Verhoog je slagingskans met examentraining via videoleren

Ben je van plan om binnenkort een Wft module te behalen of moet je jouw Wft PE examen(s) nog doen vóór 1 april 2019? Lees dan vooral verder. Hieronder vertellen we je namelijk hoe je jouw slagingskans verhoogt!

Examentraining via videoleren
Na het bestuderen van de digitale leeromgeving, kun je jezelf extra voorbereiden op het Wft of Wft PE examen met Examentraining via videoleren. Hierin krijg je uitleg over de belangrijkste en moeilijkste onderwerpen en actualiteiten van de Wft of Wft PE module. De videocontent bestaat uit:

 • Uitlegvideo’s van onderwerpen die om meer begrip vragen.
 • Kennis-vraagvideo’s van onderwerpen die aan de hand van een vraag worden behandeld. Inclusief uitgebreide feedback op de verschillende antwoordopties.
 • Vaardigheden-vraagvideo’s van onderwerpen die aan de hand van een casus worden behandeld. Inclusief uitgebreide feedback op de verschillende antwoordopties.
 • Uitleg over hoe je de casusvragen op het examen het beste kunt beantwoorden.
 • Examenoefenomgeving met een extra oefenexamen.

Benieuwd hoe videoleren eruit ziet? Bekijk dan hier een voorbeeld van een uitlegvideo over dossiervorming uit videoleren Wft Basis. Of bekijk hier een voorbeeld van een uitlegvideo over private lease uit videoleren Wft PE Consumptief krediet.

55% meer slagingskans 
Examentraining via videoleren is een relatief nieuwe leervorm met als belangrijkste voordelen:

 • Je verhoogt jouw slagingskans door je extra voor te bereiden op de belangrijkste en moeilijkste onderwerpen en actualiteiten.
 • Studeren waar en wanneer het jou uitkomt.
 • Je kunt de video's onbeperkt bekijken en terugkijken.
 • Het oefenexamen maak je zo vaak als je wilt.
 • De prijs (€ 49) is veel lager is dan de prijs van traditionele klassikale examentrainingen. 
 • Bestel je examentraining via videoleren? Dan ontvang je bovendien een kortingsvoucher van € 25 voor het boeken van een Wft (PE) examen.

Om inzicht te krijgen in de effectiviteit van Examentraining via videoleren, onderzochten we het leergedrag en de examenuitslagen van ruim 1.600 Wft cursisten*. Hieruit blijkt dat de gemiddelde slagingskans maar liefst 55% hoger is als je ons studieadvies volgt én je voorbereidt op het examen via videoleren!

Bestellen is heel eenvoudig 
Op onze website kies je jouw Wft of Wft PE module en vervolgens maak je onderaan de opleidingspagina de keuze voor de leervorm ‘Examentraining via videoleren’ (€ 49). Óf je kiest voor ons ‘Wft PE Voordeelpakket’. Je ontvangt dan een Wft PE Digitale zelfstudie, Examentraining via videoleren én het examen voor slechts € 199 (normaal € 283), de scherpste prijs in de markt. Nu mét slagingsgarantie!

Heb je nog vragen?
Onze medewerkers van de Cursistendesk staan je graag te woord. Zij zijn bereikbaar via 088 – 82 88 788 of contact@dukers-baelemans.nl (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur) of chat of (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur).
 
*Ons studieadvies is om in de digitale leeromgeving op de onderdelen 'kennisopname', 'kennisniveau' en 'score op een oefenexamen' minimaal 80% te scoren voordat je op examen gaat. Op het moment van het onderzoek was Examentraining via videoleren enkel beschikbaar voor de modules Wft Basis, Consumptief Krediet, Zorg en Schade Particulieren.