1. Home
  2. CDD - medior

Medior CDD/KYC opleidingen

Op zoek naar je volgende stap in je CDD/KYC carrière? Met onze opleidingen verdiep je je in onderwerpen waar jij op je werk het verschil mee gaat maken.

Verdiep je kennis

Als medior CDD/KYC-professional krijg je te maken met complexere klantdossiers. Je stort je in een diepgaand onderzoek van klantinformatie, waarbij je grondig de zakelijke activiteiten en patronen in transactieverkeer doorgrondt. Met als doel risico’s en ongebruikelijke transacties op te sporen en te signaleren.  

Volg een Medior CDD/KYC opleiding

Door voortdurend te blijven leren en groeien, kun je je zelf naar nieuwe hoogten tillen in je carrière en bijdragen aan een effectieve risicobeheersing en compliance in de financiële sector. Met onze medior CDD/KYC opleidingen verdiep je je kennis en verbeter je de onderzoeksvaardigheden die jij daarvoor nodig hebt. 

Welke Medior CDD opleiding(en) kies jij?

Praktijktrainingen

Maak de verdieping op je kennis en verbeter je analytisch vermogen op complexe onderwerpen in de wereld van CDD/KYC. Van complexe (internationale) structuren tot cryptovaluta’s tot vastgoedcriminaliteit. Je leert afwijkingen te signaleren en je spart met andere vakgenoten en praktijktrainers over hoe je dit in de praktijk toepast.

Kies je opleiding: 

Quote_Maurice_Ros_CDD_KYC

Ontdek meer over CDD/KYC

Maak kennis met jouw (toekomstige) trainers op het YouTube kanaal van Dukers & Baelemans. Ook vind je het antwoord op belangrijke vragen over jouw vakgebied, kort en eenvoudig uitgelegd door een van onze trainers. 

FAQ

Ik ben klaar voor de volgende stap, maar hoe pak ik dit aan?

Laat zien dat je klaar bent voor de volgende stap door proactief te handelen en uit te blinken in je huidige rol. Verdiep je kennis en neem initiatief voor complexere dossiers. Toon leiderschapskwaliteiten door anderen te inspireren en te begeleiden. Werk goed samen met collega's en los proactief problemen op. En ten slotte: vraag feedback en blijf reflecteren. Door consistent aan deze punten te werken, profileer je jezelf als een competente en betrouwbare professional klaar voor de volgende stap. Wees geduldig maar pak kansen waar ze zich voordoen.

Welke opleidingen heb ik nodig om door te groeien als medior CDD/KYC analist?

Als CDD/KYC-analist kun je doorgroeien naar een medior-rol door verschillende opleidingen en trainingen te volgen om je kennis en vaardigheden te vergroten. Hoewel er (nog) geen wettelijk vakbekwaamheidsbouwwerk of marktgedragen certificering is, worden externe opleidingsmogelijkheden vaak gestimuleerd. Denk aan data-analyse, projectmanagement, soft skills en sectorspecifieke trainingen, zoals witwassen via vastgoed of crypto's. En natuurlijk: opleidingen over het signaleren van financieel-economische criminaliteit. Bespreek de specifieke vereisten van je organisatie met je leidinggevende of HR-afdeling om de beste opleidingskansen te vinden voor jouw carrièreontwikkeling. 

Ik heb het gevoel vast te zitten als analist. Wat kan ik nu doen om bij gespecialiseerde afdelingen te komen?

Veel analisten willen zich specialiseren. De vraag is alleen: hoe kom je bij een gespecialiseerde afdeling terecht? Probeer klantdossier op te pakken waarbij je de connectie kan zoeken met de gespecialiseerde afdeling. Dit kan je zichtbaarheid vergroten en je helpen om een netwerk binnen die teams op te bouwen. En vooral: weet waar je het over hebt. Je krijgt maar één keer de kans een eerste indruk te maken. 

We horen graag van je!

Wil je meer informatie over onze medior CDD/KYC opleidingen of een studieadvies op maat? Wij staan voor jou klaar via e-mail, whatsapp (beiden ma t/m vrij van 8.00 tot 17.00 uur) of telefoon (ma t/m vrij van 9.00 tot 16.00 uur).

Incompany (maatwerk)

Wil je weten hoe we jouw medewerkers kunnen voorbereiden én doorontwikkelen in de spannende wereld van CDD/KYC? Met onze jarenlange ervaring in het verzorgen van hoogwaardige incompany-opleidingen en het ontwikkelen van leerlijnen en leertrajecten in samenwerking met partners, staan we klaar om jouw medewerkers versnelt te ontwikkelen in de dynamische wereld van CDD/KYC.

Cursistendesk Dukers Baelemans
Deze partners zijn versneld ontwikkeld in CDD :
ABN Amro logo Dukers Baelemans