1. Home
 2. Opleidingen
 3. Echtscheidingsadvies (RFEA)
 4. Actualiteitendagen Echtscheidingsadvies
Echtscheidingsadvies (RFEA)

Actualiteitendagen (RFEA) mét PE CFP GAP Inkomen & Wonen

 • Dagprogramma’s op basis van actualiteiten
 • Inclusief PE CFP GAP-programma RFEA Inkomen & Wonen
 • Toptrainer(s) uit de praktijk
 • Studievormen Klassikaal
 • PE-punten PE punten MfN, SEH (B), CFP (K&A en PT)
 • Prijs € 1.240

Echtscheiding is één van de gevoeligste onderwerpen om financieel advies over te geven. Volg de Actualiteitendagen en laat je informeren over actuele ontwikkelingen en de praktische toepassing daarvan. Onmisbare kennis als je regelmatig echtscheidingsadvies geeft en écht het verschil wil maken voor je klant in deze moeilijke tijd. 

Door het volgen van de Actualiteitendagen (RFEA) ben je als echtscheidingsadviseur op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen op echtscheidingsgebied en de praktische toepassing daarvan. Ook voldoe je hiermee aan het door FFP verplicht gestelde PE GAP-programma RFEA Inkomen & Wonen 2024.

Inhoud

Met deze actualiteitendagen (RFEA) ben je in staat kennis over actuele onderwerpen te verwerken in je echtscheidingsadvies. Omdat het programma over relevante actualiteiten gaat, zijn de onderwerpen en leerdoelen pas kort voor aanvang van de trainingsdagen bekend.

Samen met een van onze echtscheidingsexperts en je vakgenoten bespreek je actuele onderwerpen. De onderwerpen worden aan de hand van voorbeeldopdrachten vertaald naar de praktijk. Ook kun je zelf praktijkervaringen inbrengen en bediscussiëren met vakgenoten.

Inclusief PE CFP GAP-programma RFEA Inkomen & Wonen!
Ben je afgelopen jaar als lid ‘RFEA Particulier’ en/of ‘RFEA Ondernemer’ ingestroomd in de FFP en wil je in 2024 CFP’er blijven? Dan dien je dit jaar deel te nemen aan een PE CFP GAP-programma RFEA Inkomen & Wonen. Met deelname aan de tweede dag van deze actualiteitendagen voldoe je aan de gestelde PE-verplichting voor 2024. Wil je alleen deelnemen aan het GAP-programma? Schrijf je dan hier in voor de losse PE CFP GAP-training.

PE-punten

Met het volgen van de Actualiteitendagen RFEA kun je de volgende PE-punten behalen:

 • MfN: 6 PE-punten per contactdag.
 • SEH: 6 punten PE SEH categorie B.
 • FFP: 14 punten PE CFP K&A (bij alle dagen aanwezigheid)
 • FFP: 6 punten PE CFP GAP-programma RFEA Inkomen & Wonen (voor deelname aan dag 2)

Voor het MfN register geldt: bij aanmelding geef je aan dat je punten wilt accrediteren. Ook geef je dat aan bij onze docent, die je aanwezigheid vastlegt in onze systemen. Zelf meld je de behaalde punten aan bij MfN en wij bevestigen je aanwezigheid.

Op verzoek melden we ook de PE SEH en PE FFP -punten aan. Stuur een verzoek naar contact@dukers-baelemans.nl o.v.v. je SEH- en/of FFP-nummer.

Kosten registratie PE CFP-punten
Wij zorgen voor de registratie van jouw PE CFP-punten in het PE-systeem van de FFP. Hiervoor betaal je € 49,50 (excl. btw) aan de Stichting Certificering FFP. Je ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Dit bedrag is enerzijds voor de registratie zelf, en draagt anderzijds bij aan de totale kosten die de Stichting Certificering FFP maakt om het PE-stelsel voor FFP-leden te ontwikkelen en beheren. Een verdere specificatie van deze werkzaamheden vind je op de website van FFP.

Startdata en locaties

Actualiteitendagen (RFEA) mét PE CFP GAP Inkomen & Wonen

Klassikaal - 3 dagen

Prijs
€ 1.240
Startdatum
Locatie
 
Startdatum
 • 25 juni 2024 (09:30 - 16:30)
 • 10 september 2024 (09:30 - 16:30)
 • 26 november 2024 (09:30 - 16:30)
Locatie Bunnik
VOL
Delen:

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over deze opleiding of een studieadvies op maat? Neem dan contact op met onze collega's van de Cursistendesk via e-mail, whatsapp (beiden ma t/m vrij van 8.00 tot 17.00 uur) of telefoon (ma t/m vrij van 9.00 tot 16.00 uur).

Cursistendesk Dukers Baelemans
Dukers Baelemans 6597

Over Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans helpt financieel professionals door hen in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Wees in control en haal het beste uit jezelf en je toekomst!

Lees meer
Opleidingspartner van:
Usg Logo Dukers Baelemans
ABN Amro logo Dukers Baelemans
Triodos Logo Dukers Baelemans
Randstad Logo Dukers Baelemans
Van Lanschot Logo Dukers Baelemans
Uwv Logo Dukers Baelemans
Adecco Logo Dukers Baelemans
Rabobank logo Dukers Baelemans
Allianz logo Dukers Baelemans
Dela Verzekeringen logo Dukers & Baelemans
Volvo logo Dukers & Baelemans