Mijn D&B Sluiten Contact Sluiten Winkelmand Sluiten
Dukers Baelemans 6463
 1. Home
 2. Opleidingen
 3. Wft
 4. Wft Schade Zakelijk - Examentraining en examen op dezelfde dag
Wft

Wft Schade Zakelijk - Examentraining en examen op dezelfde dag

 • Extra uitleg over de belangrijkste en moeilijkste onderwerpen
 • Optimale voorbereiding op het Wft examen
 • Leg direct na de training jouw examen af
 • Inclusief Wft examen
 • Exclusief Digitaal zelfstudiepakket
 • Studievormen Klassikaal of virtual classroom
 • Lesdagen 1 dag
 • Prijs Vanaf € 272 (vrijgesteld van btw en incl. locatiekosten)

Inhoud

Als financieel professional met adviserend klantcontact over zakelijke schadeverzekeringen, moet je beschikken over de beroepskwalificatie Adviseur Schade Zakelijk. Deze behaal je door te slagen voor de examens Wft Basis, Wft Schade Particulier en Wft Schade Zakelijk. Deze opleiding bereidt je voor op het wettelijk examen Wft Schade Zakelijk. Je houdt je beroepskwalificatie geldig door het periodiek behalen van het PE Schade Zakelijk examen. 

 

Voorbereiding

Om je voor te bereiden op de Examentraining en het examen op dezelfde dag is het nodig ons Digitaal zelfstudiepakket te doorlopen. Het Digitaal zelfstudiepakket is niet inbegrepen bij de prijs en dien je los te bestellen. 

Leervorm

Heb je het Digitaal zelfstudiepakket bestudeerd en wil je jezelf extra voorbereiden op het examen? Dat kan via Examentraining en examen op dezelfde dag (klassikaal of virtual classroom). In deze examentraining behandelen we:

 • Uitleg van lastige en veelvoorkomende onderwerpen in het examen.
 • Inzicht in de opzet van het examen.
 • Examentips.
 • Onder begeleiding van de docent maak je een groot aantal voorbeeldvragen waarbij je de tips toepast en leert omgaan met de wijze van vraagstelling.

Aansluitend aan de examentraining doe je examen.

Examen

Het Wft examen is bij de prijs van deze opleiding inbegrepen. Bij de klassikale variant van deze examentraining doe je aansluitend examen. Door het examen aansluitend te doen, zit alle lesstof nog vers in je hoofd waardoor je je slagingskans vergroot. Het examen vindt op dezelfde locatie plaats als de examentraining of op een locatie in de buurt (maximaal 10 minuten rijden).

Bij de virtual classroom variant van deze examentraining ontvang je van ons een examenvoucher waarmee je zelf jouw examen inplant op de locatie, datum en het tijdstip van je keuze bij het Examen Instituut Financiële Dienstverlening (EIFD). We adviseren je om het examen zo snel mogelijk na de examentraining af te nemen. 

Wft & PE checker

Wil jij weten welke examens je vóór 01-04-2022 moet behalen om jouw huidige beroepskwalificaties (en dus jouw adviesbevoegdheid) te behouden? Met de gratis online tool Wft & PE checker ontvang je in slechts drie stappen een persoonlijk studieadvies. Meer informatie lees je hier.

Permanent Actueel

Naast het geldig houden van jouw beroepskwalificatie(s) door het periodiek behalen van het PE examen, dien je ook aantoonbaar op de hoogte te zijn van de actualiteiten in jouw vakgebied. Met Permanent Actueel ben je voor slechts € 6,50 per maand altijd op de hoogte, voldoe je op een efficiënte manier aan de eisen van de AFM én bereid je je tevens voor op het periodieke PE examen.

Materialen

 • Examenvoucher (bij de virtual classroom variant; bij de klassikale variant doe je het Wft examen aansluitend aan de examentraining op dezelfde locatie).
 • Je kunt tijdens het bestelproces aanvullend een Digitaal zelfstudiepakket bestellen.
 • Je kunt tijdens het bestelproces aanvullend een geprinte versie van de syllabus bijstellen.

Let op:

 • De inlogcode voor het Digitaal zelfstudiepakket is na ontvangst 1 jaar geldig.
 • De examenvoucher is 3 jaar geldig.

Beschikbare leervormen

Inbegrepen
 • Examen Wft Schade Zakelijk

Geen startdata gevonden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Inbegrepen
 • Examen Wft Schade Zakelijk
Startdatum
Locatie
 
Startdatum
 • 17 november 2021 (09:00 - 13:00)
Locatie Virtual classroom
Delen:

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over deze opleiding of een studieadvies op maat? Neem dan contact op met onze collega's van de Cursistendesk via e-mail (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur), telefoon of Whatsapp (beiden maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur). We reageren op Whatsapp binnen een uur.

Cursistendesk Dukers Baelemans

Gerelateerde opleidingen

Wft
Dukers Baelemans 6597

Over Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans helpt financieel professionals door hen in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. Zet de stappen die bij je passen, goed zijn voor je ontwikkeling en je vooruit brengen. Wees in control en haal het beste uit jezelf en je toekomst!

Lees meer
Opleidingspartner van:
ING Logo Dukers Baelemans
Usg Logo Dukers Baelemans
ABN Amro logo Dukers Baelemans
Triodos Logo Dukers Baelemans
Randstad Logo Dukers Baelemans
Van Lanschot Logo Dukers Baelemans
Uwv Logo Dukers Baelemans
Adecco Logo Dukers Baelemans
Rabobank logo Dukers Baelemans
Allianz logo Dukers Baelemans
Dela Verzekeringen logo Dukers & Baelemans
Volvo logo Dukers & Baelemans

Dukers & Baelemans maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door op accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen. Bekijk ons privacybeleid en cookieverklaring voor meer informatie.