1. Home
 2. Opleidingen
 3. Wft
 4. Wft - Standaard - E-learning
Wft

Wft - Standaard

 • Examengericht
 • Inclusief 3 oefenexamens
 • Sneller leren door de juiste begeleiding
 • Studievorm E-learning
 • Studiebelasting Afhankelijk van module
 • Prijs € 153

Doelgericht leren voor het Wft-examen

Door middel van o.a. video- en spraakfragmenten begeleiden we je door de leerstof heen, waarbij elk onderdeel duidelijk wordt gekoppeld aan specifieke leerdoelen van het examen. Zo begrijp je precies wat je leert, waarom het belangrijk is en leer je volledig examengericht.

Tijdens het leren heb je continu inzicht in jouw voortgang, heb je 80% gescoord op kennisopname, kennisniveau en het oefenexamen? Dan is jouw slagingskans ruim 25% hoger dan het landelijk gemiddelde!

Selecteer onderaan de pagina de gewenste Wft module(s).

Wat ga je leren?

In deze e-learning krijg je toegang tot onze interactieve leeromgeving met hierin de volgende onderdelen:

 • Stapsgewijze kennis- en vaardighedentraining: theorie gecombineerd met oefenvragen per onderdeel.
 • Oefenen met extra vragen in de slimme adaptieve kennistool Brainpower. Brainpower analyseert je kennisopbouw & kennisniveau per leerdoel en focust op de leerdoelen die jij nog niet goed genoeg beheerst. Zo weet je precies op welke onderdelen je nog moet focussen.
 • Examenoefenomgeving met 3 oefenexamens.
 • In de kennis- en vaardigheden training, Brainpower, oefenexamens en oefentoets vind je in totaal ruim 400 vragen om te oefenen voor jouw Wft examen. 
 • Digitale Wft syllabus.
 • Videoleren: uitlegvideo’s over lastige onderwerpen, tips over het beantwoorden van casusvragen en examentips.
 • De inlogcode voor de zelfstudie is na ontvangst 1 jaar geldig. 

Gebruik onze app en opleidingsportaal om te studeren op je eigen tempo, of het nu in de trein is of comfortabel thuis achter je desktop. Jouw studieplek is overal waar jij bent. 

Voor wie?

Jij bent een ambitieuze starter of een adviseur die zijn kennis wil verbreden. Met diverse Wft modules op zak open je de deur naar een succesvolle carrière in de financiële dienstverlening. Met deze zelfstudie behaal jij snel je Wft-certificering waardoor je direct waardevolle meters gaat maken in de praktijk. 

Wil jij weten welke Wft modules je nodig hebt om een beroepskwalificaties te behalen? Doe hier de Wft & PE check

Examen

Bij dit standaard pakket zit het examen niet inbegrepen. Voeg de examenvoucher als extra optie toe nadat je een module geselecteerd hebt. 

Met de examenvoucher boek je jouw examen bij het Examen Instituut Financiële Dienstverlening (EIFD) op een locatie, datum en tijdstip van jouw keuze. Het EIFD heeft beschikking over ongeveer 35 examenlocaties verspreid over het hele land. Er is dus altijd een examenlocatie bij jou in de buurt. De code is geldig tot 6 maanden na datum van de uitgifte.

Selecteer de gewenste Wft module(s):

Delen:

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over deze opleiding of een studieadvies op maat? Neem dan contact op met onze collega's van de Cursistendesk via e-mail, whatsapp (beiden ma t/m vrij van 8.00 tot 17.00 uur) of telefoon (ma t/m vrij van 9.00 tot 16.00 uur).

Cursistendesk Dukers Baelemans
Dukers Baelemans 6597

Over Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans helpt financieel professionals door hen in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Wees in control en haal het beste uit jezelf en je toekomst!

Lees meer
Opleidingspartner van:
Usg Logo Dukers Baelemans
ABN Amro logo Dukers Baelemans
Triodos Logo Dukers Baelemans
Randstad Logo Dukers Baelemans
Van Lanschot Logo Dukers Baelemans
Uwv Logo Dukers Baelemans
Adecco Logo Dukers Baelemans
Rabobank logo Dukers Baelemans
Allianz logo Dukers Baelemans
Dela Verzekeringen logo Dukers & Baelemans
Volvo logo Dukers & Baelemans