Terug naar het overzicht

Betekenisvol en vernieuwend werken?

Wat wij verstaan onder rijkdom? Je goed voelen, het hebben van waardevolle relaties, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid om te delen en van betekenis te zijn. Rijkdom in volle glorie is ervaren dat je ertoe doet en een zinvol leven leidt. In het Executive Program “De betekenis van Rijkdom” leer je vanuit deze filosofie te handelen.

03-05-2022
3 minuten

70% is bezorgd over financiële situatie

Recent onderzoek laat zien dat maar liefst 70% van de mensen zich in een meer of mindere mate zorgen maakt over de financiële situatie. Zelfs al hebben ze een financieel adviseur. Wat zijn nu de diepere behoefte? En welke rol kun je als financiële dienstverlener spelen in het welzijn van mensen?

Erasmus University en Dukers & Baelemans richten zich in de samenwerking op didactische verrijking van het programma en om beslissers in de financiële wereld te helpen om verder te werken aan een gelukkigere klant die beter wordt bediend, toename van het werkgeluk, stijging van het rendement van de organisatie en een bijdrage aan een betere samenleving.

De betekenis van Rijkdom

Het Executive Program is bedoeld voor vooruitstrevende directieleden, bestuurders, beleids- en visiebepalers, senior-adviseurs, ondernemers en leidinggevenden. De deelnemers krijgen wetenschappelijke kennis en nieuwe inzichten van meer dan 20 topsprekers.

Het volgende programma start in september 2022. Op dinsdag 24 mei om 15.30 vindt een proefcollege plaats waar potentiële deelnemers inzicht krijgen in de leergang. Geïnteresseerden kunnen zich voor dit proefcollege inschrijven. 

Meer weten? Neem contact op met  Sandra van Raak-Koolen.
s.vanraak-koolen@dukers-baelemans.nl of via 088 828 8788. 

Delen: