1. Home
  2. Wft Basis

Wft Basis

Bereid je optimaal voor op het Wft Basis examen zodat je in één keer slaagt. Wij zorgen dat je doelgericht en stapsgewijs leert wat je moet weten om je Wft Basis te behalen.

Wft basis opleiding

Het behalen van je Wft Basis is essentieel voor een carrière in de financiële dienstverlening. Zonder dit verplichte certificaat kun je niet aan de slag. Onze Wft Basis opleidingen bereiden je doelgericht voor op het examen, dat vragen bevat over kennis en begrip, professioneel gedrag, en vaardigheden en competenties. Het examen duurt 120 minuten en bestaat uit 41 vragen. Wil je naast de trainingen zelf oefenen? Download dan gratis het oefenexamen Wft Basis.

Wft Basis - opleiding en examen | Dukers & Baelemans

Wft Basis examen

Tijdens het bestellen van je Wft opleiding kun je de bijbehorende Wft examenvoucher bestellen. Hiermee boek je jouw examen bij het Examen Instituut Financiële Dienstverlening (EIFD) op een locatie, datum en tijdstip van jouw keuze. Er is altijd een examenlocatie bij jou in de buurt. Kies jij voor het voordeelpakket? Dan is het examen inbegrepen!

FAQ

Wat is de Wft Basis opleiding?

De Wft Basis opleiding is een belangrijke stap in je financiële carrière. Het bereidt je voor op het Wft Basis examen, een verplicht certificaat voor iedereen die advies wil geven in de financiële dienstverlening. Meer weten over de wettelijke vakbekwaamheid? Lees verder

Wat kan ik verwachten van het Wft Basis examen?

Het examen bestaat uit 41 vragen, onderverdeeld in Kennis en Begrip (20 vragen), Professioneel Gedrag (1 vraag), en Vaardigheden en Competenties (20 vragen). Het examen duurt 120 minuten en je moet 68% van de 62 punten behalen om te slagen.

Hoe kan ik me voorbereiden op het Wft Basis examen?

Onze opleiding biedt uitgebreide trainingsmodules en oefenexamens. Daarnaast kun je gratis een oefenexamen downloaden om je vaardigheden te testen.

Kan ik een examenvoucher kopen bij jullie?

Ja, je kunt direct bij ons een examenvoucher kopen om je inschrijving voor het Wft Basis examen te voltooien.

Hoe lang is een Wft basis certificaat geldig?

Het Wft Basis certificaat is onbeperkt geldig, maar het is belangrijk om je vakbekwaamheid up-to-date te houden met permanente educatie.

Hoe zien de (extra) oefenexamens eruit?

In de e-learning vind je 3 gratis oefenexamens die qua opbouw en vraagstelling representatief zijn voor het PE-examen. Daarnaast kun je extra oefenexamens bestellen, voor deze oefenexamens krijg je toegang tot een leeromgeving in exact dezelfde software als het échte examen op alle erkende exameninstituten (exclusief bij Dukers & Baelemans)! Je kunt de vragen onbeperkt maken en je krijgt een uitgebreide feedback per vraag, die je helpt de actualiteiten nog beter te begrijpen. Bij het voordeelpakket en turbo zijn deze extra oefenexamens inbegrepen.