Terug naar het overzicht

Is jouw organisatie toe aan de volgende (over)stap?

☐ Heb jij op dit moment onvoldoende grip op de wettelijke vakbekwaamheid binnen jouw organisatie? 
☐ Verricht jij nog veel onnodig handmatig werk?  
☐ Kun je met specifieke maatwerk opleidingsvragen nergens meer terecht? 
☑ Is het antwoord op al deze vragen "ja" en ben je geïnteresseerd geraakt in onze aanpak? Lees dan verder.

15-03-2023
10 minuten

De Dukers & Baelemans belofte

Dukers & Baelemans blinkt al ruim 30 jaar uit in hecht partnerschap. Ons opleidings- en ontwikkelaanbod biedt jullie financials de garantie om de beste versie van zichzelf te worden. Door continu te werken aan vakmanschap en vaardigheden, vergroten we de vakbekwaamheid en duurzame inzetbaarheid. Goed opgeleide en gemotiveerde finance professionals maken het verschil en geven de kwaliteit van de financiële dienstverlening een gezicht. Met die mindset verzekeren wij jullie van de volgende beloftes:

  • Jullie organisatie heeft altijd en overal grip op aantoonbare vakbekwaamheid via ons diplomadossier (Kwalificaties);
  • Een soepel en geautomatiseerd opleidingsproces waarbij de medewerker automatisch toegang krijgt tot de juiste opleidingen;
  • Slagingsgarantie op maat;
  • Een eigen accountteam die een zorgeloze overstap begeleidt en garandeert d.m.v. de overstapservice.

Onze aanpak naar een geruisloze overstap

Met onze unieke overstapservice nemen we jouw werk uit handen nemen, ontzorgen we volledig en garanderen we een soepele, eenvoudige en geruisloze overstap naar Dukers & Baelemans. Daarbij gebruik we een handige Beslisboom, dit is een slim en adaptief hulpmiddel om tot de juiste wettelijke vakbekwaamheid voor medewerkers en leidinggevenden te komen, waarbij de verantwoordelijkheid komt te liggen bij de medewerkers en managers. Bekijk het stappenplan en animatie om te zijn hoe de Beslisboom andere klanten hebben ontzorgt en geholpen bij een overstap naar Dukers & Baelemans.  

Bekijk deze stappen 

In deze animatie leer je wat de Beslisboom en onze aanpak voor jouw organisatie kan betekenen. 

Klaar voor de volgende (over)stap?

Neem dan contact op met Pepijn, via mail p.vanlankvelt@dukers-baelemans.nl of mobiel 06-218 382 00, samen gaan we kijken hoe wij jullie kunnen ondersteunen en ontzorgen.

 


‘Bij D&B willen wij werken op basis van een plezierige en inspirerende relatie en op basis van wederzijds vertrouwen. Dit bekent niet een opdrachtgever - leverancier relatie in termen van ‘u vraagt, wij draaien’, maar een sterk partnership waarbij we oog hebben voor elkaars behoeftes, inbreng, belangen en afhankelijkheden’

Pepijn van Lankvelt, Business Manager D&B

Delen: