Mijn D&B Sluiten Contact Sluiten Winkelmand Sluiten
WEBSIZE Dukers Baelemans 6931
 1. Home
 2. Opleidingen
 3. PE Wft

PE Wft

We bieden een compleet aanbod aan PE Wft-opleidingen. Klik op een specifieke opleiding om te zien van welke leervormen je gebruik kunt maken. 

De voordelen van studeren bij Dukers & Baelemans:

 • Altijd een scherp tarief
 • Gratis oefenexamens
 • Korting op je examen
 • Slagingsgarantie

Gratis oefenexamens

In tegenstelling tot bij de meeste opleiders, betaal je bij Dukers & Baelemans niets extra’s voor de oefenexamens als je een Digitaal zelfstudiepakket afneemt. In ons Digitaal zelfstudiepakket kun je onbeperkt oefenen met het maken van PE oefenexamens. De oefenexamens kennen dezelfde opbouw, puntentelling, diversiteit van vragen en tijdslimiet als het PE examen. Na het maken van de oefenexamens kun je je behaalde resultaten met de bijbehorende feedback inzien.

Heb jij je kennis al op orde en geen behoefte om de theorie te bestuderen voordat je op examen gaat? Dan kun je er voor kiezen om de PE oefenexamens uit het Digitaal zelfstudiepakket los te bestellen.

Studeer je nog niet bij Dukers & Baelemans en wil je alvast kennismaken met het soort vragen dat je op het PE examen kunt verwachten? Klik dan hier voor gratis beknopte PE oefenexamens. Na de oefenvragen tref je de juiste antwoorden met een korte motivatie van deze antwoorden. Let op: deze oefenexamens bereiden je voor op het examen vóór 1 april 2021.

WEBSIZE Dukers Baelemans 7027
Dukers Baelemans 6946

Slagingsgarantie

Neem je ter voorbereiding op je PE examen een Digitaal zelfstudiepakket bij ons af? Dan krijg je van ons slagingsgarantie als je aan de volgende voorwaarden voldoet:

 • Voordat je op examen gaat, zorg je ervoor dat je in de digitale leeromgeving 80% scoort voor de onderdelen kennisniveau en kennisopname en minimaal één oefenexamen behaalt met een score van 80% of hoger.
 • Je gaat binnen 1 jaar na de aanschaf van jouw Digitaal zelfstudiepakket op examen bij het EIFD.
 • De slagingsgarantie geldt niet voor het Digitaal zelfstudiepakket Bijzonder examen.
 • De slagingsgarantie geldt niet als jouw werkgever kortingsafspraken met ons heeft en jouw Digitaal zelfstudiepakket betaalt. Informeer hierover bij je werkgever.

Zak je voor jouw PE examen? Dan mail je de definitieve examenuitslag (die je binnen 48 uur na jouw examen ontvangt van DUO) naar contact@dukers-baelemans.nl. Wij sturen je dan een voucher toe waarmee je na ontvangst binnen 3 maanden gratis herexamen kunt doen. 

€ 25 Korting op je PE examen

Bestel je bij ons een Digitaal zelfstudiepakket of Oefenexamens? Dan ontvang je een kortingsvoucher van € 25 voor jouw PE examen. Deze korting wordt direct verrekend als je deze leervormen + een examenvoucher bestelt en wordt niet verleend bij de leervormen voor het Bijzonder examen. Je boekt het PE examen via de website van het EIFD

WEBSIZE Dukers Baelemans 6978

Wft & PE checker: in 3 stappen een studieadvies

Wil jij weten welke (Wft) PE examens je vóór 01-04-2022 moet behalen om jouw huidige beroepskwalificaties (en dus jouw adviesbevoegdheid) te behouden? Met de gratis online tool Wft & PE checker ontvang je in slechts drie stappen een persoonlijk studieadvies.

Gerelateerde thema's

Dukers & Baelemans maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door op accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen. Bekijk ons privacybeleid en cookieverklaring voor meer informatie.