Terug naar het overzicht

PE Turbo: kies voor snelheid en slaag voor twee Wft PE examens op één dag!

Dukers & Baelemans helpt je om versnelt jouw Permanente Educatie (PE) examens te behalen dankzij de nieuwe PE Turbo.

26-04-2024
2 minuten

Dubbele certificering op één dag
Onze PE Turbo is speciaal ontworpen om jou tijd te laten besparen. Dankzij de slimme combinatie van een efficiente e-learning, gerichte klassikale examentraining en direct aansluitend het PE-examen, kun je nu twee Wft PE's op één dag behalen.

Meest realistische oefenexamens
Als onderdeel van Wft PE Turbo krijg je toegang tot extra oefenexamens in een examenomgeving die identiek is aan de echte examensituatie. Deze unieke oefenexamens (exclusief beschikbaar bij Dukers & Baelemans) zorgen ervoor dat je perfect voorbereid bent om je examens vol vertrouwen tegemoet te gaan.

Gegarandeerd slagen
Bij Dukers & Baelemans slaag je gegarandeerd voor je Wft PE examen. Mocht je, ondanks alle voorbereidingen en het voldoen aan de voorwaarden, het examen niet halen, dan nemen wij de kosten voor de extra examenpoging(en) op ons. Wij zijn pas tevreden als jij je Wft PE diploma in handen hebt.

Plan direct jouw examens in
Het is dus niet meer nodig om nog langer uit te stellen. Met Wft PE Turbo van Dukers & Baelemans zijn jouw nieuwe certificeringen slechts een dag van jou verwijderd. Gebruik deze kans om efficiënt en succesvol je vereiste PE’s te behalen, zodat jij jezelf weer kan richten op verdieping van jouw vak , het verbreden van je kennis en het trainen op praktische vaardigheden.

Klik hier voor meer informatie

Delen: