1. Home
 2. Opleidingen
 3. Certified Financial Planner (CFP/FFP)
 4. GAP Inkomen & Wonen (RFEA)
Certified Financial Planner (CFP/FFP)

GAP Inkomen & Wonen (RFEA)

 • Speciaal voor instromers RFEA naar CFP®
 • Gericht op gestelde GAP-vereisten FFP
 • Toptrainer uit de praktijk
 • Studievormen Klassikaal of virtual classroom
 • PE-punten 6 PE CFP (PT) én 14 PE CFP K&A
 • Prijs Vanaf € 390

GAP Inkomen & Wonen (RFEA)

Per 1 januari 2023 zijn leden/gecertificeerden van het Register Financieel Echtscheidingsadviseurs (RFEA) als gecertificeerd financieel planner (CFP®) toegetreden tot de Stichting Federatie Financieel Planners (FFP).

Ben jij een van die instromers (RFEA Particulier en/of Ondernemer) en wil je in 2024 CFP’er blijven? Dan dien je dit jaar deel te nemen aan een PE CFP GAP-programma Inkomen & Wonen (RFEA). Met deelname aan deze dag voldoe je aan de gestelde PE-verplichting voor 2024.

Inhoud

Er is sprake van een GAP omdat RFEA een gespecialiseerd keurmerk is rond financieel advies bij echtscheiding, waarbij op dat specifieke terrein ruime kennis en expertise aanwezig is. Daar staat tegenover dat er in de breedte van financiële planning, en specifiek de vereisten van het keurmerk gecertificeerd financieel planner, hiaten zijn.

Dit PE CFP GAP-programma is gericht op de GAP tussen de gestelde exameneisen (leerdoelen) voor RFEA en FFP. Dit PE-programma bestaat uit een syllabus (zelfstudie) en trainingsdag, waarbij de syllabus de voorbereiding is op de trainingsdag.

Voor wie?

Deze PE-training is speciaal voor leden van RFEA Particulier en/of Ondernemer die in 2023 als CFP’er zijn ingestroomd bij de stichting FFP. Dit programma is dan ook specifiek afgestemd op de door FFP gestelde vereisten voor het GAP-programma Inkomen & Wonen. 

Actualiteitendagen RFEA

Wil je ook op de hoogte worden gebracht van alle actuele ontwikkelingen op echtscheidingsgebied en de praktische toepassing daarvan? Schrijf je dan in voor de actualiteitendagen, het GAP-programma is onderdeel van deze dagen. Zo heb je direct het gehele pakket. Inschrijven

PE-punten

Met dit GAP-programma voldoe je je als ex-RFEA lid volledig aan de PE-verplichting voor 2024. Dat betekent 6 punten voor de categorie praktijktoepassing (PT) en 14 punten voor de categorie Kennis & Actualiteit (K&A). De K&A-punten worden verkregen in de vorm van een syllabus. De PT-punten worden verkregen door deelname aan de trainingsdag.

Kosten registratie PE CFP-punten
Wij zorgen voor de registratie van jouw PE CFP-punten in het PE-systeem van de FFP. Hiervoor betaal je € 49,50 (excl. BTW) aan de Stichting Certificering FFP. Je ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Dit bedrag is enerzijds voor de registratie zelf en draagt anderzijds bij aan de totale kosten die de Stichting Certificering FFP maakt om het PE-stelsel voor FFP-leden te ontwikkelen en beheren. Een verdere specificatie van deze werkzaamheden vind je op de website van FFP.

Beschikbare leervormen

Startdatum
Locatie
 
Startdatum
 • 12 september 2024 (09:30 - 16:30)
Locatie Virtual classroom
Startdatum
Locatie
 
Startdatum
 • 05 juni 2024 (09:30 - 16:30)
Locatie Bunnik
VOL
Startdatum
 • 05 november 2024 (09:30 - 16:30)
Locatie Amsterdam
Delen:

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over deze opleiding of een studieadvies op maat? Neem dan contact op met onze collega's van de Cursistendesk via e-mail, whatsapp (beiden ma t/m vrij van 8.00 tot 17.00 uur) of telefoon (ma t/m vrij van 9.00 tot 16.00 uur).

Cursistendesk Dukers Baelemans
Dukers Baelemans 6597

Over Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans helpt financieel professionals door hen in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Wees in control en haal het beste uit jezelf en je toekomst!

Lees meer
Opleidingspartner van:
Usg Logo Dukers Baelemans
ABN Amro logo Dukers Baelemans
Triodos Logo Dukers Baelemans
Randstad Logo Dukers Baelemans
Van Lanschot Logo Dukers Baelemans
Uwv Logo Dukers Baelemans
Adecco Logo Dukers Baelemans
Rabobank logo Dukers Baelemans
Allianz logo Dukers Baelemans
Dela Verzekeringen logo Dukers & Baelemans
Volvo logo Dukers & Baelemans