Wft header
  1. Home
  2. Wft Zorg

Wft Zorg

Dukers & Baelemans biedt een compleet aanbod opleidingen voor het behalen van jouw diploma Wft Zorg. Bekijk hieronder de beschikbare leervormen en kies de vorm die bij jou past.

Ben jij op zoek naar een opleiding die je perfect voorbereidt op het wettelijk examen Wft Zorg? Dan ben je op de juiste plek. Dukers & Baelemans biedt op maat gemaakte opleidingen. Met onze jarenlange ervaring in de financiële sector slaag jij gemakkelijk voor het wettelijke examen Wft zorg. Wanneer je als financieel professional klanten wil adviseren over zorgverzekeringen, moet je beschikken over de beroepskwalificatie Zorg. Deze behaal je door te slagen voor het wettelijk examen Wft Zorg. Met deze opleiding ben jij hier op voorbereidt.

Opleidingsaanbod Wft Zorg

Op zoek naar een passende leervorm en pakket? Dukers & Baelemans geeft jou een ruime keuze in opleidingsvormen. Hierdoor kun jij leren op de manier die je fijn vind. Voor de opleiding Wft Zorg bieden we verschillende pakketten aan. Ben jij op zoek naar een volledig pakket waarin je examentraining via videoleren krijgt en een digitaal zelfstudiepakket waar het examen al bij in zit? Dan is het voordeelpakket iets voor jou. Je kunt er ook voor kiezen om alleen het digitaal zelfstudiepakket te kiezen of alleen examentraining via videoleren. Met onze persoonlijke aanpak en opleidingen op maat, ben jij verzekerd van een goede voorbereiding op het wettelijke examen.

Wft Zorg

Ons kennisplatform Permanent Actueel

Het is belangrijk dat je altijd op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen binnen vakgebied. Daarom biedt Dukers & Baelemans een kennisplatform aan waar je altijd op de hoogte bent van actuele ontwikkelingen en veranderingen op het gebied van wet- en regelgeving, fiscale zaken en andere zaken die voor jou van invloed zijn. Er wordt daarnaast ook aandacht besteed aan de toepasbaarheid van de informatie. Bekijk Permanent Actueel voor meer informatie.