Wft header
  1. Home
  2. Wft Schade Particulier

Wft Schade Particulier

Dukers & Baelemans biedt een compleet aanbod opleidingen voor het behalen van jouw diploma Wft Schade Particulier. Bekijk hieronder de beschikbare leervormen en kies de vorm die bij jou past.

Wft Schade Particulier

De opleiding Wft Schade Particulier geeft jou de handvatten om klanten te adviseren over particuliere schadeverzekeringen. Om hier als financieel professional mee te kunnen beginnen moet je beschikken over de beroepskwalificatie Adviseur Schade Particulier. Deze behaal je door te slagen voor de examens Wft Basis en Wft Schade Particulier. 

Dukers & Baelemans biedt een uniek leerpad dat afgestemd is op jouw wensen. Door de vele kennis en jarenlange ervaring ben jij na de opleiding uitstekend voorbereid op het examen Wft Schade Particulier.

Soorten opleidingen

Met ons opleidingsaanbod en keuze tussen verschillende leervormen heb jij de keuze om te studeren op de manier die het fijnst werkt. Je kunt hier de keuze maken uit een zelfstudiepakket die je alle ruimte geeft om je eigen tijd in te delen. Wil jij liever klassikaal les? Dan kun je de keuze maken uit onze examentraining of 3-daagse opleiding. De leervormen met klassikale trainingen geven je ook de keuze om dit te volgen via een Virtual Classroom.

Wft schade particulier

Oefenexamen Wft Schade Particulier

Wil jij je extra voorbereiden op het examen Wft Schade Particulier? Bekijk hier het gratis oefenexamen.

Wft Schade Particulier oefenexamen