Terug naar het overzicht

Dukers & Baelemans versterkt met de komst van nieuwe directeur Ewald Bary

Met enthousiasme kondigen wij de benoeming aan van Ewald Bary als nieuwe directeur bij Dukers & Baelemans. Zijn ervaring en diepgaande kennis worden toegepast bij het verwezenlijken van de missie van Dukers & Baelemans om toonaangevend te zijn op het gebied van duurzame inzetbaarheid van financieel professionals in de komende jaren.

09-01-2024
5 minuten

Interne kennismaking

De introductie van Ewald Bary begon intern met een interactieve kennismakingssessie, waarin Ewald zijn toekomstvisie deelde en de mensen in de organisatie beter leerde kennen. We kijken vooruit naar een boeiende reis van groei en innovatie onder leiding van de onze nieuwe directeur. 

Dank aan voormalig directeur

Tegelijkertijd willen wij ook onze waardering uitspreken voor onze voormalig directeur, Mark Boskamp. Zijn leiderschap heeft ons niet alleen gevormd, maar heeft ook een essentiële rol gespeeld in het opbouwen van verbindingen en netwerken die ons in de voorgaande periode hebben ondersteund. We willen Mark Boskamp hartelijk bedanken voor zijn toewijding en inzet gedurende zijn tijd als directeur bij Dukers & Baelemans.

Onze focus voor financieel adviseurs is gericht op diepgaande kennis, het verbreden van hun vaardigheden en de praktische toepassing ervan; dat is wat echte vakbekwaamheid definieert. - Ewald Bary

Toekomstige plannen

Nu het stokje wordt overgedragen aan Ewald Bary, kijken we uit naar het vervolg van onze reis en de verdere ontwikkelingen in 2024. Ewald deelt zijn visie: “De visie die Chris Baelemans en ik al deelden toen we begonnen in deze sector blijft onveranderd. We streven naar een vakbekwaamheidsmodel dat laagdrempelig is, zoals het behalen van je rijbewijs. Het vakbekwaamheidsmodel dient als de basis, maar het is de verdieping die een adviseur onderscheidt en écht vakbekwaam maakt. Samen moeten we als sector onze verantwoordelijkheid nemen, waarbij opleiders, brancheorganisaties en toezichthouders stappen zullen moeten zetten en zich richting de politiek zullen moeten inspannen, om de verplichte Wft-certificering voor adviseurs te vereenvoudigen. Onze focus voor financieel adviseurs is gericht op diepgaande kennis, het verbreden van hun vaardigheden en de praktische toepassing ervan; dat is wat echte vakbekwaamheid definieert." Ik ben ervan overtuigd dat we met zijn allen deze missie zullen realiseren.

Blijf op de hoogte

Nieuwsgierig naar alle nieuwe ontwikkelingen en innovaties op het gebied van duurzame inzetbaarheid van financieel professionals? Houd onze website en socials in de gaten. We kijken ernaar uit om onze visie te delen en samen te werken aan een succesvolle toekomst.

Delen: