Terug naar het overzicht

Ontdek de toekomst van financieel advies op Hypovak!

Hypovak is hét evenement waarin de toekomst van financieel advies tot leven komt. Of je nu een doorgewinterde financieel adviseur bent, een nieuwkomer in de branche, of simpelweg nieuwsgierig bent naar de nieuwste ontwikkelingen, Hypovak is de plek waar je moet zijn op 5 oktober.

12-09-2023
4 minuten

Ontdek de masterclasses op 5 oktober

Stel je een wereld voor waarin financieel advies écht het verschil maakt in de levens van mensen. Een wereld waarin de nieuwste wet- en regelgeving, kansen en uitdagingen in de financiële sector samenkomen om een pad te creëren naar financieel succes. Hypovak op 5 oktober brengt visionaire experts en innovatieve denkers samen om te praten over de essentiële onderwerpen die de financiële wereld vandaag en in de toekomst zullen vormgeven.

Dit jaar hebben we twee interessante masterclasses, die worden gegeven door Frank Paalman, trainer en ontwikkelaar bij Dukers & Baelemans, en die jouw perspectief op financieel advies zullen veranderen:

Masterclass 1

"Met minder dan energielabel D doe je niet mee" - 11.15u - 12.00u
(Samen met Pien Hein Schram, aangeboden door Woonnu)

Ontdek hoe Europese wet- en regelgeving de adviespraktijk beïnvloedt en leer hoe je duurzaamheid kunt integreren in je gesprekken met klanten. Met de veranderende regels omtrent lenen voor verduurzaming, mag je deze masterclass niet missen!

Masterclass 2

"Financieel succesvol ouder worden, adviesmogelijkheden voor onze seniorenklanten" - 13.30u - 14.15u
(Aangeboden door Dukers & Baelemans)

De vergrijzende bevolking biedt nieuwe financiële kansen. Leer hoe je seniorenklanten effectief kunt bedienen en ontdek diverse financieringsmogelijkheden aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Delen: