale leeromgeving is na ontvangst 1 jaar geldig.

Examentraining
Klassikale examentraining van 1 dagdeel:

 • Uitleg van lastige en veelvoorkomende onderwerpen in het examen.
 • Behandeling van vragen van deelnemende cursisten.
 • Inzicht in examenopzet, vraagstelling en examensoftware.
 • Examentips leren toepassen.

Examen
Direct na de examentraining doe je jouw PE examen. Alle lesstof zit dan nog vers in je hoofd waardoor je je slagingskans vergroot. Het examen vindt op dezelfde locatie plaats als de examentraining of op een locatie in de buurt (maximaal 10 minuten rijden).

Na jouw inschrijving voor PE Turbo ontvang je direct toegang tot de digitale leeromgeving en staan de datum en locatie van de examentraining en jouw examenplek gepland. Wel zo gemakkelijk!

Voorbereiding

Om je voor te bereiden op de examentraining en jouw PE examen, doorloop je een kort leerpad in onze digitale leeromgeving. Dit kost je, afhankelijk van jouw voorkennis, gemiddeld circa 5 uur. De digitale leeromgeving is inbegrepen bij de prijs van PE Turbo.

Slagingsgarantie

Neem je ter voorbereiding op je PE Zorg examen een PE Turbo bij ons af? Dan krijg je van ons slagingsgarantie als je aan de volgende voorwaarden voldoet:

 • Voordat je op examen gaat, zorg je ervoor dat je in de digitale leeromgeving 80% scoort voor de onderdelen kennisniveau en kennisopname en minimaal één oefenexamen behaalt met een score van 80% of hoger.
 • Je gaat binnen 1 jaar na de aanschaf van jouw Digitaal zelfstudiepakket op examen bij het Examen Instituut Financiële Dienstverlening (EIFD).
 • De slagingsgarantie geldt niet als jouw werkgever kortingsafspraken met ons heeft en jouw PE Turbo betaalt. Informeer hierover bij je werkgever.

Zak je voor jouw PE Zorg examen? Dan mail je de definitieve examenuitslag (die je binnen 48 uur na jouw examen ontvangt van DUO) naar contact@dukers-baelemans.nl. Wij sturen je dan een voucher toe waarmee je na ontvangst binnen 3 maanden gratis herexamen kunt doen. 

Examen

Direct na de examentraining doe je examen. Door het examen aansluitend te doen, zit alle lesstof nog vers in je hoofd waardoor je je slagingskans vergroot. Het examen vindt op dezelfde locatie plaats als de examentraining of op een locatie in de buurt (maximaal 10 minuten rijden). Het PE examen is bij de prijs van deze opleiding inbegrepen. 

Startdata en locaties

PE Zorg - PE Turbo

Prijs
€ 387,50

Geen startdata gevonden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Delen:

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over deze opleiding of een studieadvies op maat? Neem dan contact op met onze collega's van de Cursistendesk via e-mail, whatsapp (beiden ma t/m vrij van 8.00 tot 17.00 uur) of telefoon (ma t/m vrij van 9.00 tot 16.00 uur).

Cursistendesk Dukers Baelemans
Dukers Baelemans 6597

Over Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans helpt financieel professionals door hen in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Wees in control en haal het beste uit jezelf en je toekomst!

Lees meer
Opleidingspartner van:
Usg Logo Dukers Baelemans
ABN Amro logo Dukers Baelemans
Triodos Logo Dukers Baelemans
Randstad Logo Dukers Baelemans
Van Lanschot Logo Dukers Baelemans
Uwv Logo Dukers Baelemans
Adecco Logo Dukers Baelemans
Rabobank logo Dukers Baelemans
Allianz logo Dukers Baelemans
Dela Verzekeringen logo Dukers & Baelemans
Volvo logo Dukers & Baelemans