Terug naar het overzicht

Word een Gecertificeerd Financieel Planner (CFP®): van inzicht naar uitzicht

Iedereen wordt tijdens zijn of haar leven geconfronteerd met cruciale gebeurtenissen - zogenaamde "life events" - die zowel persoonlijke als financiële implicaties hebben. Bij Dukers & Baelemans beginnen we in januari met een vernieuwde opleiding om jou de integrale financiële adviseur te maken die klanten nodig hebben: de Certified Financial Planner (CFP®).

11-10-2023
4 minuten

Het keurmerk voor gedreven Financiële Adviseurs

Dukers & Baelemans biedt al vele jaren met trots de opleiding aan voor professionals die streven naar het behalen van de certificering als Gecertificeerd Financieel Planner (CFP®) - het meest gerenommeerde keurmerk in de wereld van financiële planning. Deze opleiding is speciaal ontworpen voor financiële adviseurs, accountants en fiscalisten die financiële planning willen integreren in hun dienstverlening aan klanten. Tijdens deze opleiding leer je op een geïntegreerde manier de diverse facetten van financiële planning toe te passen in jouw adviespraktijk.

Afgestemd op het nieuwe vakbekwaamheidsbouwwerk CFP®

Onze opleiding is volledig afgestemd op het vernieuwde vakbekwaamheidsbouwwerk CFP®. Stichting FFP heeft specifieke keuzeprofielen ontwikkeld die zich richten op de life events van klanten, waardoor het keurmerk nog beter aansluit op de behoeften van financiële professionals en hun klanten. Bij Dukers & Baelemans kun je kiezen uit het profiel Particulier (Vermogen, Inkomen & Wonen en Familie & Nalatenschap) of Ondernemer.

Deskundige begeleiding vanuit de praktijk

Onze opleiding wordt verzorgd door vooraanstaande trainers uit de financiële praktijk, zodat je altijd wordt begeleid door experts in het vakgebied. En het beste van alles is dat je deze opleiding kunt combineren met je werk en privéleven, aangezien de klassikale sessies 's middags en 's avonds worden gehouden.

Nieuwe startdata in januari

In januari bieden we opnieuw de kans om te beginnen aan de opleiding tot Gecertificeerd Financieel Planner. De lesdagen zijn zorgvuldig afgestemd op de examendata van de CFP-examens, wat het plannen voor jou een stuk gemakkelijker maakt. Aarzel dus niet en schrijf je nu in! Als je nog vragen hebt, staan we graag voor je klaar om je te helpen.

Tip! Profiteer van ons voordeelpakket

Ons voordeelpakket is de meest effectieve en voordelige manier om een Gecertificeerd Financieel Planner (CFP®) te worden. Het pakket omvat alle essentiële onderdelen, zoals het fundament, examentraining, vaardigheidsdagen, en de keuze tussen de profielen Particulier en Ondernemer. Bij Dukers & Baelemans begeleiden we je vanaf het begin tot het behalen van jouw certificering - van inzicht naar uitzicht.

Delen: