Wft header
  1. Home
  2. Wft Consumptief Krediet

Wft Consumptief Krediet

Dukers & Baelemans biedt een compleet aanbod opleidingen voor het behalen van jouw diploma Wft Consumptief Krediet. Bekijk hieronder de beschikbare leervormen en kies de vorm die bij jou past.

Wil jij een financiële professional worden met adviserend klantcontact over consumptieve kredieten? Door te slagen voor de examens Wft Basis en Wft Consumptief Krediet beschik jij over de beroepskwalificatie Adviseur Consumptief Krediet. Dukers & Baelemans heeft al vele duizenden financiële professionals mogen opleiden en begeleiden. Door onze gepersonaliseerde opleidingen en jarenlange ervaring in de financiële sector ben je uitstekend voorbereid op het wettelijk examen Wft Consumptief Krediet.

Wft Consumptief Krediet opleiding

Binnen de opleiding Consumptief Krediet bieden wij verschillende leervormen aan. Je kunt kiezen uit een leervorm of pakket die het beste past bij jouw manier van leren. Zo heb je de mogelijkheid om vanuit huis of een andere plek te werken met bijvoorbeeld een digitaal zelfstudiepakket. Heb jij liever examentraining via videoleren? Dan is dat ook mogelijk. Wil jij je extra goed voorbereiden? Dan zou je ook een voordeelpakket kunnen kiezen waar je de beide opties combineert. Dukers & Baelemans geeft jou, op welke manier dan ook,  de tools om gemakkelijk het examen te halen.

WFT Consumptief Krediet

Oefenexamen Wft Consumptief Krediet

Wil jij zeker weten dat je klaar bent voor het wettelijk examen Wft Consumptief Krediet? Oefen dan extra met ons gratis oefenexamen. 

Wft Consumptief Krediet oefenexamen