Dukers Baelemans 7162
Terug naar het overzicht

Nieuwe PE-programma's voor CFP en SEH

Onze nieuwste Permanente Educatie (PE) programma's voor Certified Financial Planners (CFP) en Erkend Hypotheek Adviseurs (SEH) worden binnenkort gepubliceerd. 

24-01-2024
Frank Paalman
3 minuten

1-daagse PE-trainingen 2024

Door het vergroten, verbreden en toepassen van nieuwe kennis kun je jouw klant beter adviseren. Alle trainingen worden zowel klassikaal als online aangeboden. Bekijk alvast met welke training jij in 2024 de benodigde PE-punten gaat behalen: 

PE CFP | Onderwerpen: fiscaliteit en vermogen in 2024

Deze 1-daagse PE-training staat in het teken van actualiteiten en het kunnen toepassen van jouw (fiscale) kennis. Voor alle klanten geldt dat zij een wens hebben ten aanzien van hun vermogen, de fiscale behandeling van dat vermogen wijzigt continue en speelt daarom een belangrijke rol tijdens deze training. 

Als deelnemer kun je ook zelf casuïstiek meenemen die tijdens de training wordt behandeld.

 

 

PE CFP | Onderwerpen: fiscaliteiten eigen woning en duurzaamheid  

Deze training is toegespitst op de adviespraktijk van een financieel planner. Je leert de toepassing van de complexe fiscale eigenwoningregeling met extra aandacht voor wonen/werken, (gedeeltelijke) verhuur en woonsituaties tussen ouders en kinderen. 

Ook word je bijgepraat over alle actualiteiten met betrekking tot (het financieren van) het verduurzamen van de eigen woning en krijg je handige tips en praktische tools voor je gesprek aangereikt.

Voor deelname aan dit programma ontvang je 6 punten PE CFP (PT) + 3 D punten voor het register Adviseur Duurzaam Wonen.

PE SEH | Onderwerpen: fiscaliteiten en duurzaamheid

Deze training is toegespitst op de adviespraktijk van de Erkend Hypotheek/Financieel Adviseur. Je leert de toepassing van de complexe fiscale eigenwoningregeling met extra aandacht voor wonen/werken, (gedeeltelijke) verhuur en woonsituaties tussen ouders en kinderen. 

Ook word je bijgepraat over alle actualiteiten met betrekking tot (het financieren van) het verduurzamen van de eigen woning en krijg je handige tips en praktische tools voor je gesprek aangereikt.

Voor deelname aan dit programma ontvang je 6 punten PE SEH + 3 D punten voor het register Adviseur Duurzaam Wonen.

PE SEH | Onderwerp: Pensioen

Tijdens deze 1-daagse PE leer je alle ins & outs over het nieuwe pensioenstelsel. Ook leer je welke (fiscaal gefaciliteerde) mogelijkheden jouw klant heeft om in eigen beheer te werken aan een goede financiële oude dag. 

De toepassing in de praktijk staat centraal. Het vergroot de kwaliteit van je advies(vaardigheid) over de samenhang tussen hypotheek en het nieuwe pensioenstelsel en maakt je tot een betere adviseur voor je klanten.

Voor deelname aan dit programma ontvang je 6 punten PE SEH. 

Frank Paalman Dukers Baelemans
Frank Paalman

Frank is vakspecialist en trainer bij Dukers & Baelemans, daarnaast werkt hij als financieel adviseur.

Delen: